- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
kızlar Ayda aradı net bozukmuş..
başlangıç:83
geçen hafta :76
bu hafta :75
giden kg:1
süperrrr..hepinize selamı var....
hiç duymamıştım banada entresan geldi.ama regly olmamakta sağlıksız gibi duruyor.kızlar dün epilasyon yaptırdığım bayan söyledi bir müşterisi bir spiral taktırmış o spiral hem daha iyi koruyormuş hem de regl olmayı engelliyormuş..ama regl olamamanın verdiği sıkıntıların hiçbirini yaşatmıyormuş...çok enteresan geldi bana..
Evet orticim yaa haftaya tam gaz gidiyoruz inş.. demek bu haftada kilo vermişiz ama şişkinliklerden vermedik gibi görünüyor. sempatiksalakcinni vermemiş olsak artıda çıkmamız lazımdı çünki zemuszemuscanım orticim en azından artıda değiliz üstelik gramda olsa vermişiz haftaya çıkarırız bu haftanın acısını inşallah kaydirigubbakcemile5
İnş canım yaa .Biz boğazımızı tutalımda nasılsa gidicekler eninde sonunda inş tabi :lepi:ne yapalı cnm (butterfly) artık haftaya kaldı ümitler. azimle devam... :)
Kolay gelsin canım .. Yarına çiçek gibi olucaksınız sen ve evin ne güzel :sm_cool:
kizlar ben merdivenleri silicem, malum yarina hazirlik
öptüm sizi gelirim yine
cnm bence de doktoruna sorman faydalı ama regl olamamak inan çok kötü ben sadece 1 gün regl oluyordum. sipralden sonra 4-5 güne çıktı. daha iyi oldu walla. sadece sivilce yaptı bende biraz . o sıkıntım var ama olsun.
Bir de spralin yan etkisi de olabilir o bayanın yasadığı çünkü ilk 6 ay malesef tam bi düzene girmiyor vucut 6 aydan sonrası önemli.
bitanemm selam cnmmm
bak ben türküm artıkınnsempatiksalakcinni
kız geyik yapayımmm didimmmmmmmm
Kızlar şimdi bi telefon geldi üniversiteden ev arkadaşım esk. den bize geliyorlarmış yoldalarmış yani nete biraz zor girerim sanırsam yada gece kaçar girerim belki herkes uyurken..neyse döncemmmmmm sonra ama şimdi çokk işim var!
evet canım lazer epilasyon..regl olmamak pek sağlıklı gelmedi seninki daha sağlıklı gibi bence dr a danışmak en iyisi
lazer epilasyon mu yaptırıyosun?
ahh ahhh bakın ben artıyım..canım orticim en azından artıda değiliz üstelik gramda olsa vermişiz haftaya çıkarırız bu haftanın acısını inşallah kaydirigubbakcemile5
Kızlar şimdi bi telefon geldi üniversiteden ev arkadaşım esk. den bize geliyorlarmış yoldalarmış yani nete biraz zor girerim sanırsam yada gece kaçar girerim belki herkes uyurken..neyse döncemmmmmm sonra ama şimdi çokk işim var!
obilen butterfly
tsk ederim kizlarr
evet cicek gibi olucam cicek gibi kokucak ev...
bugün spor olarak merdiven sildim terledimde yani hee
ne zaman geliyolar canım hadi hayırlısı kaçırmışımm ben
bu gün gıttım dıyetısyene ve tam tamına 90 kg cıktım senağlama senağlamasenağlama o kadar kötü oldumkı anlatamam vermen gereken 30 kg dedı akannehirakannehirakannehir cok üzülüyorum bu duruma ayrı yeten endokırın dr gıttım doktora yalvardım yakardım ne olur bana bır ılac verın dıye doktor tek ılac sensın dedı :gitme::gitme::gitme: nasıl ilacsam:kedi::kedi::kedi:
bu gün gıttım dıyetısyene ve tam tamına 90 kg cıktım senağlama senağlamasenağlama o kadar kötü oldumkı anlatamam vermen gereken 30 kg dedı akannehirakannehirakannehir cok üzülüyorum bu duruma ayrı yeten endokırın dr gıttım doktora yalvardım yakardım ne olur bana bır ılac verın dıye doktor tek ılac sensın dedı :gitme::gitme::gitme: nasıl ilacsam:kedi::kedi::kedi:
selam :)
geçmişe baktım. kilo veren herkesi tebrik ediyorum. ben sizin yarışmanızda mıyım değil miyim onu bile bilmiyorum. bir ortağım bile yok :1no2: :1no2: ben başlayalı bir hafta da olmadı ama bir kilo vermiş görünüyorum tartıda. ben de tickerımdan düşücem nasıl yapıldığını öğrenip. bakalım haftaya ne kadar vermiş olucam opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?