- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
aylin ne güzel telaşlar bunlar allah dvmınıda getirsin
aylin adaer---tebrikler kızlar
aylin gözün aydın sen de ortak buldun kendine
adacım sanada yeni ortağın hayırlı olsun
yağmurgözlü-darkolive = 1700gr
evrel-handerya = 1100gr
elimphia-sunshine = + 300gr
narin-butterfly = 600gr
nalcy-bitanem = 1600gr
niloss-güldal= +1300gr
aylin- adaer= 2000gr
masumm - melocum= 400gr
burcu - huri= 1000gr
obilen -applecherry= 800gr
alperenim - eflatun = 700gr
yaniiiiii haftanın grubu Aylin - Adaer
:içelim:
günaydın arkadaşlar ,
darkolive tebrik ederim.
aylin90 gözün aydın canım, ortağın olmuş. birlikte bol bol kilo verin. yerimseniben (buna da alınma lütfen :) )
benim bugünkü menüm;
kalkınca ballı-sirkeli ılık su
sabah
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
şekersiz çay
ara
1 muz
öğlen
1 kase domatesli şehriye çorbası
6 kaşık kıymalı kereviz
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 mandalina
1 elma
akşam
1 kase çorba
6 kaşık kıymalı kereviz
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
gece
1 mandalina
1 kahve
yatarken
1 bardak süt
gün içinde 2,5 litre su.
kızlar artık çok fazla giremeyeceğim. yani her gün girerim ama kısa kısa. eşim bugünden itibaren sıkıyönetime geçti. bitirmem gereken bir master tezim var sengözlerimebaksanab doğumdan beri yatıyorum eyvahedigeldismile tez, tez elden bitecek dedi. bir de ingilizce çalışmam lazım, e bir de bebekim sempatiksalakcinni kafayı sıyırmazsam iyi laelaelaelaelae ama gün içinde fırsat buldukça gelicem :dance:
dünkü menüm:
sabah: yok
ara: yok
öglen: 2 brötchen, sandevic yani
aksam: 1 kagse yayla corbasi, yarim köfte, 1 cikolata
ara: fistik
yarim saat kosu bandi, baya terledim dusumu aldim.
2 litre su
aylincim diyetisyenin verdiğine göre şimdi şaşacaksın günde 7 dilim ekmek var :) çorbalar da bir dilim ekmek yerine geçiyor. bugün tartıldım ben diyete başlayalı bugün bir hafta oldu 2.5 kilo gitmiş. tabi bunun hepsi kilo değildir, vücudum çok ödem yapıyor biraz da su atmıştır ama daha önce de böyle zayıfladım. eğer kilo veremezsem söz azaltıcam ekmeği
süpersin tatlım ya ben de haftasonu çorba dışında nerdeyse hiçbişi yiyemedim dün de dikkat ettim tamam spor yok tü haftasonu yattım falan ama bu sabah tartıldım dayanamadım 200 gr artıdaydım regl olcam işallah ondandır..ama moralimi bozmuyorum..eski düzenime döncem söz verdim kendime..
hoşgeldin canım kolay gesin 46 ya düşeceksen boyun çok kısa sanırımmrhb arkadaslar
bende carsamaba 25.03.2010 nu kendime tarih olarak belirledim.Bende sizlerle beraber 82 kilodan 46 kiloya düsmemde destek olursaniz sevinrim
saygilarimla
canım kolay gelsin tez aşamalarını çok iyi bilirim Allah kolaylık versin..menün bence gayet güzel bu şekilde haftada 1er kilo çok rahat vereceğini düşünüyorum ilk haftaa göre de 2.5 oldukça iyi..günaydın arkadaşlar ,
darkolive tebrik ederim.
aylin90 gözün aydın canım, ortağın olmuş. birlikte bol bol kilo verin. yerimseniben (buna da alınma lütfen :) )
kızlar artık çok fazla giremeyeceğim. yani her gün girerim ama kısa kısa. eşim bugünden itibaren sıkıyönetime geçti. bitirmem gereken bir master tezim var sengözlerimebaksanab doğumdan beri yatıyorum eyvahedigeldismile tez, tez elden bitecek dedi. bir de ingilizce çalışmam lazım, e bir de bebekim sempatiksalakcinni kafayı sıyırmazsam iyi laelaelaelaelae ama gün içinde fırsat buldukça gelicem :dance:
aylin çok az yiyorsun yine dayanamayıp bırakmaya ter bu liste seni bence dengelemen lazım tamamen durur metabolizman yemedikçe hiç veremezsin..tabi son karar senin ben sadece önerimi söylüyorumdünkü menüm:
sabah: yok
öglen: 2 brötchen, sandevic yani
aksam: 1 kagse yayla corbasi, yarim köfte, 1 cikolata
ara: fistik
yarim saat kosu bandi, baya terledim dusumu aldim.
2 litre su
günaydın kızlar..
bu sabah daha iyi uyandım ama kötü bir gece geçirdim bir terle bir üşü kaç kere uyandım falan ama sabah keyifli kalktım..işallah hepimiz için çok güzel bir gün olur..
dünkü menümü yazayım:
sabah:çok tahıllı ekmekten sandviç
ra bir sürü bitki çayı içtiğimden canım istemedi
öğlen:1 kase çorba
1 dilim ekmek
cacık
ara:1 elma
1 portakal
akşam:
1 kase çorba
2 kivi
1 piko
aylincim diyetisyenin verdiğine göre şimdi şaşacaksın günde 7 dilim ekmek var :) çorbalar da bir dilim ekmek yerine geçiyor. bugün tartıldım ben diyete başlayalı bugün bir hafta oldu 2.5 kilo gitmiş. tabi bunun hepsi kilo değildir, vücudum çok ödem yapıyor biraz da su atmıştır ama daha önce de böyle zayıfladım. eğer kilo veremezsem söz azaltıcam ekmeği
aylinnn bu menü ne be canım sabah yok öğle yok dikkat et kendine..mideni boş bırakma geç mi kalktın ondna mı karıştı öğünler?bak gelin olacaksın sağlığına her zamankindne çok dikkat etmen gerek tatlım..
aylin çok az yiyorsun yine dayanamayıp bırakmaya ter bu liste seni bence dengelemen lazım tamamen durur metabolizman yemedikçe hiç veremezsin..tabi son karar senin ben sadece önerimi söylüyorum
ablacim biliyorum bunu yerimseniben hafta sonu cok kacirdsim ve dengelemeye calisiyorum, yani bunu ögrenmeliyim. bir gün cok yersem diger gün az yiyorum.
yani rejimi birakmiyorum moralimi bozup. bugün daha dengeli yerim söz.
artidayim o yüzden. bari 200gr felan gitse cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?