aylinnnn yeter bencedeee yahu daha ne olsunnnn
ama sen yeme onlardann yesende az yeee olurmu cısssssssssss onlar cıssssssssss
olumunekankayizsmilemasummm bebişinin durumu için sevindim canım inşallah tez zamanda kapanır bi sonraki kontrolde tamamen düzelmiş olur canım opuyorumnanaktan
melocum güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
selmacım okadarda kilon yokmuş arkadaşların demesi gibi silekelen ve yeniden dört elle sarıl tatlım opuyorumnanaktan
izlemmm bende egenin o çizgili çoraplarına bayılıyorum yer onu teyzesi yerr opuyorumnanaktan
günaydın canım..resmini gördüm kıss azcık bir göbek var o kadar verilmicek kilon yokgünaydın arkadaşlar aylın narın nasılsınız
günaydinnn
bomba gibiyim
sen nasilsin ablam?
yarin tanismaya geliyorlarrr
bugün hazirlik yapilcak cok isim varr.
çok alakasızzz ama bişiy sölüycem beni sevgili üst komşumm
sabah 6.30 da elektirik süpürgesi çalıştırdııııı
çok sinirlendimmmm bende vurudmm duvara ama çıkıp sölüycemmmm yaniii bugün
günaydın kızlar dün misafirim vardı tüm gün bakamadım buralara kilomu bildiriyim çok işim var hemen çıkcam
geçen hafta:76.4
bu hafta:75.7
giden :700 gr
hiç spor yapamamama karşı fena degil heralde ama misafir koşturmacam vardı.75 i gördüm ya hiç ümidim yoktuzemuszemus
herkese hayırlı cumalar
kilo veren herkese öpücükleropuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
günaydın canım..resmini gördüm kıss azcık bir göbek var o kadar verilmicek kilon yok
hadi hayırlısı bir gelin daha veriyoruz kızlarr opuyorumnanaktan
Canım artı çıkmadığına sevindim yaa .. o kadar tatlıdan sonra akannehir canımsın inş pozitif çıkar :Saruboceq:günaydın kızlar..
kilo bildirimi
geçen hafta 67
bu hafta 67
giden 0
ortim kusura bakma haftaya şu testi yaptırayım eğer pozitifse seni yalnız bırakacağım.. negatifse yeşil sahalara son gaz geri döneceğim
KIZLAR KİLO BİLDİRİYİMMMMM
GEÇEN HAFTA:74
BU HAFTA:73
GİDEN:1 KİLO....alkisalkisalkis
KİLO VEREN HERKEZİ TEBRİK EDERİM.....
kac aydir bu rejime girmeye calistim, bilen bilir... tebrik edeceginize üstüme geliosunuz mafoldumben hic olmazsa cabaliyorum.
kimseyi satmadim
Ortim seninde cuman mübarek olsun anım ..olumunekankayizsmileherkese günaydın a.s. cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan geçmişi okuyup hemen geliyorummmmmm
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:selam kızlar geçmşi okuyamıyorum spora yetişmem lazım sizi merakta bırakmıyım diye sabahtan bildirim yapıyorum kaydirigubbakcemile3
başlangıç 89
geçen hafta 76.900
bu hafta 75.800
giden 1.100 sositososito
bu gazla koşarak giderim artık spora inşallah herkes kilo vermiştir spordan sonrada kuaföre gidicem gezmeden önce bakıma giriyorum -tatlicadiarzu- hehhehe kızlar akşama girerim artık buralarada olun akşama haa kaçmayın ifadesi alınıcak bi kaç kişi olablir kötükedihüso
ortağım güzel yürekli arkadaşım inşallah sende kilo vermişsindir yaa bu hfta birinci biz olalım vereliniortak
bende bu haftaki bildirimimi yapayım.reglimin 3. gününde olmama ragmen gayet iyi bence kendimi böyle avutayım :kedi:
başlangıç :85,900
geçen hafta :76,000
bu hafta : 75,500
giden : 500 gr.
mart sonu hedefim : 74,000
yaparım tabi ne demek :lepi:
tülayyyy cnm ya ne istiycme sendne benim çizelgemi 82.2 yaparmıısn şimdi diyceknki beni ugraştırma ama ooo 82 rakamı beni mutlu ediyyyyyyyyyy
günaydın kızlar dün misafirim vardı tüm gün bakamadım buralara kilomu bildiriyim çok işim var hemen çıkcam
geçen hafta:76.4
bu hafta:75.7
giden :700 gr
hiç spor yapamamama karşı fena degil heralde ama misafir koşturmacam vardı.75 i gördüm ya hiç ümidim yoktuzemuszemus
herkese hayırlı cumalar
kilo veren herkese öpücükleropuyorumnanaktan
Aylincim sen davanda haklısın ama uslup biraz yanlış olmuştu ilkinde.ama bu dediğin gerçekten mantıklı. insan ortisine ayıp etmemek için frenliyor kendisini..
Evet gelelim bana ..
Malum regly haftam ama fazla çıkmadığıma çok sevindim. gerçi ben kendimden emindim bu yemeyle nasıl kilo alınırki aklinialirimsmile
geçen hafta 77,7
bu hafta 77,6
mart sonu hedefi 75
kilo veren herkesi tebrik ediyorum :sm_cool: veremeyenleredeklava: =)
3 ay oldu başlayalı canım ilk haftalar daha çok gidiyordu aynı beslendiğim halde vucut ağırlığı düştükçe
verdiğim kiloda azaldı ama ben yine memnunum gidişimden =)
inş sende verirsin güzelim hiç zor değil zaman nasılsa geçiyor yaparsan kazanıyorsun .bak ben 3 ay önce 90 kiloydum şimdi 77 belki inş 3 ay sonra 65 olurum ayy ne güzel yaa sende böle düşün acayip motive oluyorum ben delikafadulden
merhba kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmez
aylincim inşallah tanışma iyi geçer cnm
öznurcum pek görüşemedik nasılsın iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?