selmacım sende hoşgeldin tatlım
hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim canım benim ufaklık babasınında benimde canımıza okuyor çok hareketli ve kendine zarar veriyor sürekli arkasında dolaşıyoruz
tülaycım spor nasıldı?kaslanıp kilo veremeyip morali bozulanlar kervanına sen de mi katıldın?
bu arada ölçülerini al şimdiden kilon kas yapınca değişmiyor ya en azından inceldiğini görürsün
gerçekten çok uzun zaman vermiş yaa . hele daha ilk başta her hafta olmadı 15 te gitmen gerekiyor diye biliyorum . keşke sorsaydın veya ben her hafta gelmek istiyorum deseydin boshayallersmilemelocum 1 ay sonra geld edi ama sanırım sizler daha sık gidiyorsunuz degilmi
EvreL, BuTTeRfLy86, masumm, bitanem16, selma12.+ (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
herkes b urda neden kimse yazmıyor
ben yavas yavas gider esim geldi bütün gün görüsmedik zaten simdi o varken laptop basinda oturmayayim. herkese iyi geceler melcocum cizelge icin tesekkür ederim herkesi öptüm. yarin uni ye gitcem buraya girmem gec olur
hayirli gecelerbuyrunnnnnnnnn
herkese selamlar arkadaşlar nasıslsınızzzz
Gözünaydın, Butterfly'ım. Artık daha rahat kıyafet bulursun kendine, darısı daha düşük bedenlere olsun inşallah!!!
oki cnm anladım
ben kaçıyorum kıslar biraz uyuyum benimkiler uyanmadan
tülayy cnm ya benim hedef kilom 65 bu hafta düzeltiris dimi onu
bide nasıl yapıştırıdn anlatabilirmisinnn
evrelcim seviyorum seni yaaa kaydirigubbakcemile3 yedikten sonra nasılda pişman oluyoruz dimi allahım ne yaman bir çelişki bu yaaa kaydirigubbakcemile3 hafta sonu bende çok kaçırdım ama bugün spor yaparken o ağır hareketleri layıkı ile yapamadıkça hiçbir şey yemeyeceksin izlem sakın diyorum sonra o biyerlerimden akan terleri unutup yiyorum, eyvahedigeldismile bazen yiyorum bazen hiç bişiy yemiyorum dengelemeliyim bu işi alsanaalsanasmile hani şu 2 yemek kaşığı şundan 3yemek kaşığı şundan yedim diyenlere o kadar çok özeniyorum ki, :sinifsinif:
Nihayet gelebildimmmmm..
Evrelcim yazdıklarını yine zevkle okudum,alemsin :)) ama sana bişey söyleyim topiğe karşı mahçup olabilirsin ama oratağına karşı mahçup olmadın emin ol! bu hafta sonu al birini vur ötekine yada tencere yuvarlanmış ortisini bulmuş kıvamındayız sanırım :))
Valla bende çok pis kaçırdım hiç yazmıyım ne yedim,içtim,spor da yapmadım ama Allahtan artı değilim çok şaşırdım ama değilim..(böyle durumlarda hep demek ki yemesem nasıl verirdim diye geçiyor içimden)
neyse bugün ben de kaldığım yerden devamm!
iyiyim canım benim ufaklık babasınında benimde canımıza okuyor çok hareketli ve kendine zarar veriyor sürekli arkasında dolaşıyoruz
bugünkü menümü sunuyorum yorumlara eleştirilere açuğummm :lepi:
sabah 1 salatalık (spora geç kalıyordum)
keten tohumlu bir kase yoğurt
1 salatalık
1patatesli, yağsız, bol yeşillikli, limonlu patates salatası
(tere taze soğan marul)
1 portakal, yarım muz sıpa egeden artan gamyoncuiremsu
yarım patatesli, haşlama karnıbaharlı, yeşilllikli karışık salata baktım biraz yavan gibi içine yoğurt koydum karıştırdım mükemmel oldu kesinlikle tavsiye ederim sempatiksalakcinni sengözlerimebaksanab
3 çay bardağı şekersiz çay yarım piko
1saat step ve aurobic 1 saat tempolu yürüyüş
2lt su
menümde et yok hafta sonu çok kaçırdım o yüzden yemedim ekmekde yemedim kızlar bi bakın bakalım kaç kaloridir bu acaba porsiyonlar 1 porsiyon işte 1 yemek tabağı kadar, kaşık saymadım hiç :sm_confused:
kolayu gelsın zor ış cocuk şimdı bana dünyayı verseler herhaslde bakamam cocuk
merhaba niloşcum iyi geceler :lepi:
kaptanım merakımı mazur gör bu bazı kişilerin renkleri farklı ne anlama geliyor canım
buterful ben yaşlıyım canım 35
yanii bu hafta da sabit kalırsam eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile kızarabilirim yaniilmaz: kırmızıyı çok severim ama olmazzzzzzzzzzzzzzzz :umursamaz:
tülaycım aksine ben kendimi çok şiş hissediyorum az mı olmuş bilmiyorumkismile
evrelcim seviyorum seni yaaa kaydirigubbakcemile3 yedikten sonra nasılda pişman oluyoruz dimi allahım ne yaman bir çelişki bu yaaa kaydirigubbakcemile3 hafta sonu bende çok kaçırdım ama bugün spor yaparken o ağır hareketleri layıkı ile yapamadıkça hiçbir şey yemeyeceksin izlem sakın diyorum sonra o biyerlerimden akan terleri unutup yiyorum, eyvahedigeldismile bazen yiyorum bazen hiç bişiy yemiyorum dengelemeliyim bu işi alsanaalsanasmile hani şu 2 yemek kaşığı şundan 3yemek kaşığı şundan yedim diyenlere o kadar çok özeniyorum ki, :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?