tebrikler bacuuuuualkisalkisalkis
beni geçtin bu hafta işte...klava:
selam kızlar geçmşi okuyamıyorum spora yetişmem lazım sizi merakta bırakmıyım diye sabahtan bildirim yapıyorum kaydirigubbakcemile3
başlangıç 89
geçen hafta 76.900
bu hafta 75.800
giden 1.100 sositososito
bu gazla koşarak giderim artık spora inşallah herkes kilo vermiştir spordan sonrada kuaföre gidicem gezmeden önce bakıma giriyorum -tatlicadiarzu- hehhehe kızlar akşama girerim artık buralarada olun akşama haa kaçmayın ifadesi alınıcak bi kaç kişi olablir kötükedihüso
ortağım güzel yürekli arkadaşım inşallah sende kilo vermişsindir yaa bu hfta birinci biz olalım vereliniortak
ortişim harikasın..tebrikler 600 gr da benden...))vereliniortakselam kızlar geçmşi okuyamıyorum spora yetişmem lazım sizi merakta bırakmıyım diye sabahtan bildirim yapıyorum kaydirigubbakcemile3
başlangıç 89
geçen hafta 76.900
bu hafta 75.800
giden 1.100 sositososito
bu gazla koşarak giderim artık spora inşallah herkes kilo vermiştir spordan sonrada kuaföre gidicem gezmeden önce bakıma giriyorum -tatlicadiarzu- hehhehe kızlar akşama girerim artık buralarada olun akşama haa kaçmayın ifadesi alınıcak bi kaç kişi olablir kötükedihüso
ortağım güzel yürekli arkadaşım inşallah sende kilo vermişsindir yaa bu hfta birinci biz olalım vereliniortak
üzülme tatlım inş bu hafta toparlayacaksın..300 gr bişi değil olumunekankayizsmilekızlar günaydın..sabah tartıldım 87.3 geldim aferin bana bu hafta da 300 gr artı çıktım..gerçi o kadar yemeye yine iyi diyorum...dün akşam eve geç gittim muz yedim bir tane bir bardak süt içtim yattım..
izlemmm ifadesi alınacakların başında geliyorum tatlım..
akıllı kadını hali başka..sengözlerimebaksanabaylincim benim gibi yap yaz:)benim işyerindeki bourdumun üstünde notum var orda yazıyor:)
masummm bebişinin durumu için sevindim canım inşallah tez zamanda kapanır bi sonraki kontrolde tamamen düzelmiş olur canım opuyorumnanaktan
melocum güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
selmacım okadarda kilon yokmuş arkadaşların demesi gibi silekelen ve yeniden dört elle sarıl tatlım opuyorumnanaktan
izlemmm bende egenin o çizgili çoraplarına bayılıyorum yer onu teyzesi yerr opuyorumnanaktan
bende bu haftaki bildirimimi yapayım.reglimin 3. gününde olmama ragmen gayet iyi bence kendimi böyle avutayım :kedi:
başlangıç :85,900
geçen hafta :76,000
bu hafta : 75,500
giden : 500 gr.
mart sonu hedefim : 74,000
narincim tşk edeirm cnmm kayra için
benmde bugün 3. günü reglinin sence regli bitimindee fark edermi kilooo
yani vücudumuz su tutmaya devam eidyormuuu
kızlar günaydın..sabah tartıldım 87.3 geldim aferin bana bu hafta da 300 gr artı çıktım..gerçi o kadar yemeye yine iyi diyorum...dün akşam eve geç gittim muz yedim bir tane bir bardak süt içtim yattım..
izlemmm ifadesi alınacakların başında geliyorum tatlım..
aylincim benim gibi yap yaz:)benim işyerindeki bourdumun üstünde notum var orda yazıyor:)
kaptanım yaz..))
başlangıç..117,1
geçen hafta..107,6
bu hafta..107
giden..600 gr
hedef...90 ( umutsuzum )
bende bu haftaki bildirimimi yapayım.reglimin 3. gününde olmama ragmen gayet iyi bence kendimi böyle avutayım :kedi:
başlangıç :85,900
geçen hafta :76,000
bu hafta : 75,500
giden : 500 gr.
mart sonu hedefim : 74,000
günaydın arkadaşlar aylın narın nasılsınız
günaydın arkadaşlar aylın narın nasılsınız
aylin kolay gelsin sana canım panik yapma tatlı telaş bunlar boshayallersmile
canım regli bittikten bi 3 gün sonra ancak vücut rayına giriyormuş bana mantıklı geldi
pazartesi tekrar bakacagım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?