tebrik ederim canım sen eflatunla orti ol bak onun da yokkilo bildirimiiiiiiii :lepi:
gecen hafta 90kg
bu hafta 89 kg
giden 1000gr
mart sonu hedefim (2nisan cuma) 87 kg
toplam hedefim 75 kg
adaer ortim olursa sevinirim Şeniz
ortttttiiimmm süpersin tabiki tutar ama bak yavaş yavaş sökülmeye başladı sakın taviz verme bence hızlanacak bundan sonra..günaydın kıslarrr hepinize tşk edeirmmm
oritm sne hamiş olda ne kusuru bacımm yaaaa sen herzman bize desteksin zaten dgeimiii
herkese selammmkilo bildiri yapayımm
geçen hafta:83.3
bu hafta :82.9
giden:400 gr
hedef kilo:65
mart sonu hedef:78
kızlar evet sadece 400 gr gitmiş ama en azndna 83 degil
aslında ne oldu biliyomusnuz ilk çıktım tartıya
82.4 ü gösterdiii
deidim ii sonra tekrar çıktım bu kez 9. gösterdii
vücut su tutuyormu bilemiyorummm ama durum buu
demiştim ama bu hafta 1 kilo haftaya yine aynen devam edeceksin demiştim bek geçmişe vardır yazdığımKIZLAR KİLO BİLDİRİYİMMMMM
GEÇEN HAFTA:74
BU HAFTA:73
GİDEN:1 KİLO....alkisalkisalkis
KİLO VEREN HERKEZİ TEBRİK EDERİM.....
izloşuuuuummm...tebrik ederim hayatımmmselam kızlar geçmşi okuyamıyorum spora yetişmem lazım sizi merakta bırakmıyım diye sabahtan bildirim yapıyorum kaydirigubbakcemile3
başlangıç 89
geçen hafta 76.900
bu hafta 75.800
giden 1.100 sositososito
bu gazla koşarak giderim artık spora inşallah herkes kilo vermiştir spordan sonrada kuaföre gidicem gezmeden önce bakıma giriyorum -tatlicadiarzu- hehhehe kızlar akşama girerim artık buralarada olun akşama haa kaçmayın ifadesi alınıcak bi kaç kişi olablir kötükedihüso
ortağım güzel yürekli arkadaşım inşallah sende kilo vermişsindir yaa bu hfta birinci biz olalım vereliniortak
umutsuz olma canım bir bitki bile birden koca ağaç olmuyor onu düşün olacak ama yavaş yavaşkaptanım yaz..))
başlangıç..117,1
geçen hafta..107,6
bu hafta..107
giden..600 gr
hedef...90 ( umutsuzum )
tebrik ederim canım..demekki aslında epey vermişsin ama su tutmuşbende bu haftaki bildirimimi yapayım.reglimin 3. gününde olmama ragmen gayet iyi bence kendimi böyle avutayım :kedi:
başlangıç :85,900
geçen hafta :76,000
bu hafta : 75,500
giden : 500 gr.
mart sonu hedefim : 74,000
durduk yereyse eğer mecbur kalıp yapmamışsa gerekeni söyle vallahhhçok alakasızzz ama bişiy sölüycem beni sevgili üst komşumm
sabah 6.30 da elektirik süpürgesi çalıştırdııııı
çok sinirlendimmmm bende vurudmm duvara ama çıkıp sölüycemmmm yaniii bugün
tatlımmmm tebrik ederimgünaydın kızlar dün misafirim vardı tüm gün bakamadım buralara kilomu bildiriyim çok işim var hemen çıkcam
geçen hafta:76.4
bu hafta:75.7
giden :700 gr
hiç spor yapamamama karşı fena degil heralde ama misafir koşturmacam vardı.75 i gördüm ya hiç ümidim yoktuzemuszemus
herkese hayırlı cumalar
kilo veren herkese öpücükleropuyorumnanaktan
tüloşum ben de seni tebrik ederim o sular bi gitsin hemen inecek tartıdaEvet gelelim bana ..
Malum regly haftam ama fazla çıkmadığıma çok sevindim. gerçi ben kendimden emindim bu yemeyle nasıl kilo alınırki aklinialirimsmile
geçen hafta 77,7
bu hafta 77,6
mart sonu hedefi 75
kilo veren herkesi tebrik ediyorum :sm_cool: veremeyenleredeklava: =)
olsun işte boşver olmadığından bütün metabolizman bozuluyordu yakızlar bu arada kan kaybındna gidicem ben çok fazla regli oluyorum çok yogunn
sanırım spiralden böle oluyorrrr
keşke kilo kaybetsem kan la eraber ne güsel olur dimii
canım tebrik ederiimm kaçırma bundan sonra daha çabuk gidecekSlm kızlarrr
Asrından bi türlü fırsat bulup yazamadım..
ne güzel herkes vermiş gibi bu hafta umarım bundan sonraki haftalar daha da çok kilolar verilir..
