80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ızlemcim çok güzel olmuş saçların güle güle kullan maşanı,benimde var maşam ama daha hiç siftah yapmadım dur bende bi deniyim bari senden özendim..:))

ortanca canım hemen sana da bi eş bulayım,pardon unutmuşum..

Evrelcim,ortimmm inşallah canım bu haftadan ben kendi açıma çok ümitli değilim ama cumaya kadar ne veririsek artık..

Bugünkü menüm..

beşi bir yerde

1 kepekli krep

öğlen :1 tabak pırasa,1 dilim ekmek

ara: yoğurtlu havuç kavurması bir kaç çatal

akşam : 5 adet nugget,4 adet çiğ köfte 2 dilim kepek ekmek

1 bardak light cola

2lt su ve bugün vücut dinlendirdim spor yapmadım,1 saat temizlik :))

yağmurgözlü-darkolive

evrel-handerya

elimphia-alperenim

adaer-butterfly

nalcy-bitanem

niloss-güldal

aylin-çokbilmiş

baharnaz -ortanca

kumru-oryeku

masumm - melocum

hemen menümü yazayım

sabah
2ekmek-üstü labne
1yumurta omlet(o yüzden zeytin yemedim)
domtes maydanoz
ara
portakal

öğle
90 gr somon ızgara(3 köfte kadar)-kayınvalidemin bana verdiği ayakkabı büyüklüğünde fırın gibi tenekeden bir ızgaram var ızgaralarımı onda yapıyorum
2ekmek
salata

ara
1bardak süt
elma

ara
1çaybardağı leblebi

akşam
1kepçe yayla çorbası
8 kaşık karnabahar salata
1 dilim ekmek
salata

ara
1portakal
1bardak ayran

yağmurgözlü-darkolive

evrel-handerya

elimphia-alperenim

adaer-butterfly

nalcy-bitanem

niloss-güldal

aylin-çokbilmiş

baharnaz -selma

kumru-oryeku

masumm - melocum

kaptancıgım bu fikir benden çıkmasına ragmen neden bu listede ben yokum anlayamadım :uhm: ben unutulacak kadınmıyım :sinifsinif:

günaydınn kıslar sevgili partnerim sabahtan beri msj yazmaya ugraşıyorum gönderemedim bir türlü baglantıda hata var kopuyo nasılsınız bakalım

melocum sana bi kaç şey sorcam çorba yiyoruz ya hani ölçü ney mesela 1 kepçemi 2 kepçemi valla ben 2 3 kepçe yiyorum bilmiyorumkismile

birde zeytin yemedim demişsin ya yumurta yedigin içinmi acep

iştahım açıldı iki gündür ya nedne bilmiyorum sirkeli sumu iiçsem ıyyyyyyyy
biraz kapatıyor ya tarçınmı açtı acaba iştahımı

canım bana diyetisyen çorbaları ekmek yerine verdi ve 1 dilim ekmek 1 kepçe çorbaya eşit
mesela o öğünde 3 dilim ekmeğim varsa 1 kase çorba 2 dilim de ekmek olarak yiyorum

omleti yaparken 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyduğumdan zeytin yemedim

günaydın canım..süper bir gün..bomba gibi kalktım ..sporumu yaptım ..duşumu aldım evden çıkmadan kahvaltımı ettim..
1 yumurta
1 parça peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek..
işe gelince de çayımı içtim şekersiz..ohh hava da süper..
ben bir geçmişi okuyim...

gunaydın guzeller nasılsınız ben bu takım ısınden bugun haberdar oldum nılos nerde
pekı partnerım nerde nerdesın kız NILOOOOŞ ınsaalah mahcup olmayız herkese basarılar

aylincim çok geçmş olsun.

bu rekabet işi iyi olmuş tamda bende kendimi salmıştım.hemen biraz yürüyüm bari.elimpia orticim bu hafta 1.biziz dermişimkaydirigubbakcemile5
hadi bakalım bide böyle deneyelim.ben yürür.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…