herkese merhaba bugün coçukların toplantısı vardı gittim ve herkes uzun zamandır görmüyordu ben içeri girince herkes bi anda nakadar zayıflamışsın bende bende öyle şımardımki bigörseydiniz bana nasıl zayıfladındiye bisordular bende ekmek yemiyorum dedim öyle zayıflıyorum ama tabiki benim nekadar cabam varsa bi okadar sizin desteğiniz sayesinde o kilolar gitti heppinizi cok seviyorum selma seracım alnagme fllatırnes çikolata eflatun lavitam sevilay handerya hepinizi kocaman öpüyorum
canım çok saol sende cok güzel vermişsin devam canıma.s.cerencim tebrik ederim seni inşallah devam edersin böyle.çizelgenide değiştirsene tabi büyük bi zevkle
fetene canım seninle konuşma fırsatımızolmamıştı inşallah bundan sonra karşılaşırız
ceren eylülce fatene flartliners lost dreams vuslat merhabanasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsınceren eylülce fatene flartliners lost dreams vuslat merhabanasılsınız
herkese merhaba bugün coçukların toplantısı vardı gittim ve herkes uzun zamandır görmüyordu ben içeri girince herkes bi anda nakadar zayıflamışsın bende bende öyle şımardımki bigörseydiniz bana nasıl zayıfladındiye bisordular bende ekmek yemiyorum dedim öyle zayıflıyorum ama tabiki benim nekadar cabam varsa bi okadar sizin desteğiniz sayesinde o kilolar gitti heppinizi cok seviyorum selma seracım alnagme fllatırnes çikolata eflatun lavitam sevilay handerya hepinizi kocaman öpüyorum
eylülce nerelerdesin vallahi çok özledik canım, hoşgeldin hihoyyyt
sevilaycım tebirik edirmde kaç kg verdiğini yazsaydın daha iyi olurdu kaça indiğini değil tamam canım 1 kgmi verdin onu yaz okhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?