80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız alemsin vallahii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sana katılıyorum hem de çok aklinialirimsmile

göründüğü gibi aylin90 yine yok ortada :) yazıyor ve kaçıyor. şimdi de ismini yanlış yazmışım der :)) ya bu arada sen bebişi emzirmiyor musun? ben bütün gün bunları yesem süt müt kalmaz sırnaşık şey

Merhaba'laaar!

Çok çok çok çok çok özledim ben burayı, araya çok fazla gün girdi, paylaşım yapamadım hiç. O kadar da alışmışım ki, bu topicle uyanmaya yazılar yazmaya, koca bir boşluk hissettim resmen.

Şu anda da iki arada bir derede giriyorum buraya, çıkmam lazım hemencecik.
Kilomu bildirmek için gireyim dedim, biraz geç de olsa. En azından ben buralardayım ve hala diyetteyim onu bildirmiş olayım.

Herkese çok selam, kendinize ve diyetinize çok dikkat edin!
En kısa zamanda görüşmek üzere...

Bu hafta giden de birşey değil, topu topu 100gram verebilmişim. Kilomla savaş veriyorum resmen, ama bunu da aşacağım inşallah bir şekilde...

Bu hafta: 77,5

kimsecikler bir şey yazmıyor. ben bugün yediklerimi yazayım bari.

kalkınca sirkeli-ballı ılık su

Kahvaltı
2 k.k. peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim ekmek
1 kaşık pekmez

ara
yok

öğlen
1 kase çorba
6 kaşık kıymalı sebze yemeği
bol salata

ara
1 kase k-flakes ve süt

akşam
6 kaşık kıymalı ıspanak
2 patlıcan dolma
2 kaşık yoğurt
domates söğüş
1 ince dilim ekmek

gece
4 kuru kayısı

yatarken
bir bardak süt

evrelcim özleidk valla seni vee güsel yazılarını en kısa zmand abekliyoruz cnmmm

eflatun menün ii cnm peynir biraz fazla geldi bana
bebek mi emziriyorsun sende

ben kim yürüyüş yapmak kim.bi yürüyüş yapayım dedim sevgili görümcecim nette konuşmaya başladı muhabbet muhabbeti açtı derken bu saatten sonra acayip ses çıkarır diye bu seferde ondan yürüyemeyeceğim yok :sinifsinif:

bakin kizlar nasil birsey alayim nasil hangi tarz birsey?
AYLıNNN
canım hem söz hem isteme olacağına göre bu elbise çok uygun ve hoş durur üstünede bolero giyersin sade tek renk olursa mesela siyah altınada siyah ayakkabı çok hoş durur..saçlarınıda enseden topuz yap çok çok hoş durur...

buda benim söz elbisem söz fotolarım diye ayrı bir havası olur..
hatta gidip stüdyo fotosu bile çektir içinde kalmasın..hem erkek tarafına ayrı bir havan olur ki hazırlıklar yaparken daha dikkatli seçimler yapsınlar baştan savma hareket etmesinler ..
bir havan bir ağarlığın olsun bu tür şeylere çok öenm verdiğini vurgulamış olursun..
kih kih kih çok yakışacak sana mutlaka ofot bekliyoruz ..

kızlar bu arada kan kaybındna gidicem ben çok fazla regli oluyorum çok yogunn
sanırım spiralden böle oluyorrrr
keşke kilo kaybetsem kan la eraber ne güsel olur dimii

spiralden canım yenimi oldu benmde 4 ay oldu aynen öyle..

Son düzenleme:
hayirli aksamlar kizlar

melocum canim sana hayirli yolculuklar

huri biz seninle asagi yukari ayni kiloyla baslamisiz ve ikimizde 65 olmak istiyoz senin boyun kac santim

tülayyy sobe cnmmmmmmmmmm
görmemişim canım yaa malum çocuk olunca oturulmuyor pc başında opuyorumnanaktan

tüloşum ben de seni tebrik ederim o sular bi gitsin hemen inecek tartıda
sağol melocum ya inş. Valla 3 gün 2 saat spor ve yaptığım diyete göre az bile gidiyor kaydirigubbakcemile3
şimdi havalarda ısındı oğlusumu parka indiriyorum 3 -4 gündür .. onunla yürüyoruz 1 -2 saatte ohh sporun kralı bende kaydirigubbakcemile3

canım inş çok güzel geçer günlerin. Özlicez seni zaten 3-4 gündür az giriyorsun arıyor gözüm mesajlarını Şeniz

