- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
offf ya neden içimden hiç birşey yazmak,yapmak,duymak gelmiyor ki((
((
kizlarrrrr tek tasimi aldikkk :)))
resim koyucam simdi...
cok mu abartili yoksa iyi mi gercek fikirlerinizi bekliyorumm
(bu arada o da takicak yüzük dogru diyorsunuzz... annemle bi konusayimm...
gümüs alsak ona yeterli mi?
nasilll????
Canımcım benim oğlum hiç bir oyuncağı sevmiyor belki ege sever belli olmaz bu böcükler türlü türlü huya sahipler kaydirigubbakcemile3
menün gayet güzel olmuş canım
Çok güzell güle güle kullan canım Allah hep mutluluk versin ...
Yeterli canım ben eşime platin almıştım .Bizde erkekler altın takmazlar zaten . gümüşde gayet uygun olur .başının bağlandığı belli olsun yeter aklinialirimsmile
niye ki oysa sabah ne güzel mutluydun sevinçliydin...
aylinciğim öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım..allah mutlu mesut etsin...
o yüzük takmak istemiyor diye bir şey olmamalı...
alerisi yoksa....takmalıdır bence...bayanda benim gözümde aynıdır....
alyans bir kişinin bağlı olduğunu bir eşi olduğunun göstergesidir...
biz bekarken de yakışıklı birini gördüğümüzde direk parmağına bakmıyormuyduk...sempatiksalakcinni
bence ona aynen söyle..
sana yüzük alacağım bu söz yüzüğünü sende takacaksın gel beraber bakalım sen beğen alalım de ...
neticede altın ,gümüş,beyaz altın onunda seçme hakkı olmalı....
slm.lar nabersiniz kizlar
izlem menunu bende begendim fistik :)
aylin tatlim gule gule kullan yuzugunu,guzelmis canim hayirli olsun
huricim boyle oluyor bazen bana,dugun stresi diyor fazla kurcalamiyorum ben de kendimi :)
güzel günlerde tak aylıncım yüzüğünü hayırlı olsun
Hoşgeldin selma ablacım . opuyorumnanaktan
aşk ve cezaya bakıyorum bende adacım yerimseniben
hamile kalmayk için uğraşıyorum artık :jeyyar:
dua edin bana..hayırlısıyla inşallah
evrelcim seviyorum seni yaaa kaydirigubbakcemile3 yedikten sonra nasılda pişman oluyoruz dimi allahım ne yaman bir çelişki bu yaaa kaydirigubbakcemile3 hafta sonu bende çok kaçırdım ama bugün spor yaparken o ağır hareketleri layıkı ile yapamadıkça hiçbir şey yemeyeceksin izlem sakın diyorum sonra o biyerlerimden akan terleri unutup yiyorum, eyvahedigeldismile bazen yiyorum bazen hiç bişiy yemiyorum dengelemeliyim bu işi alsanaalsanasmile hani şu 2 yemek kaşığı şundan 3yemek kaşığı şundan yedim diyenlere o kadar çok özeniyorum ki, :sinifsinif:
Evrelcim yazdıklarını yine zevkle okudum,alemsin :)) ama sana bişey söyleyim topiğe karşı mahçup olabilirsin ama ortağına karşı mahçup olmadın emin ol! bu hafta sonu al birini vur ötekine yada tencere yuvarlanmış ortisini bulmuş kıvamındayız sanırım :))
Valla bende çok pis kaçırdım hiç yazmıyım ne yedim,içtim,spor da yapmadım ama Allahtan artı değilim çok şaşırdım ama değilim..(böyle durumlarda hep demek ki yemesem nasıl verirdim diye geçiyor içimden)
neyse bugün ben de kaldığım yerden devamm!
selam canım yaptıkların kötü ama okadar güzel anlatmışsınki seni okurken hiç sıkılmadım ve bilakis roman okuyor gibi hissettim kendimi ama yinede sana ceza vermek lazım güzel anlatman ceza almaktan kurtaramaz seniklava:alsanaalsanasmile:mymeka:
Amiinn hepimizin inş .çok sağol evrelcim Şeniz yazdıklarını keyifle okudum ama kızdım sana . kaçamak dediğin tek bi sefer yapılır .sen kaçamaklar kraliçesi olmuşsunlmaz:
oysa geçen hafta ne kadar güzel yol almıştın. Bidaha olmaz umarım yoksaa kaydirigubbakcemileklava:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sizi gece gece güldüreyim biraz bi itirafım var eyvahedigeldismile
diskalifiye( alarm) yazıyorya listenin altında, bende topiğe geldiğimden beri zannediyorum, akannehir alarmmm diye bi kullanıcı diskalifiye olmuşda onu yazıyorsun zannediyorum yaa nasıl bu kadar boş bulunmuşumm :roflol: :roflol: :roflol:
bide kendi kendime ee niye habire yazıp duruyor 3aydır allah allah diye her listede söleniyorum kendi kendimee :tomato:
çok güldüm kendime yaa
canım işte en sinsi cümle bu...beni de yemeye iten ama kanmadığım cümle...ne kadar leslie de yapsak olmuyor çünkü...leslie de yapsam bunlar erimezlmaz: deyip bırakıyorum.diğerine gelince ...amaaaann diyorum tiramisu heryerde 5 lira kaydirigubbakcemile2 git kahve dünyasına ye..ama şimdi olmaz diyorum..neyse olmuş artık hepimiz yapıyoruz kaldığımız yerden devam edersek belki telafi ederiz
bu arada aç karnına beşi bir yerde sofrada beim iştahımı kesiyor sen de dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?