80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nihalim diyet yapmaktan sıkılıyoruz ama yanlış yapıyoruz aslında.böyle dönemleri en azından sabit kalacak biçimde yiyerek atlatmaya çalışıyorum şu anda seninle aynı durumdayım tatlıya karşı koyamıyorum ve deli gibi yiyorum ama en azından diğer öğünlerimi abartmamaya ve yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum..acaba adetin mi yakın ben o zaman öyle oluyorum

yapma bitanem yaaaa...çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş..bana diyetisyen krom önermişti de hamilelik riskinden dolayı alamadım sen bir dene istersen
hazır elime almışken oklavayı sanada bir uğrayayım istersen alperenim..ne dersin..:roflol::roflol::roflol:

yok kısss...kıyamam...uslanır o..

cgdem sen benim ortagim olurmusun?
tanisalim istersen...
ben 20 yasindayim. almanyada dogdum büyüdüm burda yasiyorum.
mimari cizimciyim calsiyorum.
yakinda sözlenicem zayiflamaya calisiyorum

peki sen abla?

(cizelge yapalim sana iyi olur)

kilonu bana söylermisin

yaaa ben göremiyorum...ama faceden görmüştüm semayı hakkketen hiç kilosunu göstermiyor...
ya melocum haklısın canım da bu normal diyetteyken canının bişey istemesi gibi bir durum değil..çok enteresan..resmen kendimi sevmiyorum şu anda..kendim adına bişey yapmak istemiyorum..insan mutlu olmaz mı doığumgünü kutlamasıyla hediye almakla falan yok bende hiçbirşey hissettirmedi..anlamadım gitti..reglime daha var...bakalım ne kadar devam edecek sürecek olursa olmadı bir uzmana görüneyim diyorum..sıkıldım kendimden resmen oyuncu değişikliği istiyorum:)

yagmurum hic göstermiyorsun kilonu, ayni ben... rejime devammm.
alkisin icin tsk hehe

günaydın nasılsın hangi konuda anlaşacagız

benim ortim olursan cok sevinirim... ama pes etmeden rejim yapiyorsan... ablalik yaparsan bana.... sözlenicem ve zayiflamam gerekiyor,opuyorumnanaktan

aklıma gelmişken bugünki menümü yazayım..unutuyorum hep..

SABAH
1 bardak sirkeli ballı su+tiroid ilacı

YOLDA
4 kuru kayısı

KAHVALTI
1 kk beyaz peynir ( sütaş süzme )
1 dilim çavdar ekmek
1 minik domates
yarım salatalık
şekersiz çay

ARA
1 fincan yeşilçay+2 grissini

ÖĞLE
1 tabak salata,roka,tere,domates,salatalık,biber,kıvırcık ( yağsız,tuzsuz )
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmek
3 köfte

ARA
1 armut+1 bardak yy süt

AKŞAM
8 kaşık ıspanak sote
1 kase yoğurt
salata
1 dilim ekmek

ARA
1 elma+1 portakal

anım 2li diyet ortaklıklaı var burda herkes birbirine yardımcı olup denetliyor gaz veriyor..aylinde ortisi olmadığı için senle olmak istemişti o yani

tabiki seve seve hem bende gaza gelirim buarada zaten sizle akşam konuşmak iyi geldi arfa verecektim vazgeçtim bu kilo savaşında sonuna kadar varım

aylincim gerçekten çok mutlu olurum eee ne demişler azmiin elinden kimse kurtulamaz ben 6ay yaptım 19 kilo verdim şimdi 83 bugünden itibaren birbirimizle fikir alışverişi yapalım her cuma tartılıp kilolar yazılıyormuş ben de varım ben diyetisyene gidiyorum sana litemi gönderim 1 haftada 2 kilo verdim bu diyetle dene işe yarıyor

gönder ablacim, ama önce kendini bi tanit bana kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Adacım çok geçmiş olsun canım yaa .. 2 gün sıkı dinlende hemen gitsin bari .Ben bir grip olunca 15 gün kurtulamam valla.

