80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrhb arkadaslar
bende carsamaba 25.03.2010 nu kendime tarih olarak belirledim.Bende sizlerle beraber 82 kilodan 46 kiloya düsmemde destek olursaniz sevinrim
saygilarimla

aylin ne güzel telaşlar bunlar allah dvmınıda getirsin

canim cok tsk ederim nerdeydin sen yaaa.. iyisin insallah

tskler ablam ellerine saglikkk

aylin adaer---tebrikler kızlar

aylin gözün aydın sen de ortak buldun kendine

adacım sanada yeni ortağın hayırlı olsun

:1shok: bilmiyorumkismile insallah adaer de sevinmistir benim gibi...
zilani birakmak istemiyordu... ben adaere birakiyorum, handerya ablam karar vermis ama yinede...
tskler

:lepi::lepi:

dünkü menüm:

sabah: yok
ara: yok
öglen: 2 brötchen, sandevic yani
aksam: 1 kagse yayla corbasi, yarim köfte, 1 cikolata
ara: fistik

yarim saat kosu bandi, baya terledim dusumu aldim.
2 litre su

günaydın arkadaşlar ,

darkolive tebrik ederim.
aylin90 gözün aydın canım, ortağın olmuş. birlikte bol bol kilo verin. yerimseniben (buna da alınma lütfen :) )

benim bugünkü menüm;
kalkınca ballı-sirkeli ılık su

sabah
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
şekersiz çay

ara
1 muz

öğlen
1 kase domatesli şehriye çorbası
6 kaşık kıymalı kereviz
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

ara
1 mandalina
1 elma

akşam
1 kase çorba
6 kaşık kıymalı kereviz
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek

gece
1 mandalina
1 kahve

yatarken
1 bardak süt

gün içinde 2,5 litre su.

kızlar artık çok fazla giremeyeceğim. yani her gün girerim ama kısa kısa. eşim bugünden itibaren sıkıyönetime geçti. bitirmem gereken bir master tezim var sengözlerimebaksanab doğumdan beri yatıyorum eyvahedigeldismile tez, tez elden bitecek dedi. bir de ingilizce çalışmam lazım, e bir de bebekim sempatiksalakcinni kafayı sıyırmazsam iyi laelaelaelaelae ama gün içinde fırsat buldukça gelicem :dance:

yok alinmam :kedi:
abla ekmegi cok fazla yiyorsun bence yaa....
her ögün bir dilim yeterli degilmi?

günaydın kızlar..
bu sabah daha iyi uyandım ama kötü bir gece geçirdim bir terle bir üşü kaç kere uyandım falan ama sabah keyifli kalktım..işallah hepimiz için çok güzel bir gün olur..
dünkü menümü yazayım:
sabah:çok tahıllı ekmekten sandviç
ra bir sürü bitki çayı içtiğimden canım istemedi
öğlen:1 kase çorba
1 dilim ekmek
cacık
ara:1 elma
1 portakal

akşam:
1 kase çorba
2 kivi
1 piko

aylincim diyetisyenin verdiğine göre şimdi şaşacaksın günde 7 dilim ekmek var :) çorbalar da bir dilim ekmek yerine geçiyor. bugün tartıldım ben diyete başlayalı bugün bir hafta oldu 2.5 kilo gitmiş. tabi bunun hepsi kilo değildir, vücudum çok ödem yapıyor biraz da su atmıştır ama daha önce de böyle zayıfladım. eğer kilo veremezsem söz azaltıcam ekmeği

dünkü menüm:

2 litre su

aylinnn bu menü ne be canım sabah yok öğle yok dikkat et kendine..mideni boş bırakma geç mi kalktın ondna mı karıştı öğünler?bak gelin olacaksın sağlığına her zamankindne çok dikkat etmen gerek tatlım..

süpersin tatlım ya ben de haftasonu çorba dışında nerdeyse hiçbişi yiyemedim dün de dikkat ettim tamam spor yok tü haftasonu yattım falan ama bu sabah tartıldım dayanamadım 200 gr artıdaydım regl olcam işallah ondandır..ama moralimi bozmuyorum..eski düzenime döncem söz verdim kendime..

ben şimdilik çıkıyorum. sonra yine gelirim.
günaydın elimphia bu arada :) dün sana zencefil ile tarçın karışımı bir şey yazmıştım ama geçmişte görmedin herhalde. bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil bir çay bardağı kaynar suda karıştır demlensin (dibe çöker) içersen hemen toparlar boğazını.
şimdilik hoşçakal :)

200 gram nedir ki bu hafta sen onun 5-6 kat fazlasını verirsin, inanıyorum ben sana olumunekankayizsmile

artık gerçekten gittim :gitme:

mrhb arkadaslar
bende carsamaba 25.03.2010 nu kendime tarih olarak belirledim.Bende sizlerle beraber 82 kilodan 46 kiloya düsmemde destek olursaniz sevinrim
saygilarimla
hoşgeldin canım kolay gesin 46 ya düşeceksen boyun çok kısa sanırım
canım kolay gelsin tez aşamalarını çok iyi bilirim Allah kolaylık versin..menün bence gayet güzel bu şekilde haftada 1er kilo çok rahat vereceğini düşünüyorum ilk haftaa göre de 2.5 oldukça iyi..
sen yine bizi ihmal etme arada kaç gel

dünkü menüm:

2 litre su
aylin çok az yiyorsun yine dayanamayıp bırakmaya ter bu liste seni bence dengelemen lazım tamamen durur metabolizman yemedikçe hiç veremezsin..tabi son karar senin ben sadece önerimi söylüyorum

sağol melocum ya hastalık insanı yere seriyor hiçbişeyden tat alamıyorsun bugünüme şükür..biran önce iyileşmek istiyorum çünkü kardeşlerim gelcek Asyayı çook özledi iyileşemezsem gelmeyecekler

cok sevindim keyifli kalkmana olumunekankayizsmile

alla hallah sasirdim hehe

abla is yerine ekmegimi almaya unutmusum, 13 e kadar ac kaldim o yüzden.
VEE hafta sonu o tanismada baya bi kacirdim yedim. DENGELEMEYE calisiyorum.

aylin çok az yiyorsun yine dayanamayıp bırakmaya ter bu liste seni bence dengelemen lazım tamamen durur metabolizman yemedikçe hiç veremezsin..tabi son karar senin ben sadece önerimi söylüyorum

ablacim biliyorum bunu yerimseniben hafta sonu cok kacirdsim ve dengelemeye calisiyorum, yani bunu ögrenmeliyim. bir gün cok yersem diger gün az yiyorum.
yani rejimi birakmiyorum moralimi bozup. bugün daha dengeli yerim söz.
artidayim o yüzden. bari 200gr felan gitse cuma günü

bir de zırt bırt tartılma..insanın motivasyonunu bozar..sakla tartıyı klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…