80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adacım pizza yemedim ki ben...bilmiyorumkismile
kızım için süt olsun diye fazlalaştırdım azcık öğünlerii canım...opuyorumnanaktan

evet abla bizde alyans almayi düsünüyoruz.
tabiki fiyati önemli degil..... yeterki severek tak demi.. opuyorumnanaktan
hic masrafa gerek yok...

kızlar beni yanlış anlamayın ben diyeti bozmadım sadece öğünleri biraz daha fazlalaştırdım...bu fazlalaştırma da süt ürünleri ve sebze ağırlıklı.....

fleks gelmisss
nerdesin sen bakiyim abla yaa

aman canım sorma ya ben eğitime gittiğim gibi telin şarjı boşaldı anlamadım ben de bir gece öncesinden full doldurmuşttum yanıma şarj da almadım o kadar insanın da hiç uymadı ..neyse eve bir geldim çok yorgundum zaten zemuszemusşarja taktım amanın 17 tane sms..herbirinde 2-3 tane numara.aralarda başka smsler de..bu arada teli açınca arayanlar derken yetişemedim canım..kuusra bakma o nedenle..çok tşk ederim...zemuszemus

Gerçekten isteyen herkesin zayıflayabileceğini belirten Uzman Doktor Ender Saraç, Habertürk okuyucuları için ünlü aktris Angelina Jolie’nin 11 kilo vermesini sağlayan sarımsak çayının tarifini açıkladı.
Yaz yaklaşırken, başta kadınlar birçok insan zayıflamak için harekete geçmiş durumda. Uzman Doktor Ender Saraç, zayıflamak için atılması gereken ilk adımın kendini hazır hissetmek
olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Laf olsun diye başlanan diyet ve egzersizlerin sonu gelmez. Diyet aceleye getirilecek bir şey değildir. Konsantre olmayı ve istek duymayı gerektirir.
ıNCECıK OLDUĞUNUZU HAYAL EDıN
Saraç, yaza daha ince bir bedenle girmek isteyenlere bunu başaracaklarına inanmalarını ve şu imgeleme egzersizini yaparak beyinlerini de buna inandırmalarını tavsiye ediyor:
“Duş aldıktan sonra rahat bir koltuğa oturun. Geriye yaslanın ve bedeninizi hissetmeye çalışın. Kendinizi 3 ay sonraki daha güzel, daha ince, daha güçlü, dahamutlu ve daha sağlıklı halinizle düşleyin. 3 ay sonra kesinlikle böyle olacağınıza inanın ve geleceği olmuş kabul edin. Bu enerji ve inancın, birkaç dakika boyunca tüm hücrelerinize akmasına izin verin.”
ANGELINA JOLIE’Yı ZAYIFLATAN KARIŞIM
Zayıflamanın beyinde başladığını ve ağızda devam ettiğini belirten Ender Saraç, zayıflama sürecini hızlandırmak isteyenlere ise sabah-akşam sarımsak çayı içmelerini öneriyor. Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin tam11 kilo vermesini sağlayan bu çayı, Türk insanın beslenme alışkanlıklarına göre yeniden yorumlayan Saraç, bu çayın nasıl yapıldığını şöyle anlatıyor:
“2 bardak suyun içine 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil veya 4-5 adet parçalanmış kuru zencefil koyun. Yaklaşık 6 dakika kadar kaynatın. Daha sonra karışımın içine 2 adet büyük veya 3 adet küçük sarımsak ve yarımtatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu katın. Ilınınca 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyin. Bu çaydan her sabah ve akşam birer fincan için. Sarımsak çayını, çok açken veya çok tokken içmeyin. Hedeflediğiniz kiloya inene kadar birkaç hafta süreyle belirtilen oranda tüketmeye devam edin.”
Ender Saraç, sağlıklı bir şekilde zayıflamak için dikkat edilmesi gereken diğer noktaları ise şöyle sıralıyor:
GÜNDE 7 ÖĞÜN YEMEK YıYıN
-Günde 3 ana 4 ara olmak üzere toplam 7 öğün beslenin. Kahvaltıda hep ekmek, simit ve peynir gibi besinleri tüketmek yerine yağsız sütle beraber müsli, tam buğday ve mısır gevreği yiyin. Üzerine keten tohumu ve bol tarçın ekleyin.
-Et, tavuk, balık ve yumurta gibi hayvansal proteinleri öğle saatlerinde tüketmeye gayret edin. Etleri tüketirken derilerini çıkartın ve kesinlikle kızartmayın.
