- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
canım çok azaltmışsın benim durumuma düşmeni istemiyorum:uhm:bugün yediklerim..
kalkınca ılık sirkeli su
Sabah
2 dilim kepek ekmeği üzerine labne peynir ,
domates ,yeşil biber
arada
piko
akşam yiyemedim malesef
ama spordan gelinde
1 küçük yeşil elma - 1 portakal - 1 çay bardağı leblebi yedim
2 lt su
1 saat fetnees
canım çok azaltmışsın benim durumuma düşmeni istemiyorum:uhm:
bugün yediklerim..
kalkınca ılık sirkeli su
Sabah
2 dilim kepek ekmeği üzerine labne peynir ,
domates ,yeşil biber
arada
piko
akşam yiyemedim malesef
ama spordan gelinde
1 küçük yeşil elma - 1 portakal - 1 çay bardağı leblebi yedim
2 lt su
1 saat fetnees
ekmek yemek istemezsen şu pakettekilerden alıcaksın.Ağzında büyüyo insanın :))
Çavdarı bende çok severim .kestiriorum alınca fırına sorun olmuo ondan ne kadar yicem belli sonuçta
aman canım dikkat et kendine CADIARZU
ben seviyorum yaa unoları filan sorun olmuyor zaten günde 3dilimi geçmiyorum ikisiylede zemuszemus
yeni maşamla yaptığım ilk denemeler hepsini kendim yaptım
ama bi dahakine eşimden yardım alabilirim buna çok özenmedim ama genede yapabilirsiniz tek başınıza aklinialirimsmile
ben pek kuaförden çıkmış gibi sevmiyorum daha doğal durmasını istediğim için kalın sardım siz incede sarabilirsiniz fıstıklı baklavalarımm
Eki Görüntüle 37735
Eki Görüntüle 37736
nihalcim
ben kırmızı lahanayı incecik doğruyorum...
üzerine tuz limon ekleyip ovuyorum...
cam kavanoza doldurup buzdolabına koyuyorum..
her an elimin altında hazır lahana oluyor..bu şekilde buzdolabında 3 ay saklayabilirsin..
kavanozdan lazım olduğu kadarını kullan ister sade ister salatalarına eklesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
canım biliyorsun ben yemeğimi evden getiriyorum... ondan yemeden yazıyorum...kaydirigubbakcemile3
1 bütün kızmızı lahanayı incecik doğruyorum..
biraz tuz 1 limonun suyu ( sirkede olabilir ) ovuyorum yıkamadan cam kavanoza sıkıca bastırıyorum...
kabın dibinde kalan suyunu da koyup kapağını kapatıp
buzdolabına kaldırıyorum...
doğrama,ovma,bekletme derdi olmuyor..lazım olduğunda hazır buluyorsun...:))
beyaz lahanadan denemek aklıma gelmedi..))aslında az bişiy yapıp bakmak lazım dur ben onu yapıyım...
bende aynı senin gibi yapıyorum selmacım tek fark ben 3 limon suyu sıkıyorum 1 büyük lahanaya birde 2 yemek kaşıgı falanda sirke koyuyorum bütün bir hafta kullanıyorum hiçde bir bozulma olmuyor
merhaba bayanlar.........KIZINIZI AMELIYATA ALIYORUZ ACIL diye...... kötükedihüso
kiz bagirmis acidan öylelikle chef dr u getirmisler evinden. hemen film cekilmis, bakmislarki BAGIRSAK DÖNMESI olmusss senağlama, nerdeyse patlama anina gelmis ......... (küfür edicem edemiyorum kusura bakmayin).... kizi son anda kurtardilar, bide sansiniz varmis diolar yaaaa. kiz orda 2 gün acidan öldü ya.....
tamam o zaman..
yağmurgözlü-darkolive
evrel-handerya
elimphia-alperenim
adaer-butterfly
nalcy-bitanem
niloss-güldal
aylin-çokbilmiş
baharnaz -selma
kumru-oryeku
böyle nasıl?
selmayı yazdım ama en son pes etmişti..
zilan,özlemler,dido vs..bazı arkadaşlar var düzenli girmeyen ve tabi yeniler..
şimdilik bunlar sürekli girenler..
yeni maşamla yaptığım ilk denemeler hepsini kendim yaptım
ama bi dahakine eşimden yardım alabilirim buna çok özenmedim ama genede yapabilirsiniz tek başınıza aklinialirimsmile
ben pek kuaförden çıkmış gibi sevmiyorum daha doğal durmasını istediğim için kalın sardım siz incede sarabilirsiniz fıstıklı baklavalarımm
evrelcim sanırım geçmişi okuyorsun hala iyi geceler dileyeyim sana ben yatayım artık boshayallersmile
görüşürüz tatlımm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?