80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin melocum, nasilsin ablam?
ya benim ortim yok halen, handerya abla ilgilenmiyor
tartildim bugün, 89 gösterdi uctum havaya kaydirigubbakcemile2
ölctüm heryerimi, 3-4 cm gitmis, buluzlardan belli hehe

günaydın tükanı ben açıyorum genelde izlem kapatıyorrr..
bugünkü menümü yazayım

sabah
1peynir
1ekmek
1yumurta
nae-maydanoz-domates

ara
portakal

öğle
kuru börülce salatası
2ekmek

ara
yoğurt +elma

akşam
1kase mercimek
1dilim ekmek
lahana salatası

ara
meyve..
umarım yine tatlı savaşına yenik düşüp götürmem tatlıları..2gündür etlerim seyiriyor pıtı pıtı bu kilo almanın habercisidir bende ..ama dayanamıyorum tatlıya..

bu arada
kilo sabit tutmakiçin funda çayı içiyorlarmış ben de başladım normal aç karnına beşi bir yerde içiyorum birde funda çayına başladım

günaydın canım
handerya ilgilenir de görmedi bence ...

aylin tartılma sürekli senin motiveni bozuyor bakkk..haftada tartıl işte

günaydın canım
handerya ilgilenir de görmedi bence ...

aylin tartılma sürekli senin motiveni bozuyor bakkk..haftada tartıl işte

eminim cuma günü 89 olmicak bak görürsün hehe...
olsun, tmm tartilmicam...
herkesin ortisi var ama, ben tekim,
cigdem yeni katildi buraya sanirim...onunla olurum bende..

cnm bimde beşibiryerde var deidn degilmi yanış anlamadım bende akıyımm hiç denk gelmedim ama daha öncee
evet banucum daha önce görmemiştim...yeni gelmiş sanırım..görünce hemen aldım..1 tane eve 1 tane işyerine...)))
ortişim o saatte beni gördüğüne şaşırmakta haklısın..pc bana kalsa hiç kalkmam başındanda oğlumdan fırsat yokki..askere gidicek ALLAH nasip ederse mayısta asker o zaman gelirim akşamları..)) resmini gördüm şeker ( ıslık çalan smleyy ) :jeyyar::jeyyar:süper görünüyorsun..oğluşunda çok tatlı maşallah
kizlarrrr iyi geceler feci usutmusum doktor 2 gun rapor verdi,size bir bakayim dedim ama su an yazarken bile gozlerimden yas akiyor o derece yani.

aylin ve bitanem gelinlik prova alintisinin resmini silebilir misiniz kizlar
adacım çok geçmiş olsun tatlım..nazarmı değdi gelin kızımıza..(nazar:
:roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kızlar..bende moraller sıfır..kimsenin canını sıkmayım anlatıp da ama kendimden öç alır gibi yiyorum dünden beri anlamadım bu durumu..sabah yanımda sandviç getirdiğim halde nolduğunu anlamdan gittim aşağıdaki pastaneden iki tane ev poğaçası alıp gümlettim..şu anda midem deli gibi şiş..çok rahatsızım..bugün doğumgünü kutlamam var ama o kadar çirkinim ki..saç baş dağınık makyaj yok..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor sırf kızlara ayıp olmasın diye gidicem...

melocum günaydın nasılsın cnm geçmişi okuyorum tam cevap yazıcam benm ufaklık durmuyor.bende okumakla yetiniyorum.tatlım inşallah bebiş haberini alırız yakında.
hiç spor yapamıyorum.çünkü bnm ufaklık uyumuyor.uyusada 5_10 dk hep kucagımda uyumak istiyor.kucagımda olursa 2 saaat uyuyor.ne iş yapabiliyorum dogru dürüst ne spor.aynı kilomda kaldım 2 haftadır.spor yapmayınca yediklerimede pek dikkat edemiyorum.çok zor çocuk büyütmek.hep fedakarlık istiyor.tabii bu fedakarlıgıda hep anneler yapıyor.

nihalcim hemen toparlanıyorsun...lütfen...yedikçe daha kötü olacak bunu biliyorsun..klava:klava:klava:gelmiyim oraya :mymeka: vay be ben neymişim pek eli maşalı gördüm kendimi...:roflol::roflol::roflol:

Diyet Yaparken İradenizi Güçlendirin!

Diyet yaparken sizi bekleyen bazı tuzaklara düşebilirsiniz. Özellikle dışarı çıktığınızda iradenize sahip olmanın taktikleri

Diyet Yaparken İradenizi Güçlendirin!

