Neslicim en doğru kararı vermişsin hiç bir şey çocuklarımızdan önemli değil..ben senin emzirdiğini bilmiyordum,o kadar az yiyip emzirince beklenen son olmuş..
sen sıvı oranını artırıp dediğin gibi sebzeye ağırlık verirsen hem dietten kopmamış olursun hemde vücudun gerekli vitamini vs. alır canım,üzme kendini üzülürsen de sütün etkilenir biliyorsun takmamaya çalış..(grup olarak sana nazar değdirdik sanırsam yaaa )
daha bir sürü eksiği var,danteli,etek boyu,arkasının bağcıkları,kol şekli vs. ama prova fotosu sözüm vardı ekleyeyim dedim.Kızlar gelinlikçim bedenimin zayıfladığını ve daraltması gerektiğini söyledi.O an sevinmiştim de şu resmi görünce bu kg. vermiş halin mi Ada rezilsin demekten kendimi alamadım.Ama zayıflıyorum ve daha da vereceğim buna inanıyorum.Buyrun şişko patates Ada gelininiz kaydirigubbakcemile3
Aylincim biz de tek bir alyans aldık (en pahalısından,güzelinden:)) sözde de ,düğünde de onu taktık sağ el sol el değiştirdik yani..ama yüzük aynı yüzük gereksiz geliyor bana sözde yüzük almak..
gerçi halaaa olmuyor hamileyken bi çıkardım parmağımdan hala takmadım..[/QUO
msjlarım geliyormu kimse neden cvp vermitor ben çiğdem
Tülaycım resimlerinizi gördüm gerçekten güzel bi günmüş her ne kadar kaçamaklar olsa da ama o doğal ortamda insanın iştahı da açılır :))
ayrıca sen hiç kilonu göstermiyorsun hbrin olsun ,gayet iyisin canım!
merhaba kıslar
vetülayyyy sen nerdesinn göremedim bugünnnn
bende anca taktım alyansımı .. Unutmuşum takmaya takmaya parmağımda fazlalık gibi geliyor kaydirigubbakcemile3Aylincim biz de tek bir alyans aldık (en pahalısından,güzelinden:)) sözde de ,düğünde de onu taktık sağ el sol el değiştirdik yani..ama yüzük aynı yüzük gereksiz geliyor bana sözde yüzük almak..
gerçi halaaa olmuyor hamileyken bi çıkardım parmağımdan hala takmadım..
msjlarım geliyormu kimse neden cvp vermitor ben çiğdem
EVET GELELİM BU GÜNKÜ MENÜYE:
SABAH:
1 yumurta,peynir,zeytin,domates,az çökelek,1 dilim ekmek
ARA:
1 bardak süt
ÖĞLE:
sebze yemeği,salata,1 dilim ekmek
ARA:
1 küçük kase sütlaç
AKŞAM:
balık ızgara,salata
ARA:
1 portakal,1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?