80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu bir gerçek hiç aksatmadan eflatun, nidam, ben, ceren, selma, serra, lavita, flatliners, aylin (hemen hemen her zaman burda) burdayız. Hergün girenler. Neden buraya giriyoruz. Motivasyon olmak için. Ben geçen gün kendi kendime düşündüm uzun yıllardır bu zayıflamayı başarmaya çalışıyorum. Ama bu sefer kı kadar hiç rahat ve huzurlu bir zayıflama olayım olmamıştı. Herşeyi yiyerek ama az yiyerek 4 kilo verdim. Belki başlangıç için az ama benim için çok ıyı hafifledim. Tekrar kendime guvenim geldi.. Burası olmasa belki zordu. Bu yuzden buraya gırmek zorunluluğum var. Hergün girmezsem ki pazar gunları evde olmuyoruz giremiyorum kaçırıyorum. Ama diğer günler ağzıma her atacağım lokmada burası geliyor aklıma.. Anlatmak ıstedığım buraya girebilecek olanlar gelsin çok katı olacak biliyorum ama.. Yada az girebilen grubu açsınlar onlarda orada toplansın.. Ne diyorsunuz kızlar..?

ceren cim ıyım sen nasılsın? Senin diyet nasıl gidiyor? Ben rahatım biraz daha sporumu çoğaltabilsem daha rahat olacağım ama bu hafta 2 gun yapabildim sporumu. Bakalım.. Flantliners sen nasılsın canım hemsehrim?

alnağmecim haklısın canım, gün de en az bir kez girmek esas olmalı, mesela ben her gün 1 kez yazıyorum ama aslında daha çok giriyorum, yazacak bir şey olmayınca da 1 defadan fazla yazmıyorum. bu gibi durumları da göz önünde bulundurmak lazım diyorum, ev hanımı arkadaşlar daha sık yazabilir, ama ben sabah fakültede derse gidip, öğlen eve gelip, akşam kurs vermeye gidiyorum. 1den fazla yazmak benim için mümkün olmayabiliyor. Sizler ne dersiniz kızlar?

flatliners tabi ki haklısın ben de iş yerimde açıp kım neler yazmış onu okuyup çıktıgım zamanda oluyor hiç bakamadığım zamanda ama hergun 1-2 kere birşeyler karalamaya çalışıyorum. azim oluyor kim ne vermiş ne uygulamış gibisine..

şimdilik kaçıyorum kızlar dışarıda işim var biraz onları haletmeye gideceğim.. Gelince okurum yazılanları

bende iyiyim gercekten cok doğru söylemişsin bazı arkadaşlarımız zaman zaman giriyor buda bence motivasyonumuzu yavaşlatıyor bu arada bende 2gündür lahana diyetiyapıyorum kaydirigubbakcemile5

flatliners canım kicet veline baktımda hedefine çok az kalmış darısı başımıza

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım.geçmişi okuyayım derken baya vakit geçti.Alnagmecim beni unutmuşsunnnn senağlama ben gelmiyormuyum hergün :)
bende günde 2-3 defa gelip bakıyorum.yazacak bişey olmayınca okuyuğ çıkıyorum.deiklerinize katılıyorum en az 1 kere yediğimiz içtiğimiz günün özetini yapalım.ben akşamları gelemiyorum kardeşimden vakit kalmadığı için.

cerencim sağolasın, gözüm korkmasın diye 73'ü koydum oraya, 73 olayım da sonra çizelgeyi 63 yapıcam, onar onar daha kolay oluyor :)

merhaba güzeller,
ne kadar kaynatmisiniz oku oku bitmedi:)yarali bilgiler,zayiflamanin kanitlari:) oooh ne güzel ya

nidaaam masallah, cok güzel devam et, bende eklicem foto ama 10 kiloyu bi devirim:) o zaman.

bende bugün artik sporuma basladim,
45 dk, 5.0 speed ve 15 incl. de yürüyüs yaptim, snra minder harektlerimi yaptim ve
1400 metre bi kere ara vererek yüzdüm, saunama girdim ve ciktim, yorulmusum ama uzun zamandir spor yapamiordum:)

gelelim yediklerime:)

sabah 8.30: bi porsion k-cornfleks

ara:-

ögle 12.15: salata ve bi kepekli ekmek

ara 16.15 (spordan sonra): bir k bar

aksam18-19 arasinda yemeyi düsünüyorum: dünki mercimek corbasindan iki kepce ve 4 yemek kasigi patates püresi (kasarsiz, yagsiz), biraz fazla haslayinca ve blendirden gecircen püre kivamini alio:)

ara: bi elma

kusurabakma atlamısım. Şeniz

merhaba arkadaşlar bugün misafirim vardı yeni gittiler neyse bir tane kurabiye yedim onuda ara öğün sayıyorum neyseki çok olmadı hihoyyyt

bencede canımmm kim tutar bizi artık diyet değil düzgün yemeyi öğrendik bencee canımm nasılsınnn:sm_cool:

evet, artik yiyemioruz bence,
yanimda bi obur oturuo iki patos yedi ona bile banamisin demedim:)
süperim yaaa

iyiyim canimcim birazdan püremi yapmaya kalkcam sen nasilsin
oglusun nasil oldu canim

bugün yediklerim
sabah:2dilim kepek ekmeği 1omlet yağsız1tk pekmez
ara6-7tane fındık iki kayısı
öğlen 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık makarna 3ızgara köfte
ara 1 kurabiye
akşam öğlenin aynılarını yiycem makarna hariç
evede yeşillik yoktu salata yapamadım malesef 2lt su içtim 1lt daha içicem

evet, artik yiyemioruz bence,
yanimda bi obur oturuo iki patos yedi ona bile banamisin demedim:)
süperim yaaa

iyiyim canimcim birazdan püremi yapmaya kalkcam sen nasilsin
oglusun nasil oldu canim

çok iyi şimdi sağol canım evet canımm süperizzz biz bu kilolardan kurtulucazzzz inşş böyle giderse çok iyi valla

kızlar bugun ınanılmaz derecede yogundum..amannn kal geldı valla cok yoruldum..ben cıkıyorum..alnagme dedıklerını sonuna kadar desteklıyorum canım..k.i.b opuldunuz by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…