80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ben haftaya anladım ben onu sorryyy...bilmiyorumkismile
zaten ben tahtımı sana bıraktım bacum...
pes ettiğimden değil kızımı düşündüğümden..
biraz daha büyüsüm emzirmeyi bırakınca tam anlamıyla buradayımmmmm
:jeyyar::jeyyar:

melocum, NALCY, yagmurgozlu, aylin90 slm kızlarrrr

melocum göremedim geçmişe baktım ama bebiş var mı ???

nalcy tatlım neyse pizza ile bozdum demişsin ama telafi edersen bir şey olmaz

yağmurgozlum canım benim nasılsınnnnn???

aylin hadi bakalım hayırlı olsun tatlım,Allah tamamına erdirsin benim de 40 günüm kaldı :)))

biraz moralim bozuldu kızlar..
şirret bir alt komşum var geldi demin bağırdı çağırdı rezlaet çıkardı hala da aşağıda bağımaya devam ediyor

kendisi şakır şakır herşeyi hem de en çok kullanılan büyük balkondan silkelerken benim sadece arka balkondan silkeleme yapmama kıyameti kopardı ama inanın onu silkekedikleri de aynen benim balkonumda..çamaşır asmayacakmışım balkono onun balkonuna dökülüyormuş çamaşırlardakiler.hayır temiz çamaşırda ne olabilirki
onlar yatak odasına demir yaptırdılar onu sayesinde hırsız doğrudan bizim evde hiç sorunsuz oysaki balkona değil pencereye demir yaptırabilirlerdi.
balkonundaki tozları toplayıp bana getirdi ıslak mendille...ben de olabilir seninkilerde benim balkonda dedim
o da o zaman sende topla bana göster ben de inanayım dedi.ben de ben öyle boş işlerle uğraşamam dedim.falannn..bir sürü mahalle karısı ağzı çok moralim bozuk..ne yapayım sizce bu arsız şimdi kocasını da gönderir

elimphia evet bende öyle düsündüm... ona da anlatmaya calistim, ozaman direk alyanslari alirdik niye daha önceden demedin diyor, tek tasimi kast etti. pek bilmiyor bu isleri, bende anlattim
öyle yapicak, ay basi alicaz...

yagmurum ohh iyi yapmissin, mis miss :))

canım yok daha 15 gün var regle

ayy bu nebicim sey öylee, balkona demir mi yaptirilir yaa. tirmanirlar yukari kolayca...
ay insanlarin isi yok mendille tozlari topluyorlar töbe töbe yaa
valla allah yardimcin olsun
bizimde öle manyak komsu var, dis kapiyi öglenleride kilirlicekmisizz bi ona hirsiz girdi diye alt kata... ay allahimmm, kaga etmeye müsaitim kaydirigubbakcemile3

adaer tsk ederim canimmm
ikimizde heycanli günler yasiyoruz hehe

canım geç değilse ben de cevap vereyim biz hiç söz yüzüğü almadık,sadece tek taş almıştı bana onu evlilik teklifinde taktı daha sonra söz-nişan bir arada yaptık ve alyanslarımızı almıştık nişanda da sağ parmaklarımıza taktık,nikahta da yine aynı alyansları sol parmağımıza takacağız

tmm cok sagol canim. bizde ay basinda aliriz insallah...

cift fiyat kac TL verdiniz aypitir sormasi

melocum bırak sinirlerini alt üst etmesine neden izin verirsin ki böyle insanların,biraz dengeli ve nerede ne yapması gerektiğini bilen biri olsaydı zaten elinde ıslak mendille kapına dayanmazdı,herkes aynı seviye olmuyor bunu sen de çok iyi bilirsin,aynı dili konuşmak çok önemli insanlarla,sen seviyeni korumuşsun zaten.anlamış olduğunu pek sanmıyorum.Moralini bozma

biz 560 verdik canım çiftine ama şimdi altın daha pahalı tabi..

evet malesef
bende 300euro dan fazla vermek istemiyorum
300 bile yazik yani bir yüzük icin.
abartili kap kalin birseyde secmicem zaten, tek tasimin yanina yakisir ince birsey yeterli, kücük bir tasi olsun bitti :)

tatlım biz de bir tanıdığının kuyumcusundan aldığımız için 780 Tl verdik çiftine ama dışarda 1090 Tl demişlerdi çiftine.

valla semacım doğru diyorsun fena dağıtttım ama bu seferki psikolojik böyle yicemmm bana ne şeklinde yedim anlamadım ya benim derdim ne..sonra da moralimi bozup somurtup duruyorum durmadan uyuyorum..

hay allam ya kadına bak çok aylak galiba boş işlerle uğraşıyor..hiiç canını sıkma canım mçamaşarlarını içride kurutsan ona konuşma hakkı vermemek adına..en azındna muhattap olmazsın...

tatlım biz de bir tanıdığının kuyumcusundan aldığımız için 780 Tl verdik çiftine ama dışarda 1090 Tl demişlerdi çiftine.

söz yüzügüm sade olmadigi icin alyansimi cok kalin secmicem sanirim...
bakalim artik...
okadar cok var ki secmekte zorlanicam

Nihalll hafta sonu abartmışsın sanırım,neyse toparlarsın artık en azından biliyorsun abarttığını
bir de doğum gününde mesaj gönderdim okumadın mı dedim herhalde müsait değil ya da görmedi

Tünaydııınn herkese .. 2 gündür pek bi haraketsizdi nihayet şenlenmiş buralar =)

sıkma canını güzelim hepimiz aynıyız sanırım hafta sonları olumunekankayizsmile

Aylincim bizde alyans almıştık sözde eşime nişan yapmadık o yüzden düğündede onu taktık ona tekrar.Ama biliyorsun kadında hem söz hemde düğün alyansı oluyor .mesela sen şimdi nişan yaparsan alyans alın düğünde bişeye gerek kalmaz .Hayırlı olsun canım..

nalcy bence tam diyet menüsü olmuş ..tabiki aradaki baklavaları saymazsak ..Her zaman zaten az yediğini söylüyorduk canım.
bugün sabah televizyonda ender saraç anlatıyordu.Bol su ,bol sebze ve sütün kalitesi açısındanda proteyinini düzenli alman gerekliymiş.hatta bide alkolsüz bira ve malt içeceği önerdi çok fazla kaliteli süt üretiyormuş bunlar .yani illa emziyorum diye homini gırtlak yemyin sadece sağlıklı beslenin zaten gidicektir kilolarınz dedi.

Ayyyy ..sinir şey . ınsanlardaki nasıl bi tahammülsüzlük artık yaa balkonda o kadar toz oluversin ne olur .kalp kırmaya değermi yaa .Yarın bigün işinin düşebileceğini düşünmüyor heralde dengesiz insan ..Takılma canım ne hali varsa görsün densiz

evet malesef
bende 300euro dan fazla vermek istemiyorum
300 bile yazik yani bir yüzük icin.
abartili kap kalin birseyde secmicem zaten, tek tasimin yanina yakisir ince birsey yeterli, kücük bir tasi olsun bitti :)
Bana göre yüzüğün şekli şemali değil gerçekten içten takılması önemli . sevmedikten sonra trilyonluk olsun ne fayda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…