Oh ohhh ..İzlemcim valla özeniyorum bende alışveriş yapmak istiyoruum yaaa mafoldumben
Ama yookk 75 in altını görmeden 1 iğne bile yok bana kaydirigubbakcemile3

çeketinde hayırlı uğurlu olsun güle kullan şekerim. Artık ceketini giyip şöle saç renginde görünücek şekilde bi poz verirsin bize aklinialirimsmile

Tatlım dışarıda olunca çok düzensiz oluyor ondan laf etmiyorum menüne sempatiksalakcinni

ben bi yarım saat bandda yürüyüp geliyorum kızlar bugün saçma sapan bi menü oldu yazmaya utanıyorum.birazdan gelirim inşallah
hehh şöylee .. bende sabah sporu demeyi unuttum diye geçirmiştim aklımdan .Ama neyseki sen zaten atlamamışsın güzel ortim benim Şeniz opuyorumnanaktan

Evrelcim o güzel yazılarını özledik canım yaa cabuk gelll olumunekankayizsmile
Yoğunluğuna rağmen çok iyi bence sıkma canını bi rahata gir o zamana çok çok verirsin inş ..

ohaoldumsmile
kötükedihüso
narinim yaaa olmazki ama yarına cezalısın 1 saat yürüyeceksin sempatiksalakcinni

bu arada kızlar ben 1 kg daha vermişim bugün tartıda tam 83 kg gösterdim...
hep aynı tartıda tartılıyorum bu hafta yediklerime dikkat ettim falak çay içmedim hiç yeşil ve bitki çayuı içmedim...yinede gitmiş sevindim..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...kızlar kilo verdiğimi görünce yine topladım kendimi biraz daha dikkat etmem lazım..

hayirli aksamlar kizlar

melocum canim sana hayirli yolculuklar

huri biz seninle asagi yukari ayni kiloyla baslamisiz ve ikimizde 65 olmak istiyoz senin boyun kac santim
canım komik olacak belki ama 1.67 boyun vardı şimdi 1.63 oldum nasıl oldu bende anlamadım..
8 ay önce doğum yaptım 86 idim doğurduğum gün..3 hafta da 86 idim.:))))
doğurdum 86 şimdi oldu 86 ...
bu sabah tartıldım 83 olmuşum..
haftada 1 kilo gitti..
dikkat edince oluyormuş...ama midem fena..artık hiç bişey yiyemez oldum resmn.

menümü yazayim
sabah+ögle:
mantarli pirasa ve domates karisimi 1 puanlik yag attim yani 1 puan
ekmek 3 puan
cay 1 puan
peynir 2 puan
salatalik 0 puan

ara 1 elma 0 puan

aksam: kuru fasülya 4 puan
pilav 4 puan
ekmek 2 puan

süt 1 puan

toplam 18 puan

hmmm benim boyum 1.74

sabah ve aksam ölcersen asagi yukari 2 santim atiyor

bence sen bide sabah ölc boyunuyerimseniben

Huricim tebrikler güzel vermişsin zaten bu şekilde devam etsende kafi. :lepi:

puanlı olmasada güzel bi menü olmuş bitanem ..
menünü okurken aklıma geldi ..Şimdi sen meyve sebze sevmediğin için yemiyorsun .
Ama ben yapmış olsam bu puanlı diyeti ..Meyvesiz duramam .Bide sınırsız diyorsun ben akşama kadar 3 kilo meyve yerim .Bu sıfır puan olanlardada bi sınır varmı onu merak ettim.
Sonuçta 100 grmlık bir elma 60 kalori.Ben 5 tane yedim diyelim oldumu sana 300 kalri akannehir

bende yediklerimi yazayım sizce nasıl yorumlarmısınız
sabah kavurmalı menemen ekmeksiz azda peynir çay
öğle küçük 1 dilim irmik tatlısı
akşam tavuk salata
çayın yanında kuru üzüm

bende yediklerimi yazayım sizce nasıl yorumlarmısınız
sabah kavurmalı menemen ekmeksiz azda peynir çay
öğle küçük 1 dilim irmik tatlısı
akşam tavuk salata
çayın yanında kuru üzüm

biraz sağlıksız olmuş niloşum yaa ekmek yok ,ara öğün yok
öğle yemeği tatlıyla geçiştirlmiş
O kadar diyetisyene giden arkadaşlar var hepsi 6 öğün yiyor ve 3 öğünde 2-3 dilim ekmek veriyor doktorlar .Sende bence en azından 1 er dilim ekmek ve aralarda mutlaka bişiler ye vucudunun dengesi değişmesin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…