2-3 aya kalmaz sözüm olucak, ben halen yiyorum yaaa((((((
iyicene sistim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff((((((((
ALLAHIM YARDIM ET YAA........ ICIME ÖYLE BIR HIRS VER KI YEMIYIMMM SPORUMA DA GIDEYIMMM(((((
İzlemcim çok güzel olmuş saçların güle güle kullan maşanı,benimde var maşam ama daha hiç siftah yapmadım dur bende bi deniyim bari senden özendim..:))
ortanca canım hemen sana da bi eş bulayım,pardon unutmuşum..
Evrelcim,ortimmm inşallah canım bu haftadan ben kendi açıma çok ümitli değilim ama cumaya kadar ne veririsek artık..
günaydın kızlarr geçmişi sonra okuyacağım pek keyfim yok
izlemmmmm kıss ortişim nerdesin kızlarrr bu bildirimler haftalıkmı olcak aylıkmı?
2 ayda 15 kg verenler var, bende basarabilirmiyim ki, her iki gün spora gitsem 1 saat spor yapsam, bide gitmedigim günler evde kosu bandinda yarim saat yürüsem.... tempo 5,0 yetermi ki
sizde biktiniz benden biliyorum(((((((
hergün 30dk leslie yapıyorum, dün 1 saat step yaptım sabah heryanım et kesmiş tutulmuşş bu kadar olabileceğini düşünmüyordum yaa
tam gaz devamm :sm_cool: :sm_cool:
semacım nasılsın canım
canlarım nasılsınız,sizleri hafta sonu ve dün boşladım biliyorum özür dilerim ama sizler de biliyorsunuz ki Ada kız 52 gün sonra gelin olacak bu sebeple yoğun bir süreçten geçiyor.Şimdi ki gündemimiz de balayı,sınırları zorlayarak hayatta bir kere evleniyoruz balayına gidelim,her zaman tatile çıkarız ama adı balayı olmaz dedik ve bu bağlamda dün ets tur ile konuşmaya gittik nişanlımla benim aklımda voyage sorgun vardı,bilemiyorum bakalım neye karar vereceğiz.Bugün de anı tur ile konuştum tlf.da bayan bana alva donna diye bir oteli tavsiye etti balayı için.Nişanlımla konuşup bu hafta sonuna kadar bir karar vermeliyiz.
sizlerin peki balayı için bir tavsiyeniz var mı şekerler.Söz veriyorum şu 2 ay geçsin ondan sonra ben sizinle ilgileneceğim ama öncesin de beni bir allayıp pullayıp gelin edin yaaaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?