80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KAHVALTI
iki dilim kepek ekmegi biraz peynir ve zeytin
ÖGLEN
lahana bir kaşık makarna bir kaşık fasulye bir kaşıkta salata
AKŞAM
bir bardak leblebi iki kaysı ve cay

nihayet eve gelebildim ama malesef herkes gitmiş(((yediklerimi yazayım
sabah
sirkeli su+1 dilim kepekli ekmek,1hşlnmş ymrta,5 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,peynir
ara
1elma,bir ısırık kaşar
öğle
1 kase tavuklu pirinç çorbası,bol salata
ara
4 kaşık haşlanmış buğday(yağsız,tuzsuz)kızımın diş hediği:ecrin_bebek:
akşam
1 kaşık p pilavı,1 kaşık fırında patates
bugün 1 saat tempolu yürüdüm.1,5 lt su içtim((kızlar ben yarın maaalesef yine evde yokum ve kilomu akşama doğru yazarım.çünkü evimde tartı yok anneme gidince tartılıyorum.orda da net yokbenneyaptımki yazdıklarınızı okudum.hepiniz harikasınız.nidam gerçekten farkediyo verdiğin canım.alnağme haklısın herkes buraya belli mazeretler hariç hergün girmeli.şimdilik hoşçakalın...yarın görüşürüz.sizden ayrı kalınca çok üzülüyorum kızlar çok alıştım ben buraya......

kizlar eve ancak geldim. Disarda esim yemege goturdu. Ogluma kiyafet falan aldik. Ancak donduk. Izgara yedim ama kacirdim. Yarin tartilmakatan korkuyorum. of ya of

canımmm ilk resmindede çok tatlısın ama şimdidede çok güzel görünü yorsun ama kesinlikle kilonu göstermiyorsun

kizlar eve ancak geldim. Disarda esim yemege goturdu. Ogluma kiyafet falan aldik. Ancak donduk. Izgara yedim ama kacirdim. Yarin tartilmakatan korkuyorum. of ya of
alnagme bitanem ızgaradan sonra bence yarın tartılma biraz fazla cıka bilirsin bu arada afiyet olsun canım löp löp olmasınkaydirigubbakcemile3

Merhabalar herkeze ..

Bugun son sinavimi verdim .. cok celiskili gecti hepsi .. bogustum bu hafta sorularla resmen.
Yeme duzenim alt ust oldu .. ne geldiyse saat kacta elime gectiyse attim agzima .. yarini cok merak ediyorum .. hayirlisi ..
Ama yarin tkrr herseyi duzene koyacam insallah .. burdan da cikmiycam :) sunu fark ettim ki sizlerle gorusmeyince motivasyonm fln gidiyor..sanal evim olacak artik burasi :)

günaydın kızlar.henüz kimse tartılıp gelmemiş galiba.valla ben meraktan uyuyamadım nerdeyse ama malesef evimde tartı yok.anneme gidip tartılıcam.herkesi çok merak ediyorum.umarım beklediğiniz sonuçları almışsınızdır.ben akşam yazarım artık.herkese iyi günler.öpüyorum hepiizi..ŞenizŞenizŞeniz

herkese günaydın kızlar...
evet eflatuncum dahahiç kimse gelmemiş...
eflatuncum ben kahvaltıdan hemen sonra yürüyüşe çıkınca miğdem yanıyo. bende 2 saat sonra 9buçukta çıkıyorum. doğru bir hareket midir yaptığım sence?
hiç bu kadar istememiştim kilo vermeyi.. vazgeçmek ve yanlış bir hareket yapmak istemiyorum..

kızlar günaydın :) çok mutluyum 75.3 olmuşum tam 1,500 gr. vermişim. hepinizi öpüyorum.