-Yumurtanın beyazına ağırlık verin. Hayvansal proteinlerle karbonhidratları aynı öğünde tüketmemeye gayret edin.
-Bir öğünde iki avuç dolusu yiyecekten fazlasını yemeyin.
-Akşamları daha çok sebze ve bulgur, tamtahıllı ekmek, kabuklu pirinç, esmermakarna gibi karbonhidratlarla beslenin. Haftada 2 kere de bakliyat tüketmeye çalışın.
SALATA VE ÇORBA ŞART
-Yemeklerinizde daha çok zeytinyağı kullanmayı tercih edin.
-Ara öğünlerde sabah az şekerlimevsimmeyvelerini, öğleden sonra yine az şekerli ve meyveli ürünleri ya da yoğurt, ayran, süt ve kefir gibi yağsız süt ürünlerini tüketin.Bunların yanında ceviz içi, badem, fındık ve Antep fıstığı yemeyi de alışkanlık haline getirin.
-Gece yemekten 2 saat sonra sarı leblebi ve 2-3 adet kuru kayısı yiyebilirsiniz.
-Her öğünde yemeğin önünden yeşil salata yiyin veya sebze çorbası için.
-Şekerli ve asitli meşrubat içmeyin.
-Günde 7 bardak su için.
-Beyaz un ve beyaz şekerden, kızartmalardan, ağır yağlı şarküteri ürünlerinden, kaymak ve derilerden, yağlı katkı ürünlerinden ve soslardan, şekerli veya şeker eklenmiş içeceklerden ve aşırı dozda tuz tüketiminden mutlaka uzak durun.
Sağlıklı zayıflamaya yardımcı olan 7 şifalı madde
Tere tohumu: Metabolizmanın canlanmasına yardımcı olur. Tiroidi tembel olan kişilerde, bu bezin daha verimli çalışmasını sağlar. Hızlı bir biçimde kilo vermeye yardımcı olur.
Funda yaprağı: Zayıflamaya ve yağların vücut tarafından daha iyi yakımına yardımcı olur. Açlığın bastırılmasında da son derece etkilidir.
CoenzymQ10: Zayıflarken sağlığı korumaya yardımcı olan çok güçlü bir antioksidandır. Enerjimetabolizmasını canlandırarak, kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemine karşı yarar sağlar.
L-Carnitne: Yağ asitlerini, yakmak üzere hücrelere taşır. Vücutta depolanmış ve birikmiş yağların yakımını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle sıkı bir diyetle beraber yapılacak egzersizlerden daha iyi sonuç almaya yardımcı olur.
Yeşil çay: Güçlü bir antioksidandır. Metabolizmayı hızlandırarak, kilo vermeye yardımcı olur. Bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarak, sindirime yardımcı olur.
Krom: ınsülin faaliyetinin etkisini artırır. Karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde çok etkili olan birmineral olarak kabul görmektedir. Pankreasın kan şekeri seviyesini dengelemesine yardımcı olur. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına yardımcıdır.
Zencefil: Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı olur. Bünyeyi kuvvetlendirir. Vücuda güç kattığından, kilo verirken birtakım enfeksiyonlara yakalanma riskini azaltır.
Bel çevresindeki genişlemeye dikkat!
Ender Saaraç bel çevresinin kadınlarda 88, erkeklerde 94 santimigeçtiğinde tehlike çanlarının çalmaya başladığını belirtiyor:
“Bel bölgesindeki genişleme pek çok tehlikeli hastalığa davetiye çıkarır. Bu bölgeden yağ vermek, vücut hatlarınızı daha güzel ve daha belirgin hale getirir. Hemsağlık hemde estetik açısından, bu bölge ağırlıklı zayıflamaya gayret etmek gerekmektedir.”
Ağır egzersizler yapmaktan kaçınmak gerekiyor
Uzman Doktor Ender Saraç hiç egzersiz yapmamak ne kadar yanlışsa, çok ağır sporlar yapmanın da o kadar yanlış olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Genç bir sporcu değilseniz, asla ağır egzersizler yapmayın. Ancak düzenli egzersizden de kaçmayın. Egzersiz için en uygun saatlerin sabah 06.00-10.00 veya akşam 18.00-22.00 arası olduğunu unutmayın. Hiçbir şey yapamıyorsanız, sağlığınız için günde 7 bin 777 adım atın.”
__._,_.___

