80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

EEveeet gelelim benim menüme ..
kalkınca ılık sirkeli su

Sabah

1 k . k peynir
5 zeytin
2 dilim kepekli ekmek

ara 2 kuru kayısı

öğlen

6 kaşık tavuklu mantar sote 1 y.kaşığı yağ ile yaptım .
2 dilim kepek ekmeği
küçük bir kase yoğurt

ara
1 piko

ara
1 portakal

akşam

aslında brokoli yemeyi düşünüyordum ama canım çekmedi
bende öğlenin aynı bir öğün yedim

akşam

1 piko

3 lt su spor yok

bugün acayip tatlı krizi geçirdim. kayısılar ve akşamki pikoda onu bastırmak içindi .ama hala canım tatlı çekiyor yaa off offf

offf ya neden içimden hiç birşey yazmak,yapmak,duymak gelmiyor ki ((
((

niye ki oysa sabah ne güzel mutluydun sevinçliydin...

kizlarrrrr tek tasimi aldikkk :)))
resim koyucam simdi...
cok mu abartili yoksa iyi mi gercek fikirlerinizi bekliyorumm
(bu arada o da takicak yüzük dogru diyorsunuzz... annemle bi konusayimm...
gümüs alsak ona yeterli mi?
nasilll????

aylinciğim öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım..allah mutlu mesut etsin...
o yüzük takmak istemiyor diye bir şey olmamalı...
alerisi yoksa....takmalıdır bence...bayanda benim gözümde aynıdır....
alyans bir kişinin bağlı olduğunu bir eşi olduğunun göstergesidir...
biz bekarken de yakışıklı birini gördüğümüzde direk parmağına bakmıyormuyduk...sempatiksalakcinni
bence ona aynen söyle..
sana yüzük alacağım bu söz yüzüğünü sende takacaksın gel beraber bakalım sen beğen alalım de ...
neticede altın ,gümüş,beyaz altın onunda seçme hakkı olmalı....

benim esimde altin takmadigi icin bizde platin almistik. ayni olsun diye benimkini de platin almistik

slm.lar nabersiniz kizlar

izlem menunu bende begendim fistik :)

aylin tatlim gule gule kullan yuzugunu,guzelmis canim hayirli olsun

huricim boyle oluyor bazen bana,dugun stresi diyor fazla kurcalamiyorum ben de kendimi :)

aminnn tsk ederimmmmmm, ikna ettim onuuu, kendisi dedi tmm hatrin icin takicam ama pahali birsey alma dedi. beraber beyeniriz dedim bende. alicam bende sana dedim, takicak kaydirigubbakcemile2

slm.lar nabersiniz kizlar

izlem menunu bende begendim fistik :)

aylin tatlim gule gule kullan yuzugunu,guzelmis canim hayirli olsun

huricim boyle oluyor bazen bana,dugun stresi diyor fazla kurcalamiyorum ben de kendimi :)

tsk ederim canimmmmmm:kedi:

melocum farkındayım ama bu gün miisafır olunca dengesız oldu yarın yıne sebzemı yeyvemı etımı ekmegımı yıyecegım

güzel günlerde tak aylıncım yüzüğünü hayırlı olsun

hamile kalmayk için uğraşıyorum artık :jeyyar:
dua edin bana..hayırlısıyla inşallah

Son düzenleme:
hamile kalmayk için uğraşıyorum artık :jeyyar:
dua edin bana..hayırlısıyla inşallah

melocum Allah hayırlıysa nur topu gibi bi evlat nasip etsin inş .
2.çocuğumu bende planlayarak yapıcam yaa özendim sana .ben damdan düşer gibi kalmıştım -tatlicadiarzu-

melocummmmcnm ben dayagı hak ettim haklısın valla bu hafta artı çıkmam inşş

ve çatlama ignende inşş tuttar cnm ii çalış emiii

izlem şu soganlı omlet tarifini verde yapalım bacımmm

aylin llah mesut etsin tamamına erdirsin inşş

Yok Darkolivecim ya, dediğin gibi hayatının her döneminde öyle ölçüyle beslenen insan gerçekten var mı, yoksa okuduklarımız içinde mi kalıyor ben de çok merak ediyorum.

Hadi yine ölçüsüz yemeye de razıyım, keşke bir tabak pasta yiyince ikincisini isteyip battı balık hesabı yapmak yerine doymak bilmeyen bir şekilde kereviz yiyebilseydim.

İştah kötü şey....

İçime birazcık su serptin Handeryacım, zaten yeteri kadar vicdan azabı çekmiyordum şimdi iyice bir rahatladım sanki...:)

Eninde sonunda "o" istediğimiz kiloya ulaşacağız, buna olan inancımdan belki de, ağır aksak adımlarla gidiyorum. Bir 69 olayım da zaman-mekan vız gelir bana...

Değil mi, Niloşcum? Bence de hakettim!

Bugün yediklerimle telafi edebildim diye düşünüyorum gerçi de, spor yine kaldı. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. İnanılmaz bir şişlik, rahatsızlık var üstümde. Yarın dışarı çıkınca uzunca bir yürüyüş yapsam hiç fena olmayacak sanırım.

Yorulma sinyalleri olsa gerek Butterflycım, 6 hafta olmuş başladığıma. O yüzden yine de normal böyle çatlakların oluşması. Ne kadar az o kadar iyi tabii, yoksa yazık olur giden 6 kiloya.

Allah'ııım sen koru!

Hahahaha, çok güldüm yazdıklarına...

Öğlenleyin girdiğimde okudum bir güldüm, şimdi okudum ayrı güldüm. Çok tatlısın ya...:roflol:

Kendini ve nefsini ne güzel terbiye etmişsin Melocum, inşallah ben de tez zamanda başarabilirim bunları. Gerçekten de o kaçamakları toplayınca eden kaloriyi hiç bir Leslie hareketi telafi edemiyor. Onu geçtim, zaten bu şekilde odaklanmaktan o gün Leslie yapasım bile gelmiyor ki. Neyse, bunu da atlattık. Uzun bir süre tatlı istemem herhalde. Stoklarım yeterince doldu...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…