80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim eşimden hiç ses yok bugün . boshayallersmile nerelerde acaba .umarım kaçamak yapmıyordur alsanaalsanasmile

bugün yediklerim..

kalkınca ılık sirkeli su

Sabah

2 dilim kepek ekmeği üzerine labne peynir ,
domates ,yeşil biber

arada
piko

akşam yiyemedim malesef

ama spordan gelinde

1 küçük yeşil elma - 1 portakal - 1 çay bardağı leblebi yedim

2 lt su
1 saat fetnees

canım çok azaltmışsın benim durumuma düşmeni istemiyorum:uhm:

merhaba nedne kisme yok
merhaba eşim geldim ahanda nasılsın bakalım göremedim snei bugün buralarda
kıslar bişiy sorcem labne peyniri diyosunuz ya kalorisi düşükmü yiyebilimiyiz ben çouklar için alıyorum ama kendim yemiyordumm

bacaklarımın agrısındna çölüyorum 15 dk bisiklet 20 dk t&s yaptım reglide olamadım henüz benim biraz düzensizdir zatenakannehir

bende bugün 6.30 da yeidm
8 de çeyrem muz ve yarımdan biraz fazla portakal
biraz öncede tarçınlı sütümü içtim günü kapadım darısı yarının başına

Aslında kalorisi diğerleriyle aynı ama ekmeğe sürüp yemek bana daha güzl gelio arada yiyorum ben her zaman değil .

dur ben yarın deneyim ya bende çavdar ekmegi aldım ama pişman oldum
çünkü çok lezzetli ve kepek kdar doyurucu dgeil yeidkçe yiye si geliyor insanın

ekmek yemek istemezsen şu pakettekilerden alıcaksın.Ağzında büyüyo insanın :))

Çavdarı bende çok severim .kestiriorum alınca fırına sorun olmuo ondan ne kadar yicem belli sonuçta

aman canım dikkat et kendine CADIARZU

ekmek yemek istemezsen şu pakettekilerden alıcaksın.Ağzında büyüyo insanın :))

Çavdarı bende çok severim .kestiriorum alınca fırına sorun olmuo ondan ne kadar yicem belli sonuçta

ben seviyorum yaa unoları filan sorun olmuyor zaten günde 3dilimi geçmiyorum ikisiylede zemuszemus

bugünkü menüm
ılık limonlu su

2dilim kepek ekmeği domates peynir 5 zeytin salatalık şekersin çay

ara 1kase keten tohumlu yoğurt

ara elma

ara 2kepekli grisini

akşam fırında yağsız balık ve patates salata

2lt su 1saat step ve aurobik :)))

aman canım dikkat et kendine CADIARZU

ben seviyorum yaa unoları filan sorun olmuyor zaten günde 3dilimi geçmiyorum ikisiylede zemuszemus

Evet yaa bugün çok sağlıksız oldu spordada zorlandım ilk defa . -tatlicadiarzu-

en az 5 dilim yemek lazımmış ama .insana çok geliyor dimi sempatiksalakcinni

yeni maşamla yaptığım ilk denemeler hepsini kendim yaptım
ama bi dahakine eşimden yardım alabilirim buna çok özenmedim ama genede yapabilirsiniz tek başınıza aklinialirimsmile
ben pek kuaförden çıkmış gibi sevmiyorum daha doğal durmasını istediğim için kalın sardım siz incede sarabilirsiniz fıstıklı baklavalarımm

evet çok güzell .Sanada çok yakışmış güle güle kullan canımm.. opuyorumnanaktan
Alamadım ben fırsatım olmadı bugün :) ben gidene kadar kalırsa alırım artık napıyım klava:

BİTANEM16 neredesin benim eşim olmuşsun sakın kaçamak yapma ha bu hafta birinciyiz.....olumunekankayizsmile

Ben geldimmmmm!!!

Maşallah, klavyeniz dert görmesin yahu 1 günde ne çok sayfa geride kalmışım öyle...:)
Ben de diyette tam tamına 1 ayı devirdim geçen gün, dahası nice aylara olur umarım. Genelde herkesin keyfi ve diyeti yerinde gibi görünüyor, yavaşlayan yada duraksayanlara da bir an önce harekete geçirici düşüncelerin gelmesini dilerim. opuyorumnanaktan

evrelcim sanırım geçmişi okuyorsun hala iyi geceler dileyeyim sana ben yatayım artık boshayallersmile

görüşürüz tatlımm zemuszemus

bende aynı senin gibi yapıyorum selmacım tek fark ben 3 limon suyu sıkıyorum 1 büyük lahanaya birde 2 yemek kaşıgı falanda sirke koyuyorum bütün bir hafta kullanıyorum hiçde bir bozulma olmuyor

Çok sevdim ben bu salata tariflerini, kırmızı lahana salatasını hiçbir zaman istediğim gibi yapamamaktan yakınıyordum, iyi oldu böyle... Dolapta bayatlamaya terkedilmiş bir lahana olacaktı, işe yaramaz hale gelmeden kendisini doğrayıp sirkeye bassam iyi olacak :)

Aylincim çok çok çok geçmiş olsun canım, dilerim bir an önce eskisinden de sağlıklı hale gelir.

Allah sabır versin...

Ba-yıl-dım, bu "takımın içinde takım" yarışması işine. Kim öne sürdü ise, tebrik ederim valla. Her takımın gazası mübarek olsun şimdiden!!! (centilmence yarışalım değil mi? :) )

Handeryacım, kaptanım, şimdiki ortağım, dilerim takımımızı yüz karası haline getirmem... Yani bugüne kadar güç bela gelebildim ama Cuma günü ne çıkarım hiç bilemiyorum. Ama bu olayın verdiği coşkuyla elimden gelenin en iyisini yapacağım! (ınşallah!) :)

Darkolive, çok yakışmış buklelerin Güle güle kullan maşanı. Daha sonraları elin alışır zaten, çabucak kuaförden çıkmış gibi yaparsın kendini.

Fönlü saçı her daim tutsam da, kıvırcık saçın da havası ayrı güzel oluyor değil mi? Ayrıca şimdi öyle pırasa gibi yapışmış saçlar yerine kabarık modeller, topuzlar modaymış. Dergilerin yalancısıyım.bilmiyorumkismile

Son olarak yediklerimi de yazıp, bugünlük benden bu kadar diyorum...

Sabah ==> Tahıllı Gevrek
Öğle ==> Karnabahar Yemeği (Kıymalı)
Ara ==> 3 Adet çikolatalı bisküvi
1 Paket çubuk kraker
Akşam ==> Avuç ayası kadar et
Haydari
Gece==> 2 Meyve

Spor: 1 Saat yürüyüş
Su: 2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…