günaydın canımgünaydin melocum, nasilsin ablam?
ya benim ortim yok halen, handerya abla ilgilenmiyor
tartildim bugün, 89 gösterdi uctum havaya kaydirigubbakcemile2
ölctüm heryerimi, 3-4 cm gitmis, buluzlardan belli hehe
günaydın canım
handerya ilgilenir de görmedi bence ...
aylin tartılma sürekli senin motiveni bozuyor bakkk..haftada tartıl işte
olun handerya ya söylersiniz çiğdemle anlaşın
evet banucum daha önce görmemiştim...yeni gelmiş sanırım..görünce hemen aldım..1 tane eve 1 tane işyerine...)))cnm bimde beşibiryerde var deidn degilmi yanış anlamadım bende akıyımm hiç denk gelmedim ama daha öncee
ortişim o saatte beni gördüğüne şaşırmakta haklısın..pc bana kalsa hiç kalkmam başındanda oğlumdan fırsat yokki..askere gidicek ALLAH nasip ederse mayısta asker o zaman gelirim akşamları..)) resmini gördüm şeker ( ıslık çalan smleyy ) :jeyyar::jeyyar:süper görünüyorsun..oğluşunda çok tatlı maşallahhavanı yesinler kız, ordada bi elbise beğendim ama sadece xs ve s kalmış akannehir
oooooo ortağım sen bu saatlerde pek girmiyordum çok sevindim seni gördüğüme tatlım nasılsın? aklinialirimsmile
gördüğün kadarıyla herkes bim den alışveriş yapıyor kızlar, inanırmısınız kipadan daha çok seviyorum bimi çünkü herşeyi görüyorum büyük hipermarketlerde unutuyorum yazmassam ne alacağımı dün bimden közlenmiş kırmızı biber aldım kavanozda allahımmm o kadar güzel bir tatki zaten çok severim mutlaka deneyin kızlar salatalarınızı bile zenginleştirir emin olur zemuszemus
adacım çok geçmiş olsun tatlım..nazarmı değdi gelin kızımıza..(kizlarrrr iyi geceler feci usutmusum doktor 2 gun rapor verdi,size bir bakayim dedim ama su an yazarken bile gozlerimden yas akiyor o derece yani.
aylin ve bitanem gelinlik prova alintisinin resmini silebilir misiniz kizlar
:roflol::roflol::roflol:merhaba çiğdemcim sen bakma biza ben tülaya takılıyorum öle
bende izlem canım 26buçuk yaşındayım kaydirigubbakcemile3 9 aylık bir oğlum var 3 aydır kk dayım izmirliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim olumunekankayizsmile
günaydin melocum, nasilsin ablam?
ya benim ortim yok halen, handerya abla ilgilenmiyor
tartildim bugün, 89 gösterdi uctum havaya kaydirigubbakcemile2
ölctüm heryerimi, 3-4 cm gitmis, buluzlardan belli hehe
günaydın nasılsın hangi konuda anlaşacagız
günaydın kızlar..bende moraller sıfır..kimsenin canını sıkmayım anlatıp da ama kendimden öç alır gibi yiyorum dünden beri anlamadım bu durumu..sabah yanımda sandviç getirdiğim halde nolduğunu anlamdan gittim aşağıdaki pastaneden iki tane ev poğaçası alıp gümlettim..şu anda midem deli gibi şiş..çok rahatsızım..bugün doğumgünü kutlamam var ama o kadar çirkinim ki..saç baş dağınık makyaj yok..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor sırf kızlara ayıp olmasın diye gidicem...
yağmurgözlü-darkolive = 800gr
evrel-handerya = + 400gr
elimphia-sunshine = + 1300gr
narin-butterfly = 1800gr
nalcy-bitanem = 1500gr
niloss-güldal= 800gr
aylin-selma =400gr
masumm - melocum= 0gr
adaer - zilan= 1500gr
burcu - huri= 1000gr
obilen -applecherry= 1100gr
alperenim - ? = 0gr
yaniiiiii haftanın grubu Narin -Butterfly:lepi::lepi:
:içelim: kaydirigubbakcemile5
cnm daha belli olmaz.ben hamile oldugum halde yaptım adetime 1 hafta vardı negatf çıkmştı.ama bende çok belirti oluyor.çok halsiz oluyorum ve cnm hiç birşey yapmak istemiyor.senn gibi tatlıya çok düşüyorum ve karnımda hafif den agrı oluyor.iki hamileligimde aynıydı.:ecrin_bebek:kızlar bu arada test yaptım tabiki negatif aptalben smiley:
adetime daha 10 gün var
kalkınca ılık sirkeli su
Sabah ..
2 kepekli grisini
1 tatlı kaşığı lor peynir
3 zeytin
arada 2 kayısı 1 tam ceviz
öğlen
8 kaşık pırasa
3 y.kaşığı yoğurt
1 grisini
ara 1 kivi
1 armut
akşam
3 tane z.yağlı sarma
ara yarım muz
1 kivi
yarım portakal
2 saat fitnees 2 lt su
aslında az olmamış menüm bilmiyorumkismile ama ekmek yemediğim için doyurucu olmadı sanırım olumunekankayizsmile
dün yediklerim:
kepekli tost_çay
ara:yok
öglen:günde:yarım pogaça_1 dilm börek_makarn salatası_
ara:yok
akşam 6 gibi:1 tbk mercimek çorb.salata_2 kşk yogurt_2 kşk bulgur pilavı
ara:albeni çikolata_çayın yannda 5 adet tatlı bisküviklava:
eski alışkanlıgıma tekrardan başladım yaaaa çayla bisküvi yemek .anlayacagınız çok kalorili ve saçma bi menü.biri beni durdursun:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?