spora gidiyorum neslişim haftada 3 gün guclubacismile
benimde hedefim 74 hadi bakalım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
eşim alyansını kaybetmişti bulamadık 6 ay öle dolandı, hamileyken son aylarda ödem yapmıştı vücüdum şişti, bende takmadım free takılmıştık, sonra çok beğenerek yenisini aldık sürekli elimize bakıyorduk sempatiksalakcinni çok komikti kaydirigubbakcemile3
canım benim çok erken yiyosun yaa akannehir tamam kilo veriyosun ama sürekli boş mide asit salgılayıp ülser bile yapabilir allah korusun akşam bişiyler atıştırıyomusun bilemiyorum ama :sm_confused:
hadi bakalım bu yaz çıtır çıtır dolanıcaz ortalıkta :lepi: sen kaç yaşındasın süreyyacığımmm buyrunnnnnnnnn
yok kız hepsi içinde değil ben su olarak mutlaka 2 lt içiyorum bazen geçiyor bile :içelim:
valla anneme sordum ben
söz de tek kiz takiyor tek tas
zaten nisan da 3 ay sonra mi ne olucak. sözden sonra yani
ozaman alyanslari takicak mecbur
ama söz de gerek yok. annem tek sen takican diyor.
hayır canım aldığın tüm sıvılar dahil bu ölçüye. Bitki çayı,soda ,çay kahve vs yerimsenibentüloş ben su içeyide ihmal ettim 3 günüdr ama yarın beni kismeler tutamaz aynen devam birde ne sorcam iszlere şimdi içtiginiz bitki çaylarından hariçmi 3 lt içiyosunuz suyu yoksa hepsinin toplamımı
İzlemcim benim bebek arabamda kocaman bişey .Gerçekten zor oluyor ama babası luzumsuz görüyor 2, bitaneyi o yüzden almıcaz .ama en güzel chicconun baston bebek arabaları.Görüyorum bazen alışveriş merkezlerinde kullananları hoşuma gidiyor.kızlar bebeğime baston puset almak istiyorum hangi markaları kullanıyorsunuz memnunmusunuz, normal bebek arabamız var ama çok büyük, kolay katlanır ve az yer kaplamasını istiyorum, mersine gidene kadar almamız lazım hava alanında lazım bana...
birde oyun çadırı almak istiyorum içine emekleyerek girebilsin, kullanıyormusunuz bebeği olan anneler
ayyy bu listeyi görünce moralim bozuluyor yaa, çok az
kaşık saymak hiç bana göre değil normal bir insan 3 yemek kaşığı yemekle nasıl doyar aklım almıyor :kedi:
bu gün yedıklerım bıraz cok ve dengesız oldu mısafır vardı
KAHVALTI bır dılım ekmegın üstüne labne peynır sürüp yediim
ARA yok
ÖGLEN DÖRT BEŞ KAŞIK PİLAV BIR KEPCE BEZELYE VE YEŞİL SALATA
AKŞAM KÜÇÜK TABAK PILAV YEDIM
ARA IKI YEŞİL ELMA
bu hafat ümitli degilim bennn[/B][/COLOR]
ıyı akşamlar ızlemcım nasılsın
bugünkü menüm eleştiriye açığım kaydirigubbakcemile3
8de sabah 1 portakal 1 mandalina 1 tane ceviz
11de 1yumurtalı yeşil soğanlı omlet 1 dilim beyaz ekmek
biraz yoğurt
15:30da 3bardak şekersiz çay 1 küçük ev yapımı kurabiye
ve yufkanın 4te 1ine sarılmış patatesli börek
19da akşam
ciğer yoğurt ve 3tane yeşil soğan ekmek yok
2lt su spor yok
nebileyim çadırın içinde oynar diye park beşiğe koyuyorum çadırdada vakit geçirir oynar diye düşündüm ama oynamazmı acaba, şöle basit bişiy istiyorum oyuncakları içine koyayım girsin çıksın oyalansın
Çok güzell güle güle kullan canım Allah hep mutluluk versin ...kizlarrrrr tek tasimi aldikkk :)))
resim koyucam simdi...
cok mu abartili yoksa iyi mi gercek fikirlerinizi bekliyorumm
(bu arada o da takicak yüzük dogru diyorsunuzz... annemle bi konusayimm...
gümüs alsak ona yeterli mi?
bence hicde abartili degil gayet sIk. allah mutlu etsinzemuszemuszemuszemus
Canımcım benim oğlum hiç bir oyuncağı sevmiyor belki ege sever belli olmaz bu böcükler türlü türlü huya sahipler kaydirigubbakcemile3
menün gayet güzel olmuş canım
Çok güzell güle güle kullan canım Allah hep mutluluk versin ...
Yeterli canım ben eşime platin almıştım .Bizde erkekler altın takmazlar zaten . gümüşde gayet uygun olur .başının bağlandığı belli olsun yeter aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?