80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen benden iyisin yine:) 500 gr vermişsin benim durumum ne olacak bilmiyorum. hiç böyle direnmemişti vücudum. haftada rahat 1 kilo verebilyordum. 30 lu yaşların göstergesi bu galiba
Canım Spk lisanslama sınavına giricem 9 dersten 7 sini verdim 2 kaldı. ınşallah veririm bu sefer. çok sıkıldım çünkü.
Koşusturmalı bir hafta oldu demişsin, kötü bişey yoktur umarım.
Leslie nasıl gidiyor? hala inceleyemedim biliyomusun., oğlandan alamıyorumki bilgisayarı :)

leslie yi fiks perş cts ve pazar yapmaya karar verdim ve 1 saatlik programı yapıcam

denemek istersen leslie sansone.com a gir sağ tarafta 15 dakikalık program var bu arada oğlun bu resimdeki di mi?çok şeker ya

sınav işi zor ya benim de bi şubede mdr yardımcısı arkadaşım var hep istanbula eğitime flan gidiyo seninki daha da üst düzeymiş başarılar diliyorum

ayy kızlar çok geride kaldım koptum valla kusura bakmayın..şimdi de yemeğe gidicem kg verenleri tebrik ediyorum ama kim verdi hala bilmiyorummmmm

saol cnm tşk ederim. bakıcam en kısa zamanda.
ewet oglum resimdeki :)
sen evlimisin? varmı bebek falan?

nabersiniz kızlar..
ben geçen hafta rahatsızlanmıştım biraz bitki çaylarına yeşil çaya arar verdim azık yedim meburen bu hafta biraz daha iyiyim...pazartesi yine tam gaz kızlar tartılmadım daha tartılayım bildiriem sizede...soranlara teşekkür ederim kızlar saolun

gecmis olsun canim
:1hug:

huri geçmiş olsun cnmmm
ya bende leisle yapmak istiyorumm acaba onu indirip pc ye kayıt yapabiliyorömuyuz yoksa herseferide yeniden mi indircezz

aylinnnnnnnnnnn inanmıyorum sana verdikleirni gerimi aldın yaniiiii
ah cnm ya nese saglık olsun artık daha dikkatli olursun cnm

aylin ben pembe elbiseyi beyendim..bence sana çok yakışır.

aynennn
dün giydim magzadaa 42 bedenn
tam oturdu ama 2 cm daha gitse bedenden, tam olucakk
kalcalar hafif cikti biliomusun hehe

üzerine siyah ceket süper olur demi

birincisi de icime sindi

handerya ablam bana orti bulursan sevinirim boshayallersmile

aynennn
dün giydim magzadaa 42 bedenn
tam oturdu ama 2 cm daha gitse bedenden, tam olucakk
kalcalar hafif cikti biliomusun hehe

üzerine siyah ceket süper olur demi

birincisi de icime sindi

canim bence 1. ve 2. elbiseler zayif gösterir 3 ve 4 sanki zayif göstertmez gibi geliyo bana. renkleri hepsi güzel ama bence üzerinde nasil durdugu daha önemliyerimseniben

aylincimmm ben . elbiseyi begendimmm
sanırım söz filan degil sadece tanışma olcak dimi
onun için 1. diyorum
ama eger söz gibi olucak ise 2. de olabilirrr

canim bence 1. ve 2. elbiseler zayif gösterir 3 ve 4 sanki zayif göstertmez gibi geliyo bana. renkleri hepsi güzel ama bence üzerinde nasil durdugu daha önemliyerimseniben

birinci cok hosuma gitti.
söz zaten evde olucak, abartili birsey olmicak
etuikleid deniliyor bu elbiseye.
is kadinlari giyer ya
H&M de var.
üzerinede baska renk BLAZER
demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…