:dance:ben yürüyüşe giderrrr.. :dance:
bir de zırt bırt tartılma..insanın motivasyonunu bozar..sakla tartıyıklava: klava:
aşağıda kimseyi görmemek çok sinir bozucu kötükedihüso
günaydın kızlar...yada şöyle diyeyim..kimler varsa herkese günaydın...
aylin beğenilmeyecek gibi değil kiii güzel günlerde giyi.
adaercim kafamı ve hayatımı toplamaya çalışıyorum buraya zaman ayıramadıktan sonra en iyisi ara vermek diye düşündüm.yaşadığım pblemleri yazmıştım o doğrultuda ;
herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye çalışıyorum ; savaşın anlamsız olduğunu; çoğunluğun zaten kendi dünyalarında doğru kabul ettikleri düşünceler ve asla değişmeyeceğini sandıkları olaylar karşısında ki tavırlarını hazmetmeye çalışıyorum ;
çünkü yoruldum sanırdım ki çevremdeki kadınların her pblmde öne sürdükleri ekonmk bağımsızlık gerçekleşirse bi şeyler değişr ama hayr hiç alakası yok kendi dünylarından dışarı çıkmaktan korkuyolar bende öle kabul ettim değişmiyo hayat ama daha yaşanılabilir hale getirilebilir en azından . onun için savaş veriyorum bi süre onun için yaşayacağım ...annem için
bu arada artık tartılmıyorum tartımı başkasına verdim :)
ama ölçülerim çok iyi kendimde buraya foto ekleme cesareti bulduğum da fotomu ekliycem. ödemden ve şişkinliklerden çok şikayetciydim dr aidin salih i okumştum şişman manifestoda dr oruç tutun falan diyodu bende dün öle yaptım ve bugün kendimi çok iyi hissediyorum artık ara öğn sıksık az az yeye inanmıyorum .
göğüs:89
bel:71
basen 90.5
selam kızlar nasılsınız
aylıncım görüçüler gelmiş hasyırlı olsun canım
günaydınnnnnn
Nihalim kendini iyi hissetmene sevindim canım ve ne güzel kararlar alıp ara öğünlerin için daha güzel besinler almışsın kendine bu çok güzel olmuş
aylincim neden sevinmeyeyim canım,ortağız işte artık,kaptanımız böyle uygun görmüş sağolsun
ben sadece ortime haksızlık etmek istememiştim hepsi o ama sanırım 2 hafta üst üste gelmeyince kaptanımız da artık bir şeyler yapmak gerektiğine karar vermiş.Ortak olduğumuz ilk hafta birinci olduk eee bu da güzel bir başlangıç oldu
melocummmmmm opuyorumnanaktan
kızlar dün alışverişe çıktım kendime keçi peyniri ve keçi sütü aldım sabah ondan sandviçimi yaptım..ara öğünlerimde bundan sonra yeşil elma,portakal falan yemeye karar verdim bir süre etiformları kullanmıycam bu nedenle de meyveli yoğurt falan da aldım..activia, sütaşın meyveli yoğurtları sanırım regl oluyorum tatlı ihtiyacımı da bu şekilde gidericem..bir de denemek için harbi aldım melocum..
seni götürmeye kıyamam sen hastasın bi iyileşşş...neden etiformdan vazgeçtin nihal?beni de götürrrrrrrrrrrrrrsengözlerimebaksanab
günaydın canım senle karşılaşamıyoruz bu araaşağıda kimseyi görmemek çok sinir bozucu kötükedihüso
günaydın kızlar...yada şöyle diyeyim..kimler varsa herkese günaydın...
ne kadar güzel yazmışsın...en doğrusunu yaparsınaylin beğenilmeyecek gibi değil kiii güzel günlerde giyi.
adaercim kafamı ve hayatımı toplamaya çalışıyorum buraya zaman ayıramadıktan sonra en iyisi ara vermek diye düşündüm.yaşadığım pblemleri yazmıştım o doğrultuda ;
herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye çalışıyorum ; savaşın anlamsız olduğunu; çoğunluğun zaten kendi dünyalarında doğru kabul ettikleri düşünceler ve asla değişmeyeceğini sandıkları olaylar karşısında ki tavırlarını hazmetmeye çalışıyorum ;
çünkü yoruldum sanırdım ki çevremdeki kadınların her pblmde öne sürdükleri ekonmk bağımsızlık gerçekleşirse bi şeyler değişr ama hayr hiç alakası yok kendi dünylarından dışarı çıkmaktan korkuyolar bende öle kabul ettim değişmiyo hayat ama daha yaşanılabilir hale getirilebilir en azından . onun için savaş veriyorum bi süre onun için yaşayacağım ...annem için
canım süper yol katettin zaten inşallah birlikte daha da inceleceğizbu arada artık tartılmıyorum tartımı başkasına verdim :)
ama ölçülerim çok iyi kendimde buraya foto ekleme cesareti bulduğum da fotomu ekliycem. ödemden ve şişkinliklerden çok şikayetciydim dr aidin salih i okumştum şişman manifestoda dr oruç tutun falan diyodu bende dün öle yaptım ve bugün kendimi çok iyi hissediyorum artık ara öğn sıksık az az yeye inanmıyorum .
göğüs:89
bel:71
basen 90.5
ben de öptüm seniiiigünaydınnnnnn
Nihalim kendini iyi hissetmene sevindim canım ve ne güzel kararlar alıp ara öğünlerin için daha güzel besinler almışsın kendine bu çok güzel olmuş
aylincim neden sevinmeyeyim canım,ortağız işte artık,kaptanımız böyle uygun görmüş sağolsun
ben sadece ortime haksızlık etmek istememiştim hepsi o ama sanırım 2 hafta üst üste gelmeyince kaptanımız da artık bir şeyler yapmak gerektiğine karar vermiş.Ortak olduğumuz ilk hafta birinci olduk eee bu da güzel bir başlangıç oldu
melocummmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?