alnagme aylin serradeniz nasılsınız diyet nasıl gidiyor
bende iyiyim gercekten cok doğru söylemişsin bazı arkadaşlarımız zaman zaman giriyor buda bence motivasyonumuzu yavaşlatıyor bu arada bende 2gündür lahana diyetiyapıyorum kaydirigubbakcemile5ceren cim ıyım sen nasılsın? Senin diyet nasıl gidiyor? Ben rahatım biraz daha sporumu çoğaltabilsem daha rahat olacağım ama bu hafta 2 gun yapabildim sporumu. Bakalım.. Flantliners sen nasılsın canım hemsehrim?
flatliners canım kicet veline baktımda hedefine çok az kalmış darısı başımızaalnağmecim haklısın canım, gün de en az bir kez girmek esas olmalı, mesela ben her gün 1 kez yazıyorum ama aslında daha çok giriyorum, yazacak bir şey olmayınca da 1 defadan fazla yazmıyorum. bu gibi durumları da göz önünde bulundurmak lazım diyorum, ev hanımı arkadaşlar daha sık yazabilir, ama ben sabah fakültede derse gidip, öğlen eve gelip, akşam kurs vermeye gidiyorum. 1den fazla yazmak benim için mümkün olmayabiliyor. Sizler ne dersiniz kızlar?
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım.geçmişi okuyayım derken baya vakit geçti.Alnagmecim beni unutmuşsunnnn senağlama ben gelmiyormuyum hergün :)
bende günde 2-3 defa gelip bakıyorum.yazacak bişey olmayınca okuyuğ çıkıyorum.deiklerinize katılıyorum en az 1 kere yediğimiz içtiğimiz günün özetini yapalım.ben akşamları gelemiyorum kardeşimden vakit kalmadığı için.
merhaba arkadaşlar bugün misafirim vardı yeni gittiler neyse bir tane kurabiye yedim onuda ara öğün sayıyorum neyseki çok olmadı hihoyyyt
biz kesin bu isi basarcaz:)
bencede canımmm kim tutar bizi artık diyet değil düzgün yemeyi öğrendik bencee canımm nasılsınnn:sm_cool:
evet, artik yiyemioruz bence,
yanimda bi obur oturuo iki patos yedi ona bile banamisin demedim:)
süperim yaaa
iyiyim canimcim birazdan püremi yapmaya kalkcam sen nasilsin
oglusun nasil oldu canim
çok iyi şimdi sağol canım evet canımm süperizzz biz bu kilolardan kurtulucazzzz inşş böyle giderse çok iyi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?