nihalim diyet yapmaktan sıkılıyoruz ama yanlış yapıyoruz aslında.böyle dönemleri en azından sabit kalacak biçimde yiyerek atlatmaya çalışıyorum şu anda seninle aynı durumdayım tatlıya karşı koyamıyorum ve deli gibi yiyorum ama en azından diğer öğünlerimi abartmamaya ve yürüyüşümü yapmaya çalışıyorum..acaba adetin mi yakın ben o zaman öyle oluyorumgünaydın kızlar..bende moraller sıfır..kimsenin canını sıkmayım anlatıp da ama kendimden öç alır gibi yiyorum dünden beri anlamadım bu durumu..sabah yanımda sandviç getirdiğim halde nolduğunu anlamdan gittim aşağıdaki pastaneden iki tane ev poğaçası alıp gümlettim..şu anda midem deli gibi şiş..çok rahatsızım..bugün doğumgünü kutlamam var ama o kadar çirkinim ki..saç baş dağınık makyaj yok..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor sırf kızlara ayıp olmasın diye gidicem...
melocum günaydın nasılsın cnm geçmişi okuyorum tam cevap yazıcam benm ufaklık durmuyor.bende okumakla yetiniyorum.tatlım inşallah bebiş haberini alırız yakında.
hiç spor yapamıyorum.çünkü bnm ufaklık uyumuyor.uyusada 5_10 dk hep kucagımda uyumak istiyor.kucagımda olursa 2 saaat uyuyor.ne iş yapabiliyorum dogru dürüst ne spor.aynı kilomda kaldım 2 haftadır.spor yapmayınca yediklerimede pek dikkat edemiyorum.çok zor çocuk büyütmek.hep fedakarlık istiyor.tabii bu fedakarlıgıda hep anneler yapıyor.
yapma bitanem yaaaa...çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş..bana diyetisyen krom önermişti de hamilelik riskinden dolayı alamadım sen bir dene istersendün yediklerim:
kepekli tost_çay
ara:yok
öglen:günde:yarım pogaça_1 dilm börek_makarn salatası_
ara:yok
akşam 6 gibi:1 tbk mercimek çorb.salata_2 kşk yogurt_2 kşk bulgur pilavı
ara:albeni çikolata_çayın yannda 5 adet tatlı bisküviklava:
eski alışkanlıgıma tekrardan başladım yaaaa çayla bisküvi yemek .anlayacagınız çok kalorili ve saçma bi menü.biri beni durdursun:çok üzgünüm:
hazır elime almışken oklavayı sanada bir uğrayayım istersen alperenim..ne dersin..:roflol::roflol::roflol:
yağmurgözlüm tam hayal ettiğim gibisin ya çok ilginç....ama fotoda çok zayıf duruyosun
günaydın nasılsın hangi konuda anlaşacagız
anım 2li diyet ortaklıklaı var burda herkes birbirine yardımcı olup denetliyor gaz veriyor..aylinde ortisi olmadığı için senle olmak istemişti o yani
aylincim gerçekten çok mutlu olurum eee ne demişler azmiin elinden kimse kurtulamaz ben 6ay yaptım 19 kilo verdim şimdi 83 bugünden itibaren birbirimizle fikir alışverişi yapalım her cuma tartılıp kilolar yazılıyormuş ben de varım ben diyetisyene gidiyorum sana litemi gönderim 1 haftada 2 kilo verdim bu diyetle dene işe yarıyor
Adacım çok geçmiş olsun canım yaa .. 2 gün sıkı dinlende hemen gitsin bari .Ben bir grip olunca 15 gün kurtulamam valla.
ada geçmiş olsun işallah düzelirsin bir an önce kib
adacım gelinliğin çok hoş görünüyo güzelim ve eçmiş olsun iyice dinlen ve bol vitamin alki direncin artsın
adacımmm geçmiş olsun dinlen gribin tek ilacı istirahat biliyosun
adacım çok geçmiş olsun tatlım..nazarmı değdi gelin kızımıza..(nazar:
Merhabalar herkese .Okuduğum kadarı ile gayet hoş ve güzel duruyorsunuz opuyorumnanaktan
Nihal senin yaşadığın durum diyetten bıkma durumu galiba .hem yapmak istiyorsun hemde bıkmışsın canım.1 hafta şu diyetten uzaklaşsan kendine gelsen.. Ama yinede dikkatli yiyerek . belki faydası olur .sürekli diyetteyim demek bile yıpratıyor insanı .
melocum gitmişsin ama akşama görüşürüz inş.. İyi dersler canım opuyorumnanaktan
Burcubil sağol canım.İnş bu haftada yüzümüz güler..
Alperenim çok sağol canım yaa .İnş kurtuluruz sonzuza kadar .İnsan hedefine yaklaştıkça seriyor heralde nasılsa az kaldı diye kaydirigubbakcemile
yağmur gözlü kızların dediği gibi göstermiyorsun gerçekten kilonu .Sen benim 100 kiloluk halimi görseydin kaçıcak delik arardın akannehir
Aylincim bayılıyorum şu orti bulma çabana kaydirigubbakcemile3 derya sık girmediği için görmemiştir özelden mesaj at istersen canım ..
Zaten bu söz heyecanı eriticek seni meraklanma opuyorumnanaktan
İzlemmm vavv sempatiksalakcinni oğlusunlada takım gibi giyinmişsiniz .çok beğendim valla :lepi: yaza inş o kıyafetlerde büyük olurda daha küçüklerini alırsın kaydirigubbakcemile5
Çiğdem sevindim kararlılığına geri dönmene sositososito
merhaba yeni üye değilim ama diyet grubuna yeni geldim yardım edermisiniz banada 32 yaşındayım 78 kiloyum boyum1,66 ve kilo veremiyorum çünkü sürekli oturuyorum işim gereği lütfen banasa sahip çıkın bunlaımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?