80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kıslar bi okuyum deidm gelemeidm birt ürlü neler kaynamış öle maş. size valla bende bebekler uyuyunca uyudum 1.5 saat uyumuşum oh be kebdime geldimmmm

ama sabah yediigm kahvaltı yüüzndne kafam karıştı bunu yiyince tuvalete çıkıyosun ama menü karışyor dengeleymedim bugün yaniii

neslihan bence sen çok erke yiyorsun akşam yemegini drum bana en erken 6.30 da yiyceksin dedi
eger kilo vermek durrusa daha erken yersind eid

IZLEMCIM alinti yapacaktim sigmadi o yuzden bende buyuk harf kullandim
alinti niyetine gezmek gormek ve donecegini bilerek gelmek guzel
ama her seferinde donecekmiyim dusuncesiyle korkuyla gelmek
iste beni yipratan sey ben 13 yasimda gelin geldim buralara benim ruhuma
uyan bir yer degil o yuzden cok bunaliyorum ama simdi kendime bir yol buldum zayiflamak
citir olacagim iste

tüloş ben su içeyide ihmal ettim 3 günüdr ama yarın beni kismeler tutamaz aynen devam birde ne sorcam iszlere şimdi içtiginiz bitki çaylarından hariçmi 3 lt içiyosunuz suyu yoksa hepsinin toplamımı

hayir cok iyi olmus, fazla degil. ona göre öglen salata yemissin

neslim akşam yemeğinde karbonhidrat çok olmuş..1yumurta ya da 1 dilim peynir gibi bişey yiyebilirdin

ya cnm gerçektenmi 13 yaşınd agititn kıyamam ya şimdi kaç yaşındasınnn peki

sabah menüde sütten ayrı peynir varsa yersin
ama süt yoksa peyn,r hakkını sütle yemiş oluyosun

sabah menüde sütten ayrı peynir varsa yersin
ama süt yoksa peyn,r hakkını sütle yemiş oluyosun

gün içinde 1 dilim peynir
3 sb yogurtveya süt
5 dilim ekmek(be okadar yemiycem)
3 meyve hakkım var

ben ekmek yeirne pilav veya makarna yiyordum
ekemke ye dedi dr
azd aolsa yag içeriyor deid
pirinç pilavı hiç yeme
arada bulgur olabilir dedi

izlem spor ne alemde??ya bu gün bir halsizlik var üzerimde ne yapacam bilemiyorum içimden bişey yapmak gelmiyor....

spora gidiyorum neslişim haftada 3 gün guclubacismile

benimde hedefim 74 hadi bakalım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

eşim alyansını kaybetmişti bulamadık 6 ay öle dolandı, hamileyken son aylarda ödem yapmıştı vücüdum şişti, bende takmadım free takılmıştık, sonra çok beğenerek yenisini aldık sürekli elimize bakıyorduk sempatiksalakcinni çok komikti kaydirigubbakcemile3

canım benim çok erken yiyosun yaa akannehir tamam kilo veriyosun ama sürekli boş mide asit salgılayıp ülser bile yapabilir allah korusun akşam bişiyler atıştırıyomusun bilemiyorum ama :sm_confused:

hadi bakalım bu yaz çıtır çıtır dolanıcaz ortalıkta :lepi: sen kaç yaşındasın süreyyacığımmm buyrunnnnnnnnn

tüloş ben su içeyide ihmal ettim 3 günüdr ama yarın beni kismeler tutamaz aynen devam birde ne sorcam iszlere şimdi içtiginiz bitki çaylarından hariçmi 3 lt içiyosunuz suyu yoksa hepsinin toplamımı

yok kız hepsi içinde değil ben su olarak mutlaka 2 lt içiyorum bazen geçiyor bile :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…