80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar hemen kilo bildrimi yapıp geçmişi okumaya döncem :)
geçen hafta 85
bu hafta 85
mart hedefi 82,5
gram oynamadı ya artık 100 200 gram bile veremez mi bir insan bir hafta da bir de bu hafta düzenli spor yapmaya başlamıştım güya neyse artık önümüzdeki haftalara bakcaz inşallah haftaya verebilirim
nihalim sevgili ortim kusura bakma olur mu söz haftaya işi sıkı tutcam

Son düzenleme:
Slm kızlarrr
Asrından bi türlü fırsat bulup yazamadım..
ne güzel herkes vermiş gibi bu hafta umarım bundan sonraki haftalar daha da çok kilolar verilir..

Gelelim banaaaa.. dün akşam yemekli misafirlerim olmasaydı eminim daha çok gidecekti ama dün biraz kaçtı tatlı falan..
neyse yinede 76.8 oldum yani 900gr gitti,darısı diğer haftalara artıkın..:lepi:

2,5 yıllık evliyim henüz bebiş yok kilo verdikten sonra inşallah

Allah gönlüne göre versin cnm. :)) çocuk sevgisi çok farklı bişey allah isteyen herkese nasip etsin.,
Ama ewet kiloları vermek lazım önce. ben de 2. yi düşünüyorum ama bu kilolarla olmaz. ilk dogumda 10 kilo koydum üstüne.
O yüzden 60 ları görmem lazım mutlaka.
Ama sabırla, zamanla olacağına inanıyorum ben.

nisan - haziran BURADA kk da 9,5 kg vermistim 82,7 yi görmütüm 92 den.
aptal kafam geri aldim
cok cabuk aliyorum ben yaa
dikkat eden birisi degilim
akannehir
İŞte bütün mesele korumakta yaa umarım bu sefer almazsın. kaydirigubbakcemile5

olsun canım yaa ne olucak bende 100 grm vermişim bizde haftaya oynarız artık napalım kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin geçmiş olsun anım .madem tartılma hiç haftaya cuma tartılırsın .moralin bozulmasın veremediysen veya gramda olsa aldıysan olumunekankayizsmile

bakin kizlar nasil birsey alayim nasil hangi tarz birsey?
herkesinde dediği gibi 1 -2 çok güzel canım .

2,5 yıllık evliyim henüz bebiş yok kilo verdikten sonra inşallah
İnş kilolarından kurtulur sağlıkla sıhatle alırsın bebişini kucağına opuyorumnanaktan
ben evlenelide haziranda 3 sene dolucak 1 yaşında oğlum var ama benm olumunekankayizsmile

kızlar bu arada kan kaybındna gidicem ben çok fazla regli oluyorum çok yogunn
sanırım spiralden böle oluyorrrr
keşke kilo kaybetsem kan la eraber ne güsel olur dimii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

olmuyorum olmuyorum diodun oluncada çok oldu diyorsun kaydirigubbakcemile3 Bende spiral var malesef benimde hem erken oluyorum hemde çok geç temizleniyorum boshayallersmile

bizo işleri bıraktık yaa kaydirigubbakcemile3 biz otçul takılıyoruz artıkın.. sempatiksalakcinni şaka bi yana gerçekten çok sakıncalı ..Allahtan ben lahmacun dışında pek bişey sevmem dışarıdan. bilmiyorumkismile

kızlar Ayda aradı net bozukmuş..
başlangıç:83
geçen hafta :76
bu hafta :75
giden kg:1
süperrrr..hepinize selamı var....

kızlar dün epilasyon yaptırdığım bayan söyledi bir müşterisi bir spiral taktırmış o spiral hem daha iyi koruyormuş hem de regl olmayı engelliyormuş..ama regl olamamanın verdiği sıkıntıların hiçbirini yaşatmıyormuş...çok enteresan geldi bana..

evet bırakmak yok kurtulcaz bu kilolardan ortiş kaydirigubbakcemile5

bu arada boyun kaçtı?

canım benim ne kusura bakması ben 300 gr artıdayım..asıl sen kusura bakma ama ben de bu hafta işi sıkı tutcam söz..:hulya:

regl olmamak pek sağlıklı gelmedi seninki daha sağlıklı gibi bence dr a danışmak en iyisi
lazer epilasyon mu yaptırıyosun?

canım orticim en azından artıda değiliz üstelik gramda olsa vermişiz haftaya çıkarırız bu haftanın acısını inşallah kaydirigubbakcemile5

cnm bence de doktoruna sorman faydalı ama regl olamamak inan çok kötü ben sadece 1 gün regl oluyordum. sipralden sonra 4-5 güne çıktı. daha iyi oldu walla. sadece sivilce yaptı bende biraz . o sıkıntım var ama olsun.
Bir de spralin yan etkisi de olabilir o bayanın yasadığı çünkü ilk 6 ay malesef tam bi düzene girmiyor vucut 6 aydan sonrası önemli.

ben geldim
halen ortim yokkk mafoldumben

elimphia adaer kac kg vermis sordunmu
a.slm sende slm söle
ve sor ki benimle orti olurmu?

lütfen yaa bende orti listesinde olmak istiorumm

kizlar ben merdivenleri silicem, malum yarina hazirlik
öptüm sizi gelirim yine

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin cnm :)
İnşallah yarın çok güzel geçer. bize haberleri verirsin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…