Gelelim banaaaa.. dün akşam yemekli misafirlerim olmasaydı eminim daha çok gidecekti ama dün biraz kaçtı tatlı falan..
neyse yinede 76.8 oldum yani 900gr gitti,darısı diğer haftalara artıkın..:lepi:
aylin kilo vermek sana yaramıyor hemen gidip yemeklere sarılıyorsun yerken verdiğin emekleri düşün benim o şekilde ağzımdaki lokmayı çöpe tükürdüğüm çok olduay kizlar sebze yemegi yaptim tavuk gögüsülü, 2 tabak yedim biraz fazla oldu malesef...
yarin cok dikkat etmem lazim, spor yapamicam simdi sarma saricaz üfff
allahtan sebze :)
kızlar yoğun bir haftanın ardından yoğun bir haftasonuna daha hazırım...bu akşam 10 da otobüse biniyorum sabah izmir ordan memleketimdeyim kahvaltıda...kocişi burda bekar bırakıyorum 2 günlüğüne o çalışsın..ben gezerim ben manisada olacağım yani haberiniz ola öpüyorum hepinizi
tebrik ederim canım sen eflatunla orti ol bak onun da yok
aylin kilo vermek sana yaramıyor hemen gidip yemeklere sarılıyorsun yerken verdiğin emekleri düşün benim o şekilde ağzımdaki lokmayı çöpe tükürdüğüm çok oldu
kızlar yoğun bir haftanın ardından yoğun bir haftasonuna daha hazırım...bu akşam 10 da otobüse biniyorum sabah izmir ordan memleketimdeyim kahvaltıda...kocişi burda bekar bırakıyorum 2 günlüğüne o çalışsın..ben gezerim ben manisada olacağım yani haberiniz ola öpüyorum hepinizi
teşekkürler canım amaannn kız 100gr dan ne olucak önümüzdeki hafta bakalım sana fark etebilirim inşallah kaydirigubbakcemile3tebrikler bacuuuuualkisalkisalkis
beni geçtin bu hafta işte...klava:
kızlar günaydın..sabah tartıldım 87.3 geldim aferin bana bu hafta da 300 gr artı çıktım..gerçi o kadar yemeye yine iyi diyorum...dün akşam eve geç gittim muz yedim bir tane bir bardak süt içtim yattım..
izlemmm ifadesi alınacakların başında geliyorum tatlım..
ortişim harikasın..tebrikler 600 gr da benden...))vereliniortak
üzülme tatlım inş bu hafta toparlayacaksın..300 gr bişi değil olumunekankayizsmile
akıllı kadını hali başka..sengözlerimebaksanab
masummm bebişinin durumu için sevindim canım inşallah tez zamanda kapanır bi sonraki kontrolde tamamen düzelmiş olur canım opuyorumnanaktan
melocum güle güle kullan canım opuyorumnanaktan
selmacım okadarda kilon yokmuş arkadaşların demesi gibi silekelen ve yeniden dört elle sarıl tatlım opuyorumnanaktan
izlemmm bende egenin o çizgili çoraplarına bayılıyorum yer onu teyzesi yerr opuyorumnanaktan
kaptanım yaz..))
başlangıç..117,1
geçen hafta..107,6
bu hafta..107
giden..600 gr
hedef...90 ( umutsuzum )
hadi cnm güle güle sana ii yolculuklar.izlemde gidiyor zaten biz kaldık buralarda:jeyyar:
bidaha olmicak özür dilerim,lmaz:
tutucam kendimi, sporla dengelicem
iyi yolculuklar iyi gezmeler
tmm eflatun benim ortim olsun
canım olacaksak olalım artık orti morti. bir öyle diyorsun bir böyle kafam karışıyorguclubacismile
menümü yazayım ama çok saçma bişiy oldu bugün
sabah labneli 1 tost
1 ayran
1 piko
akşam da tavuk ciğeri ve yoğurt 1 dilim ekmek
su 1 litre içtim sporda 1buçuk saat
şimdi de şekersiz çay ve 1 çokoprens zemuszemus
dizlerim nasıl ağrıyor anlatamam bugün bayaa yoğun geçti, spordan geldim, saçlarımı boyattım fön çektirdim, alışverişe gittim bebekle bebek arabasını ittim gün boyu şmdi bacaklarım sızlıyor resmen :umursamaz: , çok güzel bir deri ceket aldım kendime açık kahve rengi eklerim resmini benim hoşuma gitti ama bide siz bakın belki siyahıyla değiştiririm bilmiyorumkismile
şu çoklu msjlara cevap yazmayı beceremdim tühh neyse
aylin hayırlı olsun canım benim mutlu gün hı Allah tamamına erdirsin canım
sunshine uğrayıp şöyle gitmişsin canım
kilo veren arkadaşlar tebrikler
applecchary hoşgeldin aramıza bende yaza kadar fazlalıkları verip bebiş düşünenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?