- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
aylin beğenilmeyecek gibi değil kiii güzel günlerde giyi.
adaercim kafamı ve hayatımı toplamaya çalışıyorum buraya zaman ayıramadıktan sonra en iyisi ara vermek diye düşündüm.yaşadığım pblemleri yazmıştım o doğrultuda ;
herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye çalışıyorum ; savaşın anlamsız olduğunu; çoğunluğun zaten kendi dünyalarında doğru kabul ettikleri düşünceler ve asla değişmeyeceğini sandıkları olaylar karşısında ki tavırlarını hazmetmeye çalışıyorum ;
çünkü yoruldum sanırdım ki çevremdeki kadınların her pblmde öne sürdükleri ekonmk bağımsızlık gerçekleşirse bi şeyler değişr ama hayr hiç alakası yok kendi dünylarından dışarı çıkmaktan korkuyolar bende öle kabul ettim değişmiyo hayat ama daha yaşanılabilir hale getirilebilir en azından . onun için savaş veriyorum bi süre onun için yaşayacağım ...annem için
kaldirik ne kız..melocum bizim şirket mayısta gebzeye taşınıyor..şaka maka geliyom yanına:kedi:hımmm bu arada gitmeden menümü de yazayım
sabah
1 yumurta
1peynir
2 ekmek
domates maydanoz nane
ara
portakal
öğle
somon balık 100g
salata
1 dilim ekmek
ara
süt+elma
ara
etiform yada kuru kayısı bilmiyorum
akşam
kaldirik kavurma-yoğurt
yoğurt çorbası buğdaylı
selam kıslar hemen yazıp çıkıyım misafilrer gelicek
menüm hazırda benim için nasıl bir gün olacak bilmiyorum yulaflaı kuru meyveli bi kahvaltı yaptım
ve bugün yemiycemmmmmm
herkese selammm
aylincim sobe sanadaa
selam kıslar hemen yazıp çıkıyım misafilrer gelicek
menüm hazırda benim için nasıl bir gün olacak bilmiyorum yulaflaı kuru meyveli bi kahvaltı yaptım
ve bugün yemiycemmmmmm
herkese selammm
aylincim sobe sanadaa
cokbılmış nasılsın canım hiç görüşemıyoruz
yağmurgözlü-darkolive = 1700gr
evrel-handerya = 1100gr
elimphia-sunshine = + 300gr
narin-butterfly = 600gr
nalcy-bitanem = 1600gr
niloss-güldal= +1300gr
aylin- adaer= 2000gr
masumm - melocum= 400gr
burcu - huri= 1000gr
obilen -applecherry= 800gr
alperenim - eflatun = 700gr
yaniiiiii haftanın grubu Aylin - Adaer
:içelim:
aylin ve adacim tebrik ederim sizivereliniortak
aylin beğenilmeyecek gibi değil kiii güzel günlerde giyi.
adaercim kafamı ve hayatımı toplamaya çalışıyorum buraya zaman ayıramadıktan sonra en iyisi ara vermek diye düşündüm.yaşadığım pblemleri yazmıştım o doğrultuda ;
herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye çalışıyorum ; savaşın anlamsız olduğunu; çoğunluğun zaten kendi dünyalarında doğru kabul ettikleri düşünceler ve asla değişmeyeceğini sandıkları olaylar karşısında ki tavırlarını hazmetmeye çalışıyorum ;
çünkü yoruldum sanırdım ki çevremdeki kadınların her pblmde öne sürdükleri ekonmk bağımsızlık gerçekleşirse bi şeyler değişr ama hayr hiç alakası yok kendi dünylarından dışarı çıkmaktan korkuyolar bende öle kabul ettim değişmiyo hayat ama daha yaşanılabilir hale getirilebilir en azından . onun için savaş veriyorum bi süre onun için yaşayacağım ...annem için
güzel aylincım resımde ekle bakalım nasıl olacak
günaydın arkadaşlar ,
darkolive tebrik ederim.
aylin90 gözün aydın canım, ortağın olmuş. birlikte bol bol kilo verin. yerimseniben (buna da alınma lütfen :) )
benim bugünkü menüm;
kalkınca ballı-sirkeli ılık su
sabah
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
şekersiz çay
ara
1 muz
öğlen
1 kase domatesli şehriye çorbası
6 kaşık kıymalı kereviz
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 mandalina
1 elma
akşam
1 kase çorba
6 kaşık kıymalı kereviz
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
gece
1 mandalina
1 kahve
yatarken
1 bardak süt
gün içinde 2,5 litre su.
kızlar artık çok fazla giremeyeceğim. yani her gün girerim ama kısa kısa. eşim bugünden itibaren sıkıyönetime geçti. bitirmem gereken bir master tezim var sengözlerimebaksanab doğumdan beri yatıyorum eyvahedigeldismile tez, tez elden bitecek dedi. bir de ingilizce çalışmam lazım, e bir de bebekim sempatiksalakcinni kafayı sıyırmazsam iyi laelaelaelaelae ama gün içinde fırsat buldukça gelicem :dance:
altina ayakkabi alicam bugün. evde giyip cekinirim
aayyy görebiliyorum kim var kim yok çok şükür aylin , bitanem , selma nasılsınız kızlar :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?