- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bende yediklerimi yazayım
sabah 1 bardak sirkeli ballı su ( troid ilacımı içmeyi unuttum kafa dalgın )
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 çatal peynir
çay
ara
1 türk kahvesi+ıhlamur,rezene karışık çay içtim ( sakinleşmek için..:)))) )
öğlen
2 çatal buharda pişmiş sebze limonlu ( kabak,brüksel lahana,brokoli )
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
elma
akşam
bilmiyorum canım hiçbişi istemiyor
bende yediklerimi yazayım
sabah 1 bardak sirkeli ballı su ( troid ilacımı içmeyi unuttum kafa dalgın )
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 çatal peynir
çay
ara
1 türk kahvesi+ıhlamur,rezene karışık çay içtim ( sakinleşmek için..:)))) )
öğlen
2 çatal buharda pişmiş sebze limonlu ( kabak,brüksel lahana,brokoli )
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
elma
akşam
bilmiyorum canım hiçbişi istemiyor
ablacım yeni gördüm nesajını ve cevapladım hemen.msn yi açamıyorum virüslendi yine benden sanada dosya gelip bulaşmasın diye.birde msn.açınca ekran donuyor kalıyor.özelden msj attım
bu yediklerin ne böyle kuş misali yemişsin resmen.canım hastalanacaksın inanki.lütfen kendine dikkat et.hiçbirşey içinde o güzel canını sıkma lütfen:teselli:
narin_nazenin
basaricam ablam...... basaricam........
ve cok güzel olmus söz fotolarimi burda sergilicem bakmaniz icin. ve benimle gurur duymaniz icin INSALLAH
ortim BİTANEM16 nerdesin kızzzzzzzzzzz..
orti olduk biz.......
NERDESİN GEL ARTIK.........kaydirigubbakcemile5
selam ortagim ayy cok sevindim. gecmisi anca okudum ben okuyana kadar sen gitmissin. yerimseniben
hadi bekliyom gelzemuszemus
kızlar sizi çok takip edemedimkusura bakmayın çünkü çok moralim bozuk..Sabah bir arkadaş ağlaya ağlaya gitti noldu dedik annesinin pataloji sonucu çıkmış:göğüs kanseri..hay Allah dedik arksından ben moladayken yanımdaki arkadaş da ağlaya ağlaya dışarı çıktı söylemiştim geçenlerde tedirgin şekilde bekliyorduk onun sonuçları da kötü..o da göğüs kanseriymiş..ay nasıl tatsızım anlatamam..Biliyorsunuz ben Temmuzda çok sevdiğim dayımı 44 yaşında kanserden kaybettim..O günler geldi aklıma..Nerde varsa Allahım hepsine acil şifalar versin ..
GELDİM ORTİM BAK SAKIN KAÇAMAK YAPMA BU HAFTA BİRİNCİYİZ TAMAMMI ???
YOKSA BOZDUN MU KIZ....lmaz:
yeni üniversitededen geldim orda hazir yemek yemedim. simdi hem yemek yiyiyom hem burayi okuyom. böylelikle yavas yavas yemis oluyom. simdiden söyliyeyim beni biraz iteklemen lazimalsanaalsanasmile
SLM AYLİNCİM İSTERSEN BAŞARIRSIN BEN 1 AYDA 7 KİLO VERDİM CANIM..
BENDE HİÇ BAŞARAMIYACAMI DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAŞARDIM DARISI DAHA 17 KİLOYA....alkisalkisalkis
BEN İTEKLERİM SENİ HIZLI GİDERSİN BERABER ZAYIFLAYACAĞIZ ÖNCELİKLE KAÇ KİLOSUN KAÇ KİLOYLA BAŞLADIN ALT ÇİZELGEN OLMAMIŞ DİYE GÖREMİYORUM BU ARADA ORTİM BEN NESLİHAN....kaydirigubbakcemile
cnm valla süperisn ya sne nasl veridn bir ayda 7 kilo cuma günü 2 ay bitecek ama henüz veridigm kilo sadece 6 kilo spor yapıyomusunun nalcy
nihal cnm dayın iin başın sagolsun ark içinde allah acil şifalar versin cnm inşş ya hay allah çok acııbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?