kızlar bugun ınanılmaz derecede yogundum..amannn kal geldı valla cok yoruldum..ben cıkıyorum..alnagme dedıklerını sonuna kadar desteklıyorum canım..k.i.b opuldunuz by by
merhaba arkadaşlar nasılsınız yarına hazırmısınız
lavita ya sen negüzel spor yapıyosun ben yapamıyorum imkanım olmuyo bu hafta 1 kere yürüyüşe çıktım sadece o kadar ama ben umtluyum yinede senn ?
merhaba arkadaşlar nasılsınız yarına hazırmısınız
lavitacım iilk resimde yeşil giyenmi? sensin diğeri kim peki
mutfaktaki foto biraz uzak yinede fark belli yanii
canim yok yesili arkadasim, ben gömlekliyimpimi cekilmis bomba...
3,5 kilo verdikden sonra yine ayni kiyafetlerle cekincem :) insallah fark büyük olur
guzu canlarim yanimdaki obur acikmis:) bende biraz acikdim püremi yapim:)
lavita resimlere baktım hangisi sensin canımcanim yok yesili arkadasim, ben gömlekliyimpimi cekilmis bomba...
3,5 kilo verdikden sonra yine ayni kiyafetlerle cekincem :) insallah fark büyük olur
guzu canlarim yanimdaki obur acikmis:) bende biraz acikdim püremi yapim:)
lavita resimlere baktım hangisi sensin canım
arkadaşlar bir sorum olacak...
ben çarşamba günü başladım diyete ama akşam başladığımdan perşembe sayılır tabi yani bugün...
cumaları tartılıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. ben bu cuma tartılsam da kilomda 1 günde değişiklik olacağını sanmıyorum o yüzden haftaya cuma bildireceğim kilomu... uygundur sanırım
hosgeldin aramiza canimcim:)
saglikli ve mutlu yasama hep beraber ulascaz,
tabikide bunlarin yaninda cok büyük bi artimiz olcak,
dahada güzellesceeez:)
burasi gercekten öle bi tutku bi farkli birsey ya, girmeden durmaniorum, herseyimi paylasmak istiyorum, ve kesinlikle birbirimize cok destek oldumuz icin daha azimli ve hirsli oluoruz:)hoşbuldum canım a.s
daha ilk günden bağımlılık yaptı bana kk. şu an koca bebeğim çay , güzel kızım da bilgisayarda sırasının gelmesini bekliyo kaydirigubbakcemile3
ben sizden kopamıyorum
inşallah canım yaa kilo verenlerin resimlerini ve kilo cetvelini görünce ve tabiki bana destek olmayıp ben bu sözleri bu hırsı çok gördüm bakalım kaç gün sürcek,ben 5 gün veriyorum diyen kocacığımın eşliğinde diyorum ki zayıflayacağımmmm...
bu kez kilolar gidecek...:Saruboceq:
inşallah hepimiz yaza incecik merhaba diyeceğizkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?