80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel ter attım melocum .Sen gitmişsin ama yarın nasılsa okursun :)

bugün tam 2 ay doldu başlayalı .malum 3 aya girerken programımı fazlalaştırdı hoca .çarşamba nasıl olucam merak ediyorum .gerçektende çok sıkılaştığımı hissediyorum ölçülerimide düzenli yaıyorum kağıda .kilolarda gram gram gidiyor işte. bu hafta gerçekten kas tuttuğumu kollarımdan anlıyorum .kilo olarak ne çıkıcak çok merak ediyorum eyvahedigeldismile

melocum 1 ay sonra geld edi ama sanırım sizler daha sık gidiyorsunuz degilmi
gerçekten çok uzun zaman vermiş yaa . hele daha ilk başta her hafta olmadı 15 te gitmen gerekiyor diye biliyorum . keşke sorsaydın veya ben her hafta gelmek istiyorum deseydin boshayallersmile

EvreL, BuTTeRfLy86, masumm, bitanem16, selma12.+ (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

herkes b urda neden kimse yazmıyor

oğlumun kıyafetlerini ütülüyordum burası açık kalmış :)) Bir geldim 3 sayfa yazmışsınız valla kaydirigubbakcemile3

İyi geceler canım .Ne güzel düşünmüşsün :lepi:
benim eşim maç yorumu izlediği için beni gözü görmüyor şuan akannehir :mymeka:

herkese selamlar arkadaşlar nasıslsınızzzz

slm hoşgeldin serra :teytey:

Gözünaydın, Butterfly'ım. Artık daha rahat kıyafet bulursun kendine, darısı daha düşük bedenlere olsun inşallah!!!

Amiinn hepimizin inş .çok sağol evrelcim Şeniz yazdıklarını keyifle okudum ama kızdım sana . kaçamak dediğin tek bi sefer yapılır .sen kaçamaklar kraliçesi olmuşsun lmaz:
oysa geçen hafta ne kadar güzel yol almıştın. Bidaha olmaz umarım yoksaa kaydirigubbakcemile klava:

yerimseniben

oki cnm anladım
ben kaçıyorum kıslar biraz uyuyum benimkiler uyanmadan

tülayy cnm ya benim hedef kilom 65 bu hafta düzeltiris dimi onu

bide nasıl yapıştırıdn anlatabilirmisinnn

tabi yaparım masumcum .sen boyunu ve hedefini yazmamıştın bende mart sonu hedefini yazdım cuma ayarlarız tekrar . özelden yazıyım ben sana olurmu tatlım kaydirigubbakcemile5

topiğin tadı tuzu nihayet geldi . İzlemim sen olmadan olurmu kıı Şeniz

bu hafta coştunuz 2 orti :)) neyseki cumaya çok var toparlarsınız . sempatiksalakcinni

iyiyim canım benim ufaklık babasınında benimde canımıza okuyor çok hareketli ve kendine zarar veriyor sürekli arkasında dolaşıyoruz

niloşş naber güzelim . bu veletlerini hepsi aynı .Bir tanede bizde var sennkinden :1ninca:

merhaba niloşcum iyi geceler :lepi:

kaptanım merakımı mazur gör bu bazı kişilerin renkleri farklı ne anlama geliyor canım

tülayyy bensiz olmaz mı yanüüü :jeyyar:

inşallah bu hafta iyi bir atak yaparım keyfim yerine gelir

Çok düşük kalori olmuş ben tahminen 500 kalori falan hesapladım .iyi dayanmışsın şeker .ama çok sağlıksız olmuş lmaz:

kolayu gelsın zor ış cocuk şimdı bana dünyayı verseler herhaslde bakamam cocuk

selmacım sen kaç yaşındaydınki gülüm bilmiyorumkismile

merhaba niloşcum iyi geceler :lepi:

kaptanım merakımı mazur gör bu bazı kişilerin renkleri farklı ne anlama geliyor canım

listedekileri soruyorsan alt köşesinde yazıyor zaten izlemcim o hafta bildirim yapmayanlar sarı,2 haftadır kilo veremeyenler kırmızı mesela güldal bu hafta vermek zorunda!

yanii bu hafta da sabit kalırsam eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kızarabilirim yanii lmaz: kırmızıyı çok severim ama olmazzzzzzzzzzzzzzzz :umursamaz:

tülaycım aksine ben kendimi çok şiş hissediyorum az mı olmuş bilmiyorumkismile

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sizi gece gece güldüreyim biraz bi itirafım var eyvahedigeldismile

diskalifiye( alarm) yazıyorya listenin altında, bende topiğe geldiğimden beri zannediyorum, akannehir alarmmm diye bi kullanıcı diskalifiye olmuşda onu yazıyorsun zannediyorum yaa nasıl bu kadar boş bulunmuşumm :roflol: :roflol: :roflol:

bide kendi kendime ee niye habire yazıp duruyor 3aydır allah allah diye her listede söleniyorum kendi kendimee :tomato:

çok güldüm kendime yaa

buterful ben yaşlıyım canım 35

bende gerçekten yaşlısın sandım .Çğu insan senin yaşında yeni evlenip çocuk yapıyor .Bende 24 yaşımdayım . burda yaşlar farklı olsa bile amaçlar aynı olunca herkese yaşıtımız gibi davranıyoruz .
Biz şimdi ablamı dicez sana oraya takıldım sadece bilmiyorumkismile

baya az olmuş hemde .sen kendini doymaya kilitlediğin için sana öyle geliyor olabilir izlemim. ama yarından itibaren daha dengeli ye sonra bitkin düşersin canım

ben yatıyorum kızlarr öptüm hepinizi rüyanızda 38 beden giydiğinizi görün inşallah melocum sen 36 beden giydiğini gör :teytey: :teytey:

Kız izlem alemsin valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynı eşyleri bende yyaşıyorum..
ben daha yolun başındayım ama akşam yemeği yerken bile pişman oluyorum..hiç yemek istemiyorum..bu aatlerde açlıktan ip gibi uzayacağımı düşünerek yiyiyorum azıcık..ip gibide uzuyorum şu anda...
ama yemeyeceğim...bu kiloları vermem lazım..şu ara hızlı gidiyor sanki gözle grülür fark var su gidiyor ama yavaşlayacak hazırlıklıyım onada...
bu arad ne sorucam mesela ben şu an çok açık..yesem ne yiyebilirim şu anda..diyet bisküviler falan???

bu tabloya bayılıyorum.kırbaçlıyor beniiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt eline sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…