gunaydın kızlar. Canım bu arada canı gonulden tebrık ediyorum. Ben de tartıldım. Aynıyım 77 verememişim. of ya ooff.Sanırım eşim komple kuruyor geçen hafta perşembe de aynı seyı teklif etmişti çıkalım dışarda yemek yiyelim diye ama ben kabul etmemiştim. Bu sefer hava o kadar guzeldi ki deniz kenarına gidelim istedim o da beni aldı direk yemek yemeye deniz kenarına götürdü. Oh gun batımı, dalga sesleri süperdi.. Ama beni mahvetti bu haftada boşa gitti. Ama ben bu hafta çok yürüyüş de yapmadım. 3 kere sspor yaptım ama o da yeterli gelmedi sanırım. Neyse buna da şükür yavaş sakın olsun ama olsun kilolar gitsin

kilo veren arkadaşları şimdiden tebrik ederim...veremeyenleri de. başlamak ve azimle devam ettirmek başarmanın yarısıdır demi
kızlar ben kahvaltı bulaşıklarımı halledip yürüyüşe çıkıcam. öğleden önce kızımı okula götürmeden girip bakmaya çalışıcam.. inşallah herkes istediği kadar kilo vermiştir

günaydın arkadaşlar,
öncelikle dün yediklerimi yazayım.
sabah - 3 tane diyet kurabiye,nescafe
öğlen - tavuk(avuç büyüklüğünde,yağsız tavada,göğüs),1 dilim çavdar ekmeği
ara - 2 tane susmlı küçük halka(hani evde yaparız ya onlardan)BUNU YEMEMEM LAZIMDI OF YAAA
akşam - 4 4 yemek kaşığı melemen,yarım dilim çavdar ekmeği,ayran

canımmm ilk resmindede çok tatlısın ama şimdidede çok güzel görünü yorsun ama kesinlikle kilonu göstermiyorsun

canim benim cok tsk ederim:))) boy kurtario galiba, hep kiloluydum ben ama hic göbegim ve yanlarim yoktu son üc senede göbek ve yanlarim cikti sagolsun düsük belliler:))

günaydin herkes
kilo verlerin tebrik ediorum,

ben biraz utanarak yazcam 100 gr almisim

ama moralimi bozmuorum kesinlikle cünkü tekrar sporuma basladm ve saglikli hayata döndüm:)
dün sabah tartildimda 88,2dim simdi bugün tartildim ve 87.6, spor ve dikkat etmek ne cabuk fark ettirio.
haftaya görün siz beni birinci olcam birinci ilk haftarldaki gibi 2 - 3 kilo arasi vermeyi düsünüyorum
acigimi kapatmaliyim

hemen cizelgemi degistirip kayboluorum 9 da dersim var :))

arkadaşlar çok mutluyum tam 80 kg. geldim.bu hafta 1.200 kg vermişim.süper(benim için süper bir durum)

bugün
sabah - 1 porsiyon k-flakes
öğlen - Kur'an a davetliyim.kaçırmamaya çalışıcam.Akşam yazarım yediklerimi
akşam -1 kase taze fasulye ve yoğurt yiycem

arkadaşlar günaydın herkese ben bu hafta veremedim kg hatta almışım 200 gr 82800 olmuşum malesef cok üzgünüm cok klava:klava:klava:
a.s.KİLO VERENLERİ TEBRİK EDERİM BAŞARILARa.s.

arkadaşlar günaydın herkese ben bu hafta veremedim kg hatta almışım 200 gr 82800 olmuşum malesef cok üzgünüm cok klava:klava:klava:
a.s.KİLO VERENLERİ TEBRİK EDERİM BAŞARILARa.s.

uzulme selma cım ben de verememışim. Bu hafta ikimizde daha çok dikkat edelim arkadaşım.. Üzülmeyelim moral bozmayalım. Devam yılmak yok. Hadi arkadaşım ha gayret..

günaydın herkeseeeeeee tartıldım bende 1 kg vermişim çok mutluyum veremeyen arkadaşalrıma sesleniyorummmm biraz daha dikkat ve çaba lütfenn rica ediyorumm moralinizi bozmadan daha dikkatli olun lütfen canlarım ay ben vermemişim yazısını görünce üzülüyorum yaaaneyse haftaya sizleride bomba gibi görücez demi kızlarrrrrrrrr

arkadaşlar cok mutlyum 82 .200 olmuşum çok mutluyum yani1,500 gıram vermişim

hayırlı cumalar herkese kızlar ben bugun 79 oldum çizelgemi deyişdim kilo verenleri tebrik ediyorum vermeyenler pe etmek yok devamdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…