Slm güzel hatunlarrr...

herkes de falso var sanırım bu hafta hı ? bende de var malesef dün ahfif bir pasta yaptım öğle yemeği yerine onu yedim (eşim çok istedi bende yapınca dayanamadım)

hadi bakalım yeniden başladık pzt psikolojisi :))
ayyy kızlar kendimi sınıfın en tembel öğrencisi gibi hissediyorum yaaa ne iradesizimmm ((

adacım pizza yemedim ki ben...bilmiyorumkismile
kızım için süt olsun diye fazlalaştırdım azcık öğünlerii canım...opuyorumnanaktan

aaaa ben nasıl yanlış okumuşum ki o zaman ama okudum burada ya pizza yedim diye,sen değilmiydin yoksam,bak şimdi şaşırdım karıştırdım canım yaa ((

Bu arada perşembeden beri regl bekliyorum,şitim çok fena sürekli kasıklarım ağrıyor ama tık yok deli olcam normalde hiç gecikmez ,umarım bugün olur yoksa korkmaya başlıycammm..

canımmm,öyle deme ya sen sınıf başkanısın,başkan kendini kötü hissetse de çaktırmaz kız kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba nasılsınız
şu anda öğle tatilindeyim sadece öğle araları girebiliyormuşuz
özledim sizi valla hep aklımdaydınız
bu arada 65 te sabit kaldım
çokbilmişin halini şimdi daha iyi anlıyorum iş yeri ve ortamı hakkında bende aynı şeyleri yaşıyorum
ama herşeyden öte bir işim var diye her sabah istekle geliyorum
yani illaki dost bulmak değil sebebim bir işim olması yeterli diye düşünüyorum

eee sizden ne haber nasılsınız görüşmeyeli
anlatın bakalım biraz
aaay nasıl özlemişim sizi kuu
bu arada burda spor salonu var ve haftada üç kere girme hakkımız var ama işin kötüsü banyo hakkımız yok
plates dersleri falan var
artık spordan sonra ıslak mendille vücudumu silip öyle güne devam ederim eve gidincede banyomu yaparım diye düşünüyorum
yoksa yaza kadar benim 10 kilo vermem imkansız gibi

daha bir sürü eksiği var,danteli,etek boyu,arkasının bağcıkları,kol şekli vs. ama prova fotosu sözüm vardı ekleyeyim dedim.Kızlar gelinlikçim bedenimin zayıfladığını ve daraltması gerektiğini söyledi.O an sevinmiştim de şu resmi görünce bu kg. vermiş halin mi Ada rezilsin demekten kendimi alamadım.Ama zayıflıyorum ve daha da vereceğim buna inanıyorum.Buyrun şişko patates Ada gelininiz kaydirigubbakcemile3

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Neslicim en doğru kararı vermişsin hiç bir şey çocuklarımızdan önemli değil..ben senin emzirdiğini bilmiyordum,o kadar az yiyip emzirince beklenen son olmuş..
sen sıvı oranını artırıp dediğin gibi sebzeye ağırlık verirsen hem dietten kopmamış olursun hemde vücudun gerekli vitamini vs. alır canım,üzme kendini üzülürsen de sütün etkilenir biliyorsun takmamaya çalış..(grup olarak sana nazar değdirdik sanırsam yaaa )

Bu arada perşembeden beri regl bekliyorum,şitim çok fena sürekli kasıklarım ağrıyor ama tık yok deli olcam normalde hiç gecikmez ,umarım bugün olur yoksa korkmaya başlıycammm..

valla ben rejime devam, kacirmiyorum zemuszemus INSALLAH

yoksa sendemi bebis istiyorsun? kaydirigubbakcemile2

Adacım gayet güzelsin ,senin yüzünün güzelliğinden kimse vücuda bakmaz bile emin ol !zaten önünde 40 gün var azıcık daha gitse tamam fazla da gitmesin şimdilik gelinlik üstüne oturmaz canım..çok güzel bi gelin olcaksın merak etmeee!

Ay yok aylincim Allah isteyenlere versin ama bana şu an değil daha yeni büyüdü sayılır işte biliyosun ..artık para kazanmam lazım..

kaptanım çok sağolllll,gelinlikcim sorun değil daraltırız dedi.3. provam 27 martta yani 2 hafta sonra....vermiş olursam daraltır,ondan sonra da 4. gidişim de teslim alacağım zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…