günaydın kıslarrr hepinize tşk edeirmmm
oritm sne hamiş olda ne kusuru bacımm yaaaa sen herzman bize desteksin zaten dgeimiii
herkese selammmkilo bildiri yapayımm
geçen hafta:83.3
bu hafta :82.9
giden:400 gr
hedef kilo:65
mart sonu hedef:78
kızlar evet sadece 400 gr gitmiş ama en azndna 83 degil
aslında ne oldu biliyomusnuz ilk çıktım tartıya
82.4 ü gösterdiii
deidim ii sonra tekrar çıktım bu kez 9. gösterdii
vücut su tutuyormu bilemiyorummm ama durum buu
kız aylin bu orti işinde fazla battın şimdi adaerimi istiyon kız???
adacım az kaldı evleniyor.belki birsüre buraya giremiyecek...sonra onudamı satacan????kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kac aydir bu rejime girmeye calistim, bilen bilir... tebrik edeceginize üstüme geliosunuz mafoldumben hic olmazsa cabaliyorum.
kimseyi satmadim
herkese günaydın a.s. cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan geçmişi okuyup hemen geliyorummmmmm
kız sinirlenme kızzzz
şaka yapıyoruz..bak sinirden eriyip gitcen...alsanaalsanasmile
tebrikler bu arada...sempatiksalakcinni
kac aydir bu rejime girmeye calistim, bilen bilir... tebrik edeceginize üstüme geliosunuz mafoldumben hic olmazsa cabaliyorum.
kimseyi satmadim
herkese günaydın a.s. cumanız mübarek olsun inşallah opuyorumnanaktan geçmişi okuyup hemen geliyorummmmmm
ahhh kuşum sinirlenme yaaa neslihan takılmış sanaaa
cnm sne bu azimle güsle bir gelin olcaksınnnn
bak biz snei hepimiz destekiyoruz diyet işini önce kafada itirmek laızm sne bunu başardınn beyinsel olarak şimdi sıra fiziksel olarak başarmaktaaa
a
ve sen başaracaksınnn
selam kızlar geçmşi okuyamıyorum spora yetişmem lazım sizi merakta bırakmıyım diye sabahtan bildirim yapıyorum kaydirigubbakcemile3
başlangıç 89
geçen hafta 76.900
bu hafta 75.800
giden 1.100 sositososito
bu gazla koşarak giderim artık spora inşallah herkes kilo vermiştir spordan sonrada kuaföre gidicem gezmeden önce bakıma giriyorum -tatlicadiarzu- hehhehe kızlar akşama girerim artık buralarada olun akşama haa kaçmayın ifadesi alınıcak bi kaç kişi olablir kötükedihüso
ortağım güzel yürekli arkadaşım inşallah sende kilo vermişsindir yaa bu hfta birinci biz olalım vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?