80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım yeni gördüm nesajını ve cevapladım hemen.msn yi açamıyorum virüslendi yine benden sanada dosya gelip bulaşmasın diye.birde msn.açınca ekran donuyor kalıyor.özelden msj attım

adacım nasıl bi balayı düşünüyorsun tatlım.kültür gezisi gibiyse karadeniz turu tafsiye ederim.deniz kıyısı ise fethiyeölüdeniz.başabaşa kalmak isterseniz ve tamda zamanı boluabant göl kenarı derim

bu yediklerin ne böyle kuş misali yemişsin resmen.canım hastalanacaksın inanki.lütfen kendine dikkat et.hiçbirşey içinde o güzel canını sıkma lütfen:teselli:

kızlar çok iştahım açık bugün hep yiyesim var yaa napcam ben tarçınmı açtı iştahımı acaba bukadar bilmeiyorumki ne oldu bana reglide olamadım çok cnm sıkkın yaa hemde çokkk yemek istemiyoummmmmafoldumben

narin_nazenin
basaricam ablam...... basaricam........

ve cok güzel olmus söz fotolarimi burda sergilicem bakmaniz icin. ve benimle gurur duymaniz icin INSALLAH

ablacım yeni gördüm nesajını ve cevapladım hemen.msn yi açamıyorum virüslendi yine benden sanada dosya gelip bulaşmasın diye.birde msn.açınca ekran donuyor kalıyor.özelden msj attım

bu yediklerin ne böyle kuş misali yemişsin resmen.canım hastalanacaksın inanki.lütfen kendine dikkat et.hiçbirşey içinde o güzel canını sıkma lütfen:teselli:

sağol canım okudum daha iyiyim merak etme olumunekankayizsmile

ortim BİTANEM16 nerdesin kızzzzzzzzzzz..
orti olduk biz.......
NERDESİN GEL ARTIK.........kaydirigubbakcemile5

narin_nazenin
basaricam ablam...... basaricam........

ve cok güzel olmus söz fotolarimi burda sergilicem bakmaniz icin. ve benimle gurur duymaniz icin INSALLAH

SLM AYLİNCİM İSTERSEN BAŞARIRSIN BEN 1 AYDA 7 KİLO VERDİM CANIM..
BENDE HİÇ BAŞARAMIYACAMI DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAŞARDIM DARISI DAHA 17 KİLOYA....alkisalkisalkis

kızlar sizi çok takip edemedimkusura bakmayın çünkü çok moralim bozuk..Sabah bir arkadaş ağlaya ağlaya gitti noldu dedik annesinin pataloji sonucu çıkmış:göğüs kanseri..hay Allah dedik arksından ben moladayken yanımdaki arkadaş da ağlaya ağlaya dışarı çıktı söylemiştim geçenlerde tedirgin şekilde bekliyorduk onun sonuçları da kötü..o da göğüs kanseriymiş..ay nasıl tatsızım anlatamam..Biliyorsunuz ben Temmuzda çok sevdiğim dayımı 44 yaşında kanserden kaybettim..O günler geldi aklıma..Nerde varsa Allahım hepsine acil şifalar versin ..

bir bakayım dedim kızlar neler yapıyor diye offf Allah'ım ya bu mesajını okudum canım,sonra şöyle bir düşündüm neler neler yaşanıyor hayatta.Kimimiz güzel şeyler için gün sayarken,kimileri de acılar ve üzüntüler yaşıyor.Bir an için kendi mutluluğumdan utandım,Rabbim acil şifalar versin,arkadaşlarına ilet lütfen hiç tanımadıkları uzakta bir yerlerde olan biri onlar için dua ediyor.

GELDİM ORTİM BAK SAKIN KAÇAMAK YAPMA BU HAFTA BİRİNCİYİZ TAMAMMI ???
YOKSA BOZDUN MU KIZ....lmaz:

yeni üniversitededen geldim orda hazir yemek yemedim. simdi hem yemek yiyiyom hem burayi okuyom. böylelikle yavas yavas yemis oluyom. simdiden söyliyeyim beni biraz iteklemen lazimalsanaalsanasmile

yeni üniversitededen geldim orda hazir yemek yemedim. simdi hem yemek yiyiyom hem burayi okuyom. böylelikle yavas yavas yemis oluyom. simdiden söyliyeyim beni biraz iteklemen lazimalsanaalsanasmile

BEN İTEKLERİM SENİ HIZLI GİDERSİN BERABER ZAYIFLAYACAĞIZ ÖNCELİKLE KAÇ KİLOSUN KAÇ KİLOYLA BAŞLADIN ALT ÇİZELGEN OLMAMIŞ DİYE GÖREMİYORUM BU ARADA ORTİM BEN NESLİHAN....kaydirigubbakcemile

SLM AYLİNCİM İSTERSEN BAŞARIRSIN BEN 1 AYDA 7 KİLO VERDİM CANIM..
BENDE HİÇ BAŞARAMIYACAMI DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAŞARDIM DARISI DAHA 17 KİLOYA....alkisalkisalkis

cnm valla süperisn ya sne nasl veridn bir ayda 7 kilo cuma günü 2 ay bitecek ama henüz veridigm kilo sadece 6 kilo spor yapıyomusunun nalcy

nihal cnm dayın iin başın sagolsun ark içinde allah acil şifalar versin cnm inşş ya hay allah çok acııbilmiyorumkismile

merhabaaa.ben dün başladım rejime.aslında rejimde değil.kendi çapımda takılıyorum.83.400le başladım.hadi bismillah........................

sorma ya cizelgeyi beceremedim. baslangic kilom 85.2 kg. cuma günü 84.9 kg dim. bu cuma ikinci cumam olacak. galiba gecen hafta tam 1 hafta olmamisti. tam hatirlamiyom ama neyse bundan sonrasi daha mühim.kaydirigubbakcemile5. sen bana simdi yatigin püf noktalarini yazsana biraz. özellikle yaptigin seyleri.yerimseniben

CANIMSIN SPOR YAPAMIYORUM AMA 5 AYLIK BEBEĞİM VAR ONUNLA UĞRAŞMAKTAN BU KADAR KİLO GİTTİ..:ecrin_bebek:

NALCY kullanıcısından alıntı
SLM AYLıNCıM ıSTERSEN BAŞARIRSIN BEN 1 AYDA 7 KıLO VERDıM CANIM..
BENDE HıÇ BAŞARAMIYACAMI DÜŞÜNÜYORDUM AMA BAŞARDIM DARISI DAHA 17 KıLOYA....

evet yaa nasıl verdin sen kısaca yardımcı olursan çoook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…