- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
günaydın kızlaarr..nidam senin ilk halin benim şu anki halim bacıım nasıl verdin banada yaz nolur..maşallah baya fark etmiş kilon..diyet yapıyor musun?hareketlerden neler yapıyosun?..öptüm canlarıımm..
hoşgeldin canım buranın bana öyle faydası olduki sanada faydası olacak inşallah kaydirigubbakcemile5herkese günaydın.
kızlar az önce yaptın ben kahvaltımı 1 dilim kepek ekmek,1 bardak yeşil çay,1 kk yağsız peynir,domates ve salatalık yedim...
şimdiye kadar yaptığım kahvaltılara benzemese de insan doyabiliyormuş demekki
şimdi de yürüyüşe çıkıyorum.. evime yaklaşık 1 km uzaklıkta bir doğal parkın içinde 2500 metrelik koşu parkuru var... 3-4 gündür yürüyordum orda ama diyetsiz tabi .. diyetle birlikte daha faydalı olacağına eminim... yaza kadar gitsin kilolar kaydirigubbakcemile5
kızlar ay yarını iple çekiyorum bakalım kaç kg vermişim bundan sonra hep cumaları tartılıyorum hergün tartılıyodum önceden moralim bazuluyodu veremedim fazla çıktım falan ama şimdi sadece cuma günleri tartılıyorum merak ediyorum verdimmi vermedimmi ama farkı hissediyorum inş vermişimdirr
selam kızlar bu hafta pek uğrayamadım izmirde açılan modeko fuarında stand açan bir firmada çalışan arkadaşıma yardıma gittim perde üzerine bir stand süper perdeler diktik hepside harikaydı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ayrıca sanırım bir yardımcıya ihtiyaçları varmış heran iş teklifi alabilirmkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
nidacım baya değişiklik olmuş canım düşünsene 5 kilo 1-2 aylık bir bebek kadar,vücudundan okadar yağ gitmiş elbette ince görünceksin birde o 5 kiloyu taşımayı düşün kasaptan 5 kilo et alınca eve kadar insnın kolları kopuyor biz o 5 kiloları sürekli taşıyoruz bedenimizde bi yokuş çıkana kadar nefes nefese kalıyoruz atmalıyız bu kiloları üstümüzden:lepi:
ayrıca ben bugün pirinç lapasına başladım fena değil tadı tuzu yok ama yoğurt ve baharatla karışınca güzel oluyo yarına nekadar etkisi olacak merak diyorum..
hepinizi öpüyorum hoşçakalın..
serra cım ben verdiğimizi düşünmek istiyorum canım. Olumlu düşünelim olumlu sonuc alalım. Bu ara Nidam cım super bir fark var resimlerin arasında aynen devam canım harikasın. Bu arada listeden çıkarılmayla ilgili bir fikir geldi aklıma.. Bence deneme sürüşü yapalım. İlk gelenleri 2 hafta listeye almayalım istikrarını koruyanlar listeye girebilsin. Böylece bir daha çıkarmakla da uğraşmayız ne dersiniz? Çünkü herkes bir cee diyip kaçıyor. Mazaret kabul etmiyorum artık. Şimdi bir flatliners işim vardı giremedim diyor ok.. Neden çünkü biliyoruz kı gerçekten işi olmazsa forma giren bir kişi. Ama sürekli mazarette kabulumuz değil kimse kusura bakmasın arkadaşlar. Haksız mıyım kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?