bitanemm selam cnmmm
bak ben türküm artıkınnsempatiksalakcinni
2,5 yıllık evliyim henüz bebiş yok kilo verdikten sonra inşallah
ayy alemsin vallahkaydirigubbakcemile3
daha unutmadinmieyvahedigeldismile
akannehirnisan - haziran BURADA kk da 9,5 kg vermistim 82,7 yi görmütüm 92 den.
aptal kafam geri aldim
cok cabuk aliyorum ben yaa
dikkat eden birisi degilim
olsun canım yaa ne olucak bende 100 grm vermişim bizde haftaya oynarız artık napalım kaydirigubbakcemile2merhaba fıstıklar.
Geçen hafta, 79.1
Bu hafta 78.8 yani - 300 gr.
Mart sonu hedefim 76 ama şekilde görüldüğü gibi biraz zır. ne bu ya gram gram. yeme içme, üstüne saatlerce tepin 300 gr gitsin. neyse bunada şükür artık ne diyim.:)
Kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum.:)
hoşgeldin geçmiş olsun anım .madem tartılma hiç haftaya cuma tartılırsın .moralin bozulmasın veremediysen veya gramda olsa aldıysan olumunekankayizsmilenabersiniz kızlar..
ben geçen hafta rahatsızlanmıştım biraz bitki çaylarına yeşil çaya arar verdim azık yedim meburen bu hafta biraz daha iyiyim...pazartesi yine tam gaz kızlar tartılmadım daha tartılayım bildiriem sizede...soranlara teşekkür ederim kızlar saolun
herkesinde dediği gibi 1 -2 çok güzel canım .bakin kizlar nasil birsey alayim nasil hangi tarz birsey?
İnş kilolarından kurtulur sağlıkla sıhatle alırsın bebişini kucağına opuyorumnanaktan2,5 yıllık evliyim henüz bebiş yok kilo verdikten sonra inşallah
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kızlar bu arada kan kaybındna gidicem ben çok fazla regli oluyorum çok yogunn
sanırım spiralden böle oluyorrrr
keşke kilo kaybetsem kan la eraber ne güsel olur dimii
bizo işleri bıraktık yaa kaydirigubbakcemile3 biz otçul takılıyoruz artıkın.. sempatiksalakcinni şaka bi yana gerçekten çok sakıncalı ..Allahtan ben lahmacun dışında pek bişey sevmem dışarıdan. bilmiyorumkismilehttp://haber.mynet.com/detay/dunya/bu-hamburger-1-yil-boyunca-bozulmadi/501189
fasfood canavarları okusun
Allah gönlüne göre versin cnm. :)) çocuk sevgisi çok farklı bişey allah isteyen herkese nasip etsin.,
Ama ewet kiloları vermek lazım önce. ben de 2. yi düşünüyorum ama bu kilolarla olmaz. ilk dogumda 10 kilo koydum üstüne.
O yüzden 60 ları görmem lazım mutlaka.
Ama sabırla, zamanla olacağına inanıyorum ben.
selam kızlar hemen kilo bildrimi yapıp geçmişi okumaya döncem :)
geçen hafta 85
bu hafta 85
mart hedefi 82,5
gram oynamadı ya artık 100 200 gram bile veremez mi bir insan bir hafta da bir de bu hafta düzenli spor yapmaya başlamıştım güya neyse artık önümüzdeki haftalara bakcaz inşallah haftaya verebilirim
nihalim sevgili ortim kusura bakma olur mu söz haftaya işi sıkı tutcam
kızlar dün epilasyon yaptırdığım bayan söyledi bir müşterisi bir spiral taktırmış o spiral hem daha iyi koruyormuş hem de regl olmayı engelliyormuş..ama regl olamamanın verdiği sıkıntıların hiçbirini yaşatmıyormuş...çok enteresan geldi bana..
evet bırakmak yok kurtulcaz bu kilolardan ortiş kaydirigubbakcemile5
bu arada boyun kaçtı?
kızlar dün epilasyon yaptırdığım bayan söyledi bir müşterisi bir spiral taktırmış o spiral hem daha iyi koruyormuş hem de regl olmayı engelliyormuş..ama regl olamamanın verdiği sıkıntıların hiçbirini yaşatmıyormuş...çok enteresan geldi bana..
ben gidiyorum kızlar
öznurcum sen zaten biliyosun nereye gittiğimi hehe
ben geldim
halen ortim yokkk mafoldumben
elimphia adaer kac kg vermis sordunmu
a.slm sende slm söle
ve sor ki benimle orti olurmu?
lütfen yaa bende orti listesinde olmak istiorumm
kizlar ben merdivenleri silicem, malum yarina hazirlik
öptüm sizi gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?