80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lavita ya sen negüzel spor yapıyosun ben yapamıyorum imkanım olmuyo bu hafta 1 kere yürüyüşe çıktım sadece o kadar ama ben umtluyum yinede senn ?

lavita ya sen negüzel spor yapıyosun ben yapamıyorum imkanım olmuyo bu hafta 1 kere yürüyüşe çıktım sadece o kadar ama ben umtluyum yinede senn ?

bitanem, ben bu hafta ayni kiloda kalirsam sevincem
cünkü misafir burdayken, hic istegi bitmeden, hep fastfood falan yemek istedi birazda sinirden yedim
ama insallah hic olmasa 200 grm vermisimdir

yüzmeyi cok seviyorum ben canim yani bana 2 saat yüz desele hic gocunmam ama 45 dk yürümek gözümde büyüor
ama yapcaz

lavitacım iilk resimde yeşil giyenmi? sensin diğeri kim peki
mutfaktaki foto biraz uzak yinede fark belli yanii

canim yok yesili arkadasim, ben gömlekliyim pimi cekilmis bomba...
3,5 kilo verdikden sonra yine ayni kiyafetlerle cekincem :) insallah fark büyük olur

guzu canlarim yanimdaki obur acikmis:) bende biraz acikdim püremi yapim:)

3,5 kilo verdikden sonra yine ayni kiyafetlerle cekincem :) insallah fark büyük olur

canım hiç dediğin gibi klo göstermiyon bence vede çok güzel bebek gibi bir yüzün varr

tekrar merhaba arkadaşlar... bugün kızımın okul arkadaşlarını anneleriyle toplandık her perşembe olduğu gibi... sabahtan beri giremedim. ama size katılalı daha 2. günüm bugün şimdiden girmeden sizlerle birşeyler paylaşmadan duramıyorum. nidam034,ceren16 ve diğer bana destek olan arkadaşlara motivasyonları için teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile5
sabah kahvaltımı yazmıştım ..
ara: 1 fincan yeşil çay içebildim sadece
öğlen: 1 çatal su böreği(arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine),1 küçük kase patates salatası ve 1 küçük kadayıf dolması Çok üzgünüm çoook (menü inanılmazdı ama ben poğça,börek kurabiye ve keki es geçtim
akşam:1 kase tarhana çorbası, salata yicem birazdan (öğlen için beni affedin akşam aç kalsam hakettim):mymeka:

arkadaşlar dediğim gibi bugün arkadaşları kıramadım ama sadece yazdıklarımı yemiş olmama rağmen çok suçluluk hissediyorum. bu da sanırım ne kadar hırslı olduğumun ve kk ve sizin bana ne kadar moral ve motivasyon verdiğinin göstergesidir...

şimdilik çıkıyorum . eşim geldi. yemeği hazırlamalıyım..
girebilirsem gece inş. yazarım yine.

hoşbulduk selma12..
ne güzel aynı şehirdeyiz.. sağlıklı beslenmeye başladığımız kilo da aynı.. inşallah bende kilo kontrol cetvelimde seninki gibi görürüm... ne zaman başlamıştın canım sen?
ne kadar zamanda verdin yani bu 7 kiloyu?
bu arada beni de aranıza kabul ettiğiniz için tekrar teşekkürler.... biz bu işi azimle ve kararlılıkla hep birlikte başarıcaz inş.:lepi:

iyi akşamlar canlarım yarın için çok heyecanlıyım bugün yediklerim
sabah sıdandart kahvaltım
bütüngün lahana çorbası ve bir kase yoğurt
dahada bişey yemiyecem size kızımın adı gibi eçrin bebeğini yolluyorum:ecrin_bebek:

lavita resimlere baktım hangisi sensin canım

lavita resimlere baktım hangisi sensin canım

canimin ici ilk resim de gömlekli olan,
daha sonra ki resimlerde koyu pantolan acik renkli uzun body var bitanem:))))
bide en sonda bowling oynuyan da benim:)

serraaam bitanem cok tsk ederim:)

herkes yemeklerini yedimi afiyetle güzel hatunlar

arkadaşlar bir sorum olacak...
ben çarşamba günü başladım diyete ama akşam başladığımdan perşembe sayılır tabi yani bugün...
cumaları tartılıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. ben bu cuma tartılsam da kilomda 1 günde değişiklik olacağını sanmıyorum o yüzden haftaya cuma bildireceğim kilomu... uygundur sanırım

hosgeldin aramiza canimcim:)
saglikli ve mutlu yasama hep beraber ulascaz,
tabikide bunlarin yaninda cok büyük bi artimiz olcak,
dahada güzellesceeez:)

hosgeldin aramiza canimcim:)
saglikli ve mutlu yasama hep beraber ulascaz,
tabikide bunlarin yaninda cok büyük bi artimiz olcak,
dahada güzellesceeez:)

hoşbuldum canım a.s
daha ilk günden bağımlılık yaptı bana kk. şu an koca bebeğim çay , güzel kızım da bilgisayarda sırasının gelmesini bekliyo kaydirigubbakcemile3
ben sizden kopamıyorum
inşallah canım yaa kilo verenlerin resimlerini ve kilo cetvelini görünce ve tabiki bana destek olmayıp ben bu sözleri bu hırsı çok gördüm bakalım kaç gün sürcek,ben 5 gün veriyorum diyen kocacığımın eşliğinde diyorum ki zayıflayacağımmmm...
bu kez kilolar gidecek...:Saruboceq:
inşallah hepimiz yaza incecik merhaba diyeceğizkaydirigubbakcemile5

burasi gercekten öle bi tutku bi farkli birsey ya, girmeden durmaniorum, herseyimi paylasmak istiyorum, ve kesinlikle birbirimize cok destek oldumuz icin daha azimli ve hirsli oluoruz:)

neyse kızlar ben çıkıyorum.. benden bu günlük bu kadar... yarın sabah yürüyüşe kadar gircem inş.
zaten kimseler de yok sanırım şu an..
herkese iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…