kız alemsin vallahii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sana katılıyorum hem de çok aklinialirimsmile
AYLıNNNbakin kizlar nasil birsey alayim nasil hangi tarz birsey?
kızlar bu arada kan kaybındna gidicem ben çok fazla regli oluyorum çok yogunn
sanırım spiralden böle oluyorrrr
keşke kilo kaybetsem kan la eraber ne güsel olur dimii
görmemişim canım yaa malum çocuk olunca oturulmuyor pc başında opuyorumnanaktantülayyy sobe cnmmmmmmmmmm
sağol melocum ya inş. Valla 3 gün 2 saat spor ve yaptığım diyete göre az bile gidiyor kaydirigubbakcemile3tüloşum ben de seni tebrik ederim o sular bi gitsin hemen inecek tartıda
canım inş çok güzel geçer günlerin. Özlicez seni zaten 3-4 gündür az giriyorsun arıyor gözüm mesajlarını Şenizkızlar yoğun bir haftanın ardından yoğun bir haftasonuna daha hazırım...bu akşam 10 da otobüse biniyorum sabah izmir ordan memleketimdeyim kahvaltıda...kocişi burda bekar bırakıyorum 2 günlüğüne o çalışsın..ben gezerim ben manisada olacağım yani haberiniz ola öpüyorum hepinizi
dizlerim nasıl ağrıyor anlatamam bugün bayaa yoğun geçti, spordan geldim, saçlarımı boyattım fön çektirdim, alışverişe gittim bebekle bebek arabasını ittim gün boyu şmdi bacaklarım sızlıyor resmen :umursamaz: , çok güzel bir deri ceket aldım kendime açık kahve rengi eklerim resmini benim hoşuma gitti ama bide siz bakın belki siyahıyla değiştiririm bilmiyorumkismile
menümü yazayım ama çok saçma bişiy oldu bugün
sabah labneli 1 tost
1 ayran
1 piko
akşam da tavuk ciğeri ve yoğurt 1 dilim ekmek
su 1 litre içtim sporda 1buçuk saat
şimdi de şekersiz çay ve 1 çokoprens zemuszemus
hehh şöylee .. bende sabah sporu demeyi unuttum diye geçirmiştim aklımdan .Ama neyseki sen zaten atlamamışsın güzel ortim benim Şeniz opuyorumnanaktanben bi yarım saat bandda yürüyüp geliyorum kızlar bugün saçma sapan bi menü oldu yazmaya utanıyorum.birazdan gelirim inşallah
Evrelcim o güzel yazılarını özledik canım yaa cabuk gelll olumunekankayizsmileMerhaba'laaar!
Çok çok çok çok çok özledim ben burayı, araya çok fazla gün girdi, paylaşım yapamadım hiç. O kadar da alışmışım ki, bu topicle uyanmaya yazılar yazmaya, koca bir boşluk hissettim resmen.
Şu anda da iki arada bir derede giriyorum buraya, çıkmam lazım hemencecik.
Kilomu bildirmek için gireyim dedim, biraz geç de olsa. En azından ben buralardayım ve hala diyetteyim onu bildirmiş olayım.
Herkese çok selam, kendinize ve diyetinize çok dikkat edin!
En kısa zamanda görüşmek üzere...
Bu hafta giden de birşey değil, topu topu 100gram verebilmişim. Kilomla savaş veriyorum resmen, ama bunu da aşacağım inşallah bir şekilde...
Bu hafta: 77,5
ohaoldumsmileben kim yürüyüş yapmak kim.bi yürüyüş yapayım dedim sevgili görümcecim nette konuşmaya başladı muhabbet muhabbeti açtı derken bu saatten sonra acayip ses çıkarır diye bu seferde ondan yürüyemeyeceğim yok :sinifsinif:
canım komik olacak belki ama 1.67 boyun vardı şimdi 1.63 oldum nasıl oldu bende anlamadım..hayirli aksamlar kizlar
melocum canim sana hayirli yolculuklar
huri biz seninle asagi yukari ayni kiloyla baslamisiz ve ikimizde 65 olmak istiyoz senin boyun kac santim
canım komik olacak belki ama 1.67 boyun vardı şimdi 1.63 oldum nasıl oldu bende anlamadım..
8 ay önce doğum yaptım 86 idim doğurduğum gün..3 hafta da 86 idim.:))))
doğurdum 86 şimdi oldu 86 ...
bu sabah tartıldım 83 olmuşum..
haftada 1 kilo gitti..
dikkat edince oluyormuş...ama midem fena..artık hiç bişey yiyemez oldum resmn.
Huricim tebrikler güzel vermişsin zaten bu şekilde devam etsende kafi. :lepi:bu arada kızlar ben 1 kg daha vermişim bugün tartıda tam 83 kg gösterdim...
hep aynı tartıda tartılıyorum bu hafta yediklerime dikkat ettim falak çay içmedim hiç yeşil ve bitki çayuı içmedim...yinede gitmiş sevindim..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...kızlar kilo verdiğimi görünce yine topladım kendimi biraz daha dikkat etmem lazım..
menümü yazayim
sabah+ögle:
mantarli pirasa ve domates karisimi 1 puanlik yag attim yani 1 puan
ekmek 3 puan
cay 1 puan
peynir 2 puan
salatalik 0 puan
ara 1 elma 0 puan
aksam: kuru fasülya 4 puan
pilav 4 puan
ekmek 2 puan
süt 1 puan
toplam 18 puan
Huricim tebrikler güzel vermişsin zaten bu şekilde devam etsende kafi. :lepi:
bende yediklerimi yazayım sizce nasıl yorumlarmısınız
sabah kavurmalı menemen ekmeksiz azda peynir çay
öğle küçük 1 dilim irmik tatlısı
akşam tavuk salata
çayın yanında kuru üzüm
daha başındayımda ondan böyle gidiyo du bakalım bende sancı çekeceğim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?