- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
süper menü ortim süpersin. bende de tavuklu mantar yemeği var şimdi onu yicem akşamada brokoli yoğurtlayıp yiem bakalım . inş emeğimizin karşılığını alırız yaa boshayallersmiletülaycım nasılsın canım orticim bu hafta bomba gibiyim çok şükür.24 yaşındayım demişsin bende bu cuma 29 oldum canım.otuz olmadan bu kilo işini bitirmek istiyorum inşallah.hemen menümü yazayım yorumunu bekliyorum orticim
bugünkü menü
uyanınca : 1 bardak y.yaglı süt+1 kayısı kurusu
kahvaltı : 2 dilim k.ekmeği
3 zeytin
peynir+yeşilçay
salatalık
ögle : 1 tabak sebze yemeği +yagsız salat
ara : 3 kusu kayısı(meyve yerine)
ara : yarım paket d.bisküvi
akşam : 4 köfte + mantar yemeği
salata
ara :meyve
tebrik ederim canım ne güzel bir güne başlangıç olmuş öyle...şimdi sana dar gelen pantalonları gözünün önüne çıkar ki..onada her baktığında diğer pantalon gibi bol geleceğini hayal et..dahada mutlu olursun ...yok anacım geçmişin hepsini okuyamadım,ne de güzel kaynatmışsınız :) akşam elektrikler gitti hiçbir şey diyemeden öylece çıkmış oldum buradan yani yanlış anlamayın emi.Sabah bir güzel başladım güne ki srmayın beli sıkan pantolonum bol mu bol,dedim pardon tanışıyor muyuz,nereden geldin girdin benim dolaba? Zavallıyla ayrılalı çok uzun bir süre geçmiş aradan tabi,unutmuşum dolabın en dip köşesinde.O da ben de çok sevindik gün yüzüne çıkmasına kaydirigubbakcemile3
Güzel bir gün dilerim arkadaşlar :)
MELOCUM
huri yedigin dere ot iştahını azaltırken bebşine bol bol süt olacak biliyormusun
a
offf ya neden içimden hiç birşey yazmak,yapmak,duymak gelmiyor ki((
menümü yazayım hiç olmazsa
sabah kalkınca : 1 bardak ılık su
kahvaltı : 1 kaşarlı tost + 1 fincan çay
ara : yok.... yok işte hiç canım istemedi
öğle : 1 kase havuçlu falan sebze çorbası + 2 yemek kaşığı prinç pilavı + 3 yemek kaşığı nohut + 1 tabak yağsız-tuzsuz-limosuz salata.+ cacık
akşam ne yerim onu da bilmiyorum
bugün sanki yemek konusunda da kendimi cezalandırdım,salatamı bile kupkuru yedim gerçi yedim diyorum da bitirmedim,limonla bile tatlandırmamıştım cacığa gelince 3 yemek kaşığı aldım almadım bıraktım.((
süper menü ortim süpersin. bende de tavuklu mantar yemeği var şimdi onu yicem akşamada brokoli yoğurtlayıp yiem bakalım . inş emeğimizin karşılığını alırız yaa boshayallersmile
iyiki doğdun ortimm geç oldu ama :kedi:
Güldalcım demek adaşız kardeşinle ne güzel kaydirigubbakcemile2
isminde çok güzelmiş ben severim süreyya ismini okulda en sevdiğim arkaşımdı kaç yıl eçti hala unutamam .
narinim,evet böyle diyeyim alıştım ya deniz diye söylemek tuhafıma gidiyor :) çok ciddi bir şey değil ya da en azından şimdilik değil :) bilmiyorum biraz durgunum öyle diyelim canım :)
aylincim bu kişilere göre değişiyor söz yüzüğü sadece ince bir alyans takan da var,tek taş pırlanta takan da var.Tercihe bağlı bir şey ya da en azından ben öyle gördüm.ama sağ parmağa takıldığı kesin,evlendikten sonra sol parmağa geçiyor.Hayırlısı olsun tatlım şimdiden :)
canım köfte var dünden oyüzden mantara tavuk koymayıp sebzeli yapmayı düşünüyorum.benim akşam yemegine hem et hem sebze yazmış doktorcugum.inşallah canım alırız sen ne güzel spor yapıyorsun bende bi fırsat bulabilirsem yapacagım inşallah.dogumgünü dileğin içinde çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile üşünceli ortim benim opuyorumnanaktan
ayy lafa bak inşallah alırızne demek yaaa kafamçokkarıştı.yani inşallah çabalarımızın karşılıgını alırız demek istedim tülaycım.Allahım sen koru bizi kilo almaktan :Saruboceq:
ben tek tas beyaz altin secicem. pirlantaya gerek yok ya.
kendisi istemiyor söz yüzügü. erkek mecburmu sözde yüzük takmaya?
Sen ne kadar mecbursan oda o kadar mecbur bence .Hiç taviz verme canım .eşimde diretiyordu başta ,yok çalışırken sıkıyormuş ,terliyormuş bisürü hikaye ben direttim şimdi takmadığı zaman boş hissediyor parmaklarını delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizimki de başlarda çalışırken zor oluyor,çiziliyor,aman kırılır vs. bir ton laf etmişti ama ben de hiç taviz vermedim ne demek canım tabi takacak yani :) sonrasın da bir de baktım ki takmayınca aynı eşin gibi boş hissediyor parmağını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canim oyle ustelik tulay kardesimide ayri severim o yuzden farkli bisempatim varsüper menü ortim süpersin. bende de tavuklu mantar yemeği var şimdi onu yicem akşamada brokoli yoğurtlayıp yiem bakalım . inş emeğimizin karşılığını alırız yaa boshayallersmile
iyiki doğdun ortimm geç oldu ama :kedi:
Güldalcım demek adaşız kardeşinle ne güzel kaydirigubbakcemile2
isminde çok güzelmiş ben severim süreyya ismini okulda en sevdiğim arkaşımdı kaç yıl eçti hala unutamam .
Demek erkek milletinin kafaları aynı çalışıyor .ürettikleri bahaneler bile aynı kaydirigubbakcemile3
aylin eğer takmam diye ısrar ederse bende takmam o zaman de :)) Millet görsün boş sansın beni sende gör diye tehtit et aklinialirimsmile bende çok işe yaramıştı bilgine canım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?