ada geçmiş olsun işallah düzelirsin bir an önce kib

adacım gelinliğin çok hoş görünüyo güzelim ve eçmiş olsun iyice dinlen ve bol vitamin alki direncin artsın

adacımmm geçmiş olsun dinlen gribin tek ilacı istirahat biliyosun

adacım çok geçmiş olsun tatlım..nazarmı değdi gelin kızımıza..(nazar:

canlarim sagolun ya,dediginiz gibi yapiyor ve dinleniyorum su anda da yatagin icinden yaziyorum bunlari,bir suru ilac verdi doktor onlar iciyorum annem sagolsun dun geceden beri portakal ve nar suyu deposuna cevirdi midemi,bu hastalik dinlenmeyle atlatilacak birsey gercekten de,diyet namina birsey yapmiyorum yapmama da gerek kalmiyor istahim yok zaten

aylin ve bitanem prova alintisini sildiniz mi acaba???? ben kendi ekledigimi sildim,kizlar durmasini istemiyorum siz de silerseniz sevinirim...

Not: topicte ki herkes aman dikkat etsin kendine bu havalar insani mahvediyor

Merhabalar herkese .Okuduğum kadarı ile gayet hoş ve güzel duruyorsunuz opuyorumnanaktan
Nihal senin yaşadığın durum diyetten bıkma durumu galiba .hem yapmak istiyorsun hemde bıkmışsın canım.1 hafta şu diyetten uzaklaşsan kendine gelsen.. Ama yinede dikkatli yiyerek . belki faydası olur .sürekli diyetteyim demek bile yıpratıyor insanı .

melocum gitmişsin ama akşama görüşürüz inş.. ıyi dersler canım opuyorumnanaktan

Burcubil sağol canım.ınş bu haftada yüzümüz güler..
Alperenim çok sağol canım yaa .ınş kurtuluruz sonzuza kadar .ınsan hedefine yaklaştıkça seriyor heralde nasılsa az kaldı diye kaydirigubbakcemile

yağmur gözlü kızların dediği gibi göstermiyorsun gerçekten kilonu .Sen benim 100 kiloluk halimi görseydin kaçıcak delik arardın akannehir

Aylincim bayılıyorum şu orti bulma çabana kaydirigubbakcemile3 derya sık girmediği için görmemiştir özelden mesaj at istersen canım ..
Zaten bu söz heyecanı eriticek seni meraklanma opuyorumnanaktan

ızlemmm vavv sempatiksalakcinni oğlusunlada takım gibi giyinmişsiniz .çok beğendim valla :lepi: yaza inş o kıyafetlerde büyük olurda daha küçüklerini alırsın kaydirigubbakcemile5

Çiğdem sevindim kararlılığına geri dönmene sositososito

merhaba yeni üye değilim ama diyet grubuna yeni geldim yardım edermisiniz banada 32 yaşındayım 78 kiloyum boyum1,66 ve kilo veremiyorum çünkü sürekli oturuyorum işim gereği lütfen banasa sahip çıkın bunlaımdayım

hahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bayil bayill kaydirigubbakcemile3 ama napiyimm bide azimli orti lazim hehe... belim incelmis buluzlarda fark ediyorum ve eskiii 82 kilolu aylin geri gelicekkk. SIMDILIK yeterli söz icin.
nisana kadar bi 78 felan... dügüne kadarda kilo almadan koruyarak devam edersem bi 72 yeter.... INSALLAH

valla bana ne ask yariyor, ne stres, ne üzüntü, YIYORUM... umarim bu söz telasi yarar.

ADAER sildim coktan canim

canim hosgeldin tabi yardim ederiz de ama kilon 78... 70-79 topige girebilirsin, tabi burdada kalabilirsin sen bilirsin canim.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…