Diyet yapanların yemek konusunda baştan çıkmaya hazır olduğu bir gerçektir. Onca sıkıntı çekilip verilen birkaç kilo, sadece bir öğünde kolaylıkla geri alınabilir. Bu tuzaktan kurtulmak için bazı taktikleriniz olursa, iradenize sahip çıkmanız kolaylaşacaktır.

İşyerinde fazla mesai yapmak zorunda kalırsanız, kendinizi en yakın markete atmayın. Ofis çekmecenizde liften zengin atıştırmalıklar bulundurun.

Abur cubur tükettiğimizde, kana ani şekilde karışan şekerin tersine, lifli gıdalardan alınan glikoz daha yavaş etki edecektir. Ayrıca beyin fonksiyonlarını hızlandırarak, üretkenliği artırmada yardımcı olacaktır.

Arkadaşlarının davetini kıramadın ve akşam yemeğine gittin. Aperatif olarak ortaya, yanında sos olan koca bir tabak cips konulmuş. Üstelik karnında aç olduğundan, sofranın kurulmasını ve diyetine uygun yemekleri beklemeye sabrın yok! İşte bu durum, cips kasesini önüne alıp atıştırmaya başlamaya nende olur. Çözüm ise basittir! Gitmeden önce 1 adet elma yiyerek, tok kalmayı sağlayabilirsin. Elma, pektin ve lif içerdiğinden, hazmı yavaşlatır. Sen de açlığını bir süreliğine ertelemiş olursun.

Diyete sadık kalarak restoranda yediğin yemeğin ardından, garsonun tatlı siparişi için masaya gelmesi, içindeki şeytanı uyandıracaktır. Ortalama 500 kalori alacağını göz önünde bulundurmalısın. Bunun yerine 1 kadeh şarap içerek, geceyi sadece 160 kalori fazlayla kapatabilirsin.

Televizyon! İşte diyet yapanların en zor zamanlarından biri! Yapılan araştırmalar, Televizyonda gösterilen bazı görüntü, ses ve diğer uyarıcıların, mide kazınmasını tetiklediğini ortaya koymuştur. Beynin bununla ilgilenen kısmına “orbitofrontal korteks” deniliyor. Bu kısım aynı zamanda, bir şeyleri elde etmekle alakalı olan bölümdür. Akşam yemeğinden kalkalı henüz 1 saat olmamışken televizyon izliyorsan, beyin midenin kazındığı konusunda harekete geçiyor.

Bundan kurtulmanın yolu ise, televizyon izlerken uğraşacak şeyler bulmak. Oje sürmek, elektronik postalarını kontrol etmek gibi… Mutlaka yeme isteği içine girersen, en azından havuç gibi sebzeleri tüketmeye veya yeşil çay gibi rahatlatıcı içecekler tüketmeye özen göstermelisin.

ALINTI

tebrikler kızlar alkisalkisalkis

sağol semacım da bu klasik yeme dürtüsü değil anlamadım ben de..bişeylerden öç alır gibi kendimi cezalandırır gibi yiyiorum..canım istediği için değil...mide hamballığı..sonra da derin bir üzüntü ve çöküntü..ben iyice duygusal olarak zayıfladım ya...

kızlar bu arada test yaptım tabiki negatif aptalben smiley:
adetime daha 10 gün var
cnm daha belli olmaz.ben hamile oldugum halde yaptım adetime 1 hafta vardı negatf çıkmştı.ama bende çok belirti oluyor.çok halsiz oluyorum ve cnm hiç birşey yapmak istemiyor.senn gibi tatlıya çok düşüyorum ve karnımda hafif den agrı oluyor.iki hamileligimde aynıydı.:ecrin_bebek:

cnm bence çok güzel gidiyorsun istedigin kiloya yakında ulaşırsın sen. benimde hedefim 70 olmak.ama şuan 6 kiloyu vermek çok zor geliyor.eski irademi kaybettim.bi 3 kg daha verseydim çok ii olacaktı.:1hug:

dün yediklerim:
kepekli tost_çay
ara:yok
öglen:günde:yarım pogaça_1 dilm börek_makarn salatası_
ara:yok
akşam 6 gibi:1 tbk mercimek çorb.salata_2 kşk yogurt_2 kşk bulgur pilavı
ara:albeni çikolata_çayın yannda 5 adet tatlı bisküviklava:

eski alışkanlıgıma tekrardan başladım yaaaa çayla bisküvi yemek .anlayacagınız çok kalorili ve saçma bi menü.biri beni durdursun:çok üzgünüm:

hazır elime almışken oklavayı sanada bir uğrayayım istersen alperenim..ne dersin..:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…