80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süper menü ortim süpersin. bende de tavuklu mantar yemeği var şimdi onu yicem akşamada brokoli yoğurtlayıp yiem bakalım . inş emeğimizin karşılığını alırız yaa boshayallersmile

iyiki doğdun ortimm geç oldu ama :kedi:

Güldalcım demek adaşız kardeşinle ne güzel kaydirigubbakcemile2
isminde çok güzelmiş ben severim süreyya ismini okulda en sevdiğim arkaşımdı kaç yıl eçti hala unutamam .

tebrik ederim canım ne güzel bir güne başlangıç olmuş öyle...şimdi sana dar gelen pantalonları gözünün önüne çıkar ki..onada her baktığında diğer pantalon gibi bol geleceğini hayal et..dahada mutlu olursun ...
MELOCUM
huri yedigin dere ot iştahını azaltırken bebşine bol bol süt olacak biliyormusun
a

okumuştum bi yerde sütü arttırıyor evet hatta akıyor... saol ...

offf ya neden içimden hiç birşey yazmak,yapmak,duymak gelmiyor ki ((

menümü yazayım hiç olmazsa

sabah kalkınca : 1 bardak ılık su
kahvaltı : 1 kaşarlı tost + 1 fincan çay
ara : yok.... yok işte hiç canım istemedi
öğle : 1 kase havuçlu falan sebze çorbası + 2 yemek kaşığı prinç pilavı + 3 yemek kaşığı nohut + 1 tabak yağsız-tuzsuz-limosuz salata.+ cacık

akşam ne yerim onu da bilmiyorum

bugün sanki yemek konusunda da kendimi cezalandırdım,salatamı bile kupkuru yedim gerçi yedim diyorum da bitirmedim,limonla bile tatlandırmamıştım cacığa gelince 3 yemek kaşığı aldım almadım bıraktım. ((

güldalcım benim adım deniz tatlım.ama narin de desen olur alıştım artık inşallah narin nazenin bi kadın oluveririm tez zamanda :Saruboceq:

:teselli: ne oldu bitanem ciddi bişiy yoktur inşallah.

canım köfte var dünden oyüzden mantara tavuk koymayıp sebzeli yapmayı düşünüyorum.benim akşam yemegine hem et hem sebze yazmış doktorcugum.inşallah canım alırız sen ne güzel spor yapıyorsun bende bi fırsat bulabilirsem yapacagım inşallah.dogumgünü dileğin içinde çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile üşünceli ortim benim opuyorumnanaktan

ayy lafa bak inşallah alırızne demek yaaa kafamçokkarıştı.yani inşallah çabalarımızın karşılıgını alırız demek istedim tülaycım.Allahım sen koru bizi kilo almaktan :Saruboceq:

ayy kizlarrrr
askim aradii
söz yüzügü alcakmis bana :))))
ayy cok mutluyummm

söz yüzügü tek tas beyaz altin oluyor degilmi???
ve hangi parmaga takiliyor
sag mi sol mu?

icine birsey yazdirabiliyormuyum?
ya kimse yokmu yardim edin

ohhh be anca bitirdim geçmişi ama kimler var gözükmüyorakannehir
bnde 1 saat önce dişçiden geldm.dolgum düştü hava alıyor zannediyordum.doktor ne desin dolgular yerinde agrıyan 20 yaş dişi dedi.çürümüş hemen.iğne yaptı çok acıdı.neyseki çekerken birşey anlamadım.diş agrısı çok kötü birşey.allah kimseye vermesin.
hee bu arada MART SONU HEDEFıM :74 KAPTANIM BıLGıNE SUNULUR.sempatiksalakcinni

narinim,evet böyle diyeyim alıştım ya deniz diye söylemek tuhafıma gidiyor :) çok ciddi bir şey değil ya da en azından şimdilik değil :) bilmiyorum biraz durgunum öyle diyelim canım :)

aylincim bu kişilere göre değişiyor söz yüzüğü sadece ince bir alyans takan da var,tek taş pırlanta takan da var.Tercihe bağlı bir şey ya da en azından ben öyle gördüm.ama sağ parmağa takıldığı kesin,evlendikten sonra sol parmağa geçiyor.Hayırlısı olsun tatlım şimdiden :)

ben tek tas beyaz altin secicem. pirlantaya gerek yok ya.
kendisi istemiyor söz yüzügü. erkek mecburmu sözde yüzük takmaya?

senin doktor tam bize uygunmuş canım yaa sempatiksalakcinni ben 1 öğün sebze diğer öğün et olarak biliyorum yada etli sebze yemeği 2 öğündede dengeleyerek yani bilmiyorumkismile melocuma sormak lazım kaydirigubbakcemile2

ayy lafa bak inşallah alırızne demek yaaa kafamçokkarıştı.yani inşallah çabalarımızın karşılıgını alırız demek istedim tülaycım.Allahım sen koru bizi kilo almaktan :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3

amiin canım .. gelecek sene bu şişko hallerimizle dalga geçeriz bu topicte ne güzel olur :sm_cool:

ben tek tas beyaz altin secicem. pirlantaya gerek yok ya.
kendisi istemiyor söz yüzügü. erkek mecburmu sözde yüzük takmaya?

benim söz yüzüğüm tek taş pırlanta canım. Eşim öyle uygun görmüştü o zaman ben seçmemiştim o almış süpriz yapmıştı :asigim:
Sen ne kadar mecbursan oda o kadar mecbur bence .Hiç taviz verme canım .eşimde diretiyordu başta ,yok çalışırken sıkıyormuş ,terliyormuş bisürü hikaye ben direttim şimdi takmadığı zaman boş hissediyor parmaklarını delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizimki de başlarda çalışırken zor oluyor,çiziliyor,aman kırılır vs. bir ton laf etmişti ama ben de hiç taviz vermedim ne demek canım tabi takacak yani :) sonrasın da bir de baktım ki takmayınca aynı eşin gibi boş hissediyor parmağını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Demek erkek milletinin kafaları aynı çalışıyor .ürettikleri bahaneler bile aynı kaydirigubbakcemile3

aylin eğer takmam diye ısrar ederse bende takmam o zaman de :)) Millet görsün boş sansın beni sende gör diye tehtit et aklinialirimsmile bende çok işe yaramıştı bilgine canım sempatiksalakcinni

slm kızlar bugünkü yediklerimi yazıyım....
SABAH:
1 tavuk kıymalı omlet
peynir,
zeytin
1 dilim ekmek

ARA:
1 türk kahvesi

ÖĞLE:
mevsim salatası,yoğurt

ARA:
1 armut,1 elma

AKŞAM:
yarım tabak bulgur pilavı,
1 biber dolması
yoğurt az hurşu

az önce akşam yemeğini yedim.

kızlar akşam fazla oldu gibi sizce menüm nasıl????

evet canim oyle ustelik tulay kardesimide ayri severim o yuzden farkli bisempatim var
tulay ismine tulaycim

valla benimki takıyor hele bi çıkarsın....Çok üzgünüm çoook

valla anneme sordum ben

söz de tek kiz takiyor tek tas
zaten nisan da 3 ay sonra mi ne olucak. sözden sonra yani
ozaman alyanslari takicak mecbur
ama söz de gerek yok. annem tek sen takican diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…