80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2-3 aya kalmaz sözüm olucak, ben halen yiyorum yaaa ((((((
iyicene sistim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ((((((((

ALLAHIM YARDIM ET YAA........ ICIME ÖYLE BIR HIRS VER KI YEMIYIMMM SPORUMA DA GIDEYIMMM (((((

2 ayda 15 kg verenler var, bende basarabilirmiyim ki, her iki gün spora gitsem 1 saat spor yapsam, bide gitmedigim günler evde kosu bandinda yarim saat yürüsem.... tempo 5,0 yetermi ki

sizde biktiniz benden biliyorum (((((((

sunshine nasılsın canım nezamandır yoktun herşey yolundadır inşallah

izlemcim bukleler sana çok yakışmış maşallah canım

2-3 aya kalmaz sözüm olucak, ben halen yiyorum yaaa ((((((
iyicene sistim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ((((((((

ALLAHIM YARDIM ET YAA........ ICIME ÖYLE BIR HIRS VER KI YEMIYIMMM SPORUMA DA GIDEYIMMM (((((

canım nefis terbiyesi çok zor gerçekten.ben olaya bazan savaş mantıgıyla yaklaşıp senmisin yaman benmi diye nefsimle kavga ediyorum.inşallah hepimiz başaracagız

teşekkür ederim kaptanım saolasın sende yap kız, diyetteyiz diye pasaklı pasaklı dolaşıcak halimiz yokya şekerim bayanssulusmile

günaydın kızlarr geçmişi sonra okuyacağım pek keyfim yok

nedennnnnn akannehir

izlemmmmm kıss ortişim nerdesin kızlarrr bu bildirimler haftalıkmı olcak aylıkmı?

işte geldim burdayımm, ben bu işte ustayımm :lepi:

2 ayda 15 kg verenler var, bende basarabilirmiyim ki, her iki gün spora gitsem 1 saat spor yapsam, bide gitmedigim günler evde kosu bandinda yarim saat yürüsem.... tempo 5,0 yetermi ki

sizde biktiniz benden biliyorum (((((((

aylincim sana tavsiyem haftada 3-4 gün spora git o kadar çabalıyorsun insanın ağır şeyler yiyesi gelmiyor zaten o kadar çabayı boşa götürmeyeyim diye :jeyyar:

en azından ben öyle hissediyorum delikafadulden

hergün 30dk leslie yapıyorum, dün 1 saat step yaptım sabah heryanım et kesmiş tutulmuşş bu kadar olabileceğini düşünmüyordum yaa

tam gaz devamm :sm_cool: :sm_cool:

canlarım nasılsınız,sizleri hafta sonu ve dün boşladım biliyorum özür dilerim ama sizler de biliyorsunuz ki Ada kız 52 gün sonra gelin olacak bu sebeple yoğun bir süreçten geçiyor.Şimdi ki gündemimiz de balayı,sınırları zorlayarak hayatta bir kere evleniyoruz balayına gidelim,her zaman tatile çıkarız ama adı balayı olmaz dedik ve bu bağlamda dün ets tur ile konuşmaya gittik nişanlımla benim aklımda voyage sorgun vardı,bilemiyorum bakalım neye karar vereceğiz.Bugün de anı tur ile konuştum tlf.da bayan bana alva donna diye bir oteli tavsiye etti balayı için.Nişanlımla konuşup bu hafta sonuna kadar bir karar vermeliyiz.

sizlerin peki balayı için bir tavsiyeniz var mı şekerler.Söz veriyorum şu 2 ay geçsin ondan sonra ben sizinle ilgileneceğim ama öncesin de beni bir allayıp pullayıp gelin edin yaaaaa kaydirigubbakcemile3

hergün 30dk leslie yapıyorum, dün 1 saat step yaptım sabah heryanım et kesmiş tutulmuşş bu kadar olabileceğini düşünmüyordum yaa

tam gaz devamm :sm_cool: :sm_cool:

izlem cnm hergün spor yapmak gerekiyormu pekii
bu arada saçların süper görünüyor şekerim

2 gün uğramadım buraya diye hepiniz benimle küstü mü??? benneyaptımki mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yok be gülüm ne küsmesi aşk olsun..ben şimdi geldim yemekteydim..
şimdi yemekten geldim hemen yazayım:
1 kepçe çorba
50 gr ekmek
6 yk taze fasulye
3 köfte
1 bardak yoğurt
senin balayı diye yazdığın yeri anlamadım da ben googledan bakacaktım:)

valla canım sana da anlatmıştım biz Haziranda evlendik..Balayında da Datçaya gittik..4 gece Datça Club Tatil Köyünde kaldık..orası merkezi yerdeydi..oda manzarası falan süperdi..akşamları merkeze yürüme mesafesindeydi..çok sessiz ve güzeldi tam kafa dinlemelik..sonra arkadaşımın teyzesinin bir koydaki (ovabükü koyu) pansiyonuna gittik oraları da görelim diye iyi ki de gitmişiz çok çok memnun kaldık herkese de çokkkkkkkkk tavsiye ediyorum..Denize sıfır bir pansiyondu..Tertemiz hava,acayip sıcak insanlar..Sağolsunlar bizde araba yoktu bizi hergün başka koya sabahtan götürüp akşamdan aldı ordaki abi..Bize yol boyunca da rehberlik etti..Aralarda durduk fotolar çektirdik ordaki hikayeleri anlattı falan..Balıklar süperdi..Ayy bak aklıma getirdin şimdi Adacım yine gidesim geldi..Çok güzeldi çook..

bende yediklerimi yazayım

sabah 1 bardak sirkeli ballı su ( troid ilacımı içmeyi unuttum kafa dalgın )

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 çatal peynir
çay

ara
1 türk kahvesi+ıhlamur,rezene karışık çay içtim ( sakinleşmek için..:)))) )
öğlen
2 çatal buharda pişmiş sebze limonlu ( kabak,brüksel lahana,brokoli )
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara
elma

akşam
bilmiyorum canım hiçbişi istemiyor

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

Nihalim senin söylediğin datça tatil köyüne baktım şimdi ama mayısta açılıyormuş ben 26 nisanda gidip 1 mayısta çıkacağım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…