- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
Evet haklısın. Ben ve burdaki tüm arkadaşlarım bazen düşüyoruz bu girdaba malesef ama sonrasında birbirimize destek verip yolumuza devam ediyoruz .
sen diyetisyenede gidiyorsun anladığım kadarıyla .Sana değişim listesi falan vermedimi ?
mesela ben hafta sonları lahmacun falan bile yiyorum ama tabi değişim listesine tabi kalarak .
gideli daha bir ay oldu onuda artık çok bunaldım diyetten sence biraz ara vermek yanlışmı olur nedersin
kaydirigubbakcemile3tülaycım sen bu topiğin bilgilendirme memuresi ilan ediyorum şekerim ne güzel anlatıyorsun yaa opuyorumnanaktan yeni gelenlere sempatiksalakcinni
senin adın ne adınla hitap etmek isterim eğer vermek istemezsen anlarım
tülaycım sen bu topiğin bilgilendirme memuresi ilan ediyorum şekerim ne güzel anlatıyorsun yaa opuyorumnanaktan yeni gelenlere sempatiksalakcinni
hepinize teşekkür ederim işallah güzel haberler veririm size bu arada hamile degilsem 15 gün içinde 4 kilo vermem lazım ama nasıl olaçak onu bilmiyorumselam kızlar bugün uğrayamadım maşallah boş durmamışsınız oku oku bitmiyo neyse kois beni basmadan aklımda kalanları yazayım
adacım gelinliğin çok hoş görünüyo güzelim ve eçmiş olsun iyice dinlen ve bol vitamin alki direncin artsın
izlemcim süppersin kuzum spor üstüne o kadar aktivite ve yememişsin takdir ettim seni bacum
cmk13 hoşgeldin aramıza canım bir an önce bebişine kavuşursun inş.
melocum test için çok erken canımcım inşallah hamişsindir ama sen yinede kendini bırakma o kadar emek verdin dimi boşa gitmesin
neslihancım çok doğru karar vermişsin güzelim bebişin herşeyden önemli annesinin sütünden mahrum kalmasın diyet herzaman olur
deryacım yeniden teyzemi olcaz kıs biz şimdi hadi hayırlısı :)
unuttuklarım kusura bakmasınlar zaten tamamını okuyamadım sempatiksalakcinni
çiğdem izlem tülay iyi geceler kızlar mine kaçar opuyorumnanaktan
izloşummmm..bayıldım yafff ne kadar tatlı olmuşsun tarzın çok hoşşş ayrıca diğer fotolarınla kıyasladığımda bence verdiğin kilodan çok çok incelmişsin...ölçüler ne diyor?dün böyleydim kızlar, hamilelik öncesi kıyafetlerime girmek güzel zemuszemus bayanssulusmile
ben bide çok uzun zamandır yapıyorum artık çok bunaldım rejimden .ç.mden yapmak gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?