80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar Ayda aradı net bozukmuş..
başlangıç:83
geçen hafta :76
bu hafta :75
giden kg:1
süperrrr..hepinize selamı var....

Tebrik ediyorum adayı yaa 2 haftadır istikrarlı devam ediyor .düğüne kadar iyice çıtırlaşıcak valla opuyorumnanaktan

hiç duymamıştım banada entresan geldi.ama regly olmamakta sağlıksız gibi duruyor.
Ya bir tane yan etkisiz korunma yokmu kadınlar için ne zor yaa kafamçokkarıştı

canım orticim en azından artıda değiliz üstelik gramda olsa vermişiz haftaya çıkarırız bu haftanın acısını inşallah kaydirigubbakcemile5
Evet orticim yaa haftaya tam gaz gidiyoruz inş.. demek bu haftada kilo vermişiz ama şişkinliklerden vermedik gibi görünüyor. sempatiksalakcinni vermemiş olsak artıda çıkmamız lazımdı çünki zemuszemus

ne yapalı cnm (butterfly) artık haftaya kaldı ümitler. azimle devam... :)
İnş canım yaa .Biz boğazımızı tutalımda nasılsa gidicekler eninde sonunda inş tabi :lepi:

kizlar ben merdivenleri silicem, malum yarina hazirlik
öptüm sizi gelirim yine
Kolay gelsin canım .. Yarına çiçek gibi olucaksınız sen ve evin ne güzel :sm_cool:

Kızlar şimdi bi telefon geldi üniversiteden ev arkadaşım esk. den bize geliyorlarmış yoldalarmış yani nete biraz zor girerim sanırsam yada gece kaçar girerim belki herkes uyurken..neyse döncemmmmmm sonra ama şimdi çokk işim var!

valla canım ben zaten doğum yapmadığım için hiç spirali düşünmedim zatenn eşim korunuyor da enteresan geldi..özlelikle de hiç sorun yaşamıyor demesi..

bitanemm selam cnmmm
bak ben türküm artıkınnsempatiksalakcinni

kız geyik yapayımmm didimmmmmmmm

anladim canim yaaasırnaşık şey

oooo cok isin olur senin simdi hadi canim kolay gelsin simdidenyerimseniben

selam :)
geçmişe baktım. kilo veren herkesi tebrik ediyorum. ben sizin yarışmanızda mıyım değil miyim onu bile bilmiyorum. bir ortağım bile yok :1no2: :1no2: ben başlayalı bir hafta da olmadı ama bir kilo vermiş görünüyorum tartıda. ben de tickerımdan düşücem nasıl yapıldığını öğrenip. bakalım haftaya ne kadar vermiş olucam opuyorumnanaktan

regl olmamak pek sağlıklı gelmedi seninki daha sağlıklı gibi bence dr a danışmak en iyisi
lazer epilasyon mu yaptırıyosun?
evet canım lazer epilasyon..
canım orticim en azından artıda değiliz üstelik gramda olsa vermişiz haftaya çıkarırız bu haftanın acısını inşallah kaydirigubbakcemile5
ahh ahhh bakın ben artıyım..

kolay gelsin tatlım..

melocum beni cizelgeyi degistirirsen sevinrim söylemesi ayip 600 gram verdimde
baslangic 85,2 kg
simdi 83,8 kg
hedef 65 kg

obilen butterfly

tsk ederim kizlarr
evet cicek gibi olucam cicek gibi kokucak ev...

bugün spor olarak merdiven sildim terledimde yani hee

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim peynirli k. ekmegi
ara: 1 cilekli yogurt
öglen: 1 kagse broccoli corbasi, 2 kuru ekmek(almanyada zwieback denilio, türkcesini bilmiyorum)
ara: 4 kasik vanilya dondurma, 1 isirik müsli cikolata, yarim bardak kola (e bukadarcikda olsun tadimlik hehe)
aksam: tavuk gögsülü sebze yemegi, 1 tabak düsünüyorum
ara: ellerime SPOR: sarma saricaz annemle hehe hihoyyyt

spor: merdiven silmek egilmek dogrulmak egilmek egilmek silmek kaydirigubbakcemile3
2 litre su diyelim

kızlar ben kaçıyorum görüşmek üzere hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan

kilo veren herkesi tebrik ederim alkisalkisalkis

veremeyenlerede haftaya kat ve kat fazlasıyla verebilmelerini dilerim inşallah :Saruboceq:

canım çok sevindim bu hareketini opuyorumnanaktankararlı bir başlangıç olarak say hiç üzme canını vericez birlikte canım ama pes etmek yok lütfen bak listeye göre ye iç inan kilo verceksin

canım inşallah bir orti bulursun benimkide kayıp burda olduğuna göre bizdensindir canım kaydirigubbakcemile5

şu çoklu msjlara cevap yazmayı beceremdim tühh neyse

aylin hayırlı olsun canım benim mutlu gün hı Allah tamamına erdirsin canım

sunshine uğrayıp şöyle gitmişsin canım

kilo veren arkadaşlar tebrikler

applecchary hoşgeldin aramıza bende yaza kadar fazlalıkları verip bebiş düşünenlerdenim

kızlar nerdesiniz ya
hatırladımm sempatiksalakcinnisanırım herkesin haftasonu misafiri var ve hazırlık telaşında hepinize kolay gelsin
çok kaçamak yapmayın iyi haftasonları

bugünkü menüm

SABAH:
1 yumurtayla menemen,domates,zeytin,1 dilim ekmek

ARA:
yarım muz,1 bardak süt

ÖĞLE:
3 et köfte,salata,1 dilim ekmek

ARA:
sütlü kahve,1 piko

AKŞAM:
2 haşlama patates,mantarlı tavuk sote,yoğurt

ARA:
1 portakal,1 elma,1 havuç

slmlar herkese bende menümü yazıyım sonra spora gidicem..

sabah
2 yumurta az peynir
2 dilim kepekli ekmek
öğlen
dünden kalan kabak yemeğim bitti nihayet
1 dilim yağsız tavuk şinitsel
bol yağsız salata
ara
2 avuç kuruyemiş " badem ve leblebi"
akşam
tavuklu yeşil salata
2 dilim k. ekmeği
1 bardak light kola
1 kaşıkta acılı ezme
ara
1 portakal- 1 elma ,1 kivi
2,5 lt su 2 saat fitnees ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…