80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar biz diyete cerenle beraber başladı cünki biz normaldde arkadaşız dün gercekten epey farketmişti kg si biraz kıskandım ama olsun cünki o bana azim oluyor cünki ben hep başlayıp bırakanlardandım diyeti o öyle yapınca bende bırakmıyorum e tabiki sizler en büyük etkensiniz bu durumda kg verenleri tebrik ediyorum

meraba kızlar.ben başlayalı 3 hafta oldu.daha önce hiç bu kadar hızlı kilo vermemiştim.ben de anlamadım nasıl oluyo.elma sirkesi ve ballı su içiyorum sabah ve akşam acaba onun mu faydası var bilemiyorum.bu hafta veremem heralde diyorum bakıyorum yine vermişim.aslında hızlı kilo vermek istemiyorum ama oluyo nasıl oluyosa..fisfisfis

[ı]eflatun canım herkesin kg verişi farklıdır metobolizması ondandır zaten dr ye görede haftada bir kg gitmesi gerekmiş yani senin normal zaten ilk etap biraz daha fazla gidiyor kg ler[/ı]:1hug:a.s.:1hug:

Günaydin hanımLar : )
yha ßu kiLo CizeLqesinde ßenim mevcut haLimi düzenLememişLer .. ßu haftada Out görünüyorum

ya kızlar artık canım yemek yemek ıstemıyor..cok garıp oldum ben acaıp alıstım bu saglıklı beslenme programına..1 tabakla cok cok doyuyor ve sısıyorum..ama gel gelelım..2 haftadır kılo veremıyorum...işte bu olay benı cıldırtıyor..

canım kardeşiim orda ögretmen erkek mkardeşm ben sadece dügününe geldim cünki gelinimiz antepli ama hç gezemedik bu yaz düşünüyorum allah kısmet ederse senn kardeşin burda nerde sen geldinmi hic

pardon bir yanlış anlama oldu yani ben kaendi yazdıgımı yamlış anladım eflatun canım bende senin kardeşin burda sannetim kendi yazdıgımı okudum kardeşim orda antebimn en iyi semtindeyiz abla diyor ama bilmiiyorum neresi oldugunu

kizlaaar günaydin

daha dogrusu tünaydin:)
nasilsiniz bakalim

yaa bisi dicem ben hergün tartiliorum:) 500 gr gitmis azmin basariz valla ben haftaya birincile oynarim:)))
cok mutluyum

benim eşim de öğretmen.kardeşin ne öğretmeni?ben emek de oturuyorum.

lavitacığım sanada tünaydın... hiçkimseler yok malesef sadece ikimiz varız sanırım..
ne güzel kilo veriyosun tebrikler valla... bende bugün dayanamayıp tartıldım 89 çıktım ama onu kaale almıyorum. haftaya cumaya tartılıp kilomu yazacağım ve çizelgemi değiştireceğim hihoyyyt
hepimiz yaza incecik giricez inş.

kızlar k k da gezinirken buldum sizleri bende sizinle beraber kilo vermek istiyorumm...yaşım 30 kilom 84 hedefim 65 boyum 165 ve bunden itibaren başlıyorum bende bakalım haftaya cumaya kadar ne kadar verebilcez ama size sormam gereken bişey var bu elma sirkeli suyu yatmadan önce ılık suya katıp içmek gerekiyo sanırı değil mi

walla tam ßiLmiorm ama.. eLma Sirkesini Saßah ac karna icen arkadasLar Cok oLumLu SonucLar aLiyorLar.. taßiki Sirke tek ßasina deiL ama... qeneli Saßah kullaniyor

sidelya öncelikle hoşgeldin canım aramıza.elma sirkesini ben kullanıyorum.sabah aç karnına ve gece yatarken içiyorum.3 haftadır 5,5 kg verdim.tabi diyet ve yürüyüş de yapıyorum.yarım bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 çay kaşığı bal koyuyrum.hergün sabah ve akşam içiyoru.hiç aksatmadım.böyle şeyleri kullanırken düzenli yapmak da önemli canım.başarılar....

benim kardeşim okulda mudür yardımcısı ama okulunu blmiyorum gelinde başkabirn okulda matematik ögretmeni

:) canim nasilsin, ya ben hergün tartiliorum böle kötü bir huyum var ama tabikide sadece cumalari cizelgemi degsitiriom ve ajandama yaziyorum.
evet yaza bi short aldim 38 beden onun icine gircem, reklamdaki gibi caktim onu duvara baktikca motive oluorum:)

eflatuncum, selmacim, cehhennem cnm, sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…