80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslarrr hepinize tşk edeirmmm

oritm sne hamiş olda ne kusuru bacımm yaaaa sen herzman bize desteksin zaten dgeimiii

herkese selammmkilo bildiri yapayımm

geçen hafta:83.3
bu hafta :82.9
giden:400 gr
hedef kilo:65
mart sonu hedef:78
kızlar evet sadece 400 gr gitmiş ama en azndna 83 degil
aslında ne oldu biliyomusnuz ilk çıktım tartıya
82.4 ü gösterdiii
deidim ii sonra tekrar çıktım bu kez 9. gösterdii

vücut su tutuyormu bilemiyorummm ama durum buu

günaydin canimmm
400gr da iyidir
ama mart sonu hedefin 78 imkansiz ve sagliksiz. en fazla 80 yazabilirsin.
görüyorsun bazen gram gram gidiyor.

ah ahhhh her cuma tartinin üzerinde maymunluk yapiyorum dans ediyorum zipliyorum az göstersin diye, okadar komikki, kendime gülüyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 keske bidaha tartilsaydin kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kız aylin bu orti işinde fazla battın şimdi adaerimi istiyon kız???
adacım az kaldı evleniyor.belki birsüre buraya giremiyecek...sonra onudamı satacan????
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

KIZLAR KıLO BıLDıRıYıMMMMM
GEÇEN HAFTA:74
BU HAFTA:73
GıDEN:1 KıLO....alkisalkisalkis
KıLO VEREN HERKEZı TEBRıK EDERıM.....

kız aylin bu orti işinde fazla battın şimdi adaerimi istiyon kız???
adacım az kaldı evleniyor.belki birsüre buraya giremiyecek...sonra onudamı satacan????
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

askolsunn :gitme: kim kimi satiyor acaba? girmeyen ortiler olmasin sakin???? mirmirmirmir sonra ben sattim oluyor mafoldumben
ben zayiflamaya calisiyorum motivasyon almaya calisiyorummm
hakkim degilmii...
ben fikrimi söyledim, madem zilan girmiyor. cigdemde girmiyor. adaere sordum istiosa olurum istemiyorsa kendim devam ederim mafoldumben

Son düzenleme:
kac aydir bu rejime girmeye calistim, bilen bilir... tebrik edeceginize üstüme geliosunuz mafoldumben hic olmazsa cabaliyorum.
kimseyi satmadim

Son düzenleme:
herkese günaydın a.s. cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan geçmişi okuyup hemen geliyorummmmmm

kac aydir bu rejime girmeye calistim, bilen bilir... tebrik edeceginize üstüme geliosunuz mafoldumben hic olmazsa cabaliyorum.
kimseyi satmadim

kız sinirlenme kızzzz
şaka yapıyoruz..bak sinirden eriyip gitcen...alsanaalsanasmile
tebrikler bu arada...
sempatiksalakcinni

kız sinirlenme kızzzz
şaka yapıyoruz..bak sinirden eriyip gitcen...alsanaalsanasmile
tebrikler bu arada...
sempatiksalakcinni

böyle saka yapmayin ama kendimi kötü hissettim yeteri kadar....
ama orti degistirme cabamda bosuna degilmis bak cigdem girmiyor...
tsk bende seni tebrik ederim

birden patladim sorry Nalcy :1hug:

kimseyi satmadim

ahhh kuşum sinirlenme yaaa neslihan takılmış sanaaa
cnm sne bu azimle güsle bir gelin olcaksınnnn
bak biz snei hepimiz destekiyoruz diyet işini önce kafada itirmek laızm sne bunu başardınn beyinsel olarak şimdi sıra fiziksel olarak başarmaktaaa
a
ve sen başaracaksınnn

:kedi: ayy cok sagolll, basardim hakketen degilmi? beyinsel evet rejime girmis durumdayimm..... allaha cok sükür. bunu basarmak zor yaa.
evet INSALLAH 70 kg ile GELIN OLUCAM.....

selam kızlar geçmşi okuyamıyorum spora yetişmem lazım sizi merakta bırakmıyım diye sabahtan bildirim yapıyorum kaydirigubbakcemile3

başlangıç 89

geçen hafta 76.900
bu hafta 75.800

giden 1.100 sositososito

bu gazla koşarak giderim artık spora inşallah herkes kilo vermiştir spordan sonrada kuaföre gidicem gezmeden önce bakıma giriyorum -tatlicadiarzu- hehhehe kızlar akşama girerim artık buralarada olun akşama haa kaçmayın ifadesi alınıcak bi kaç kişi olablir kötükedihüso

ortağım güzel yürekli arkadaşım inşallah sende kilo vermişsindir yaa bu hfta birinci biz olalım vereliniortak

süpersin izloşşşşşş bekliyorudm bu hafta sendne bir kilo darısı benim başıma inşşşş

vücut ne zmna bırakır su tutmayııı çözüldümü o olayy gııııııııı

unutmadan kaptanım kızmasın mart sonu hedefim 74 unutmadan yazayım herkesi öpüyorum ben bir tepinip geleyim :roflol: :roflol:

tebrikler bacuuuuualkisalkisalkis

beni geçtin bu hafta işte...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…