selmacım bursa osmangazi deyim.. reali biliyorsundur. ona yakınım canım. sen ne taraftasın?
eflatun canım benim kardeşimde sizin orda oturuyora[/QUOT
gaziantepin neresinde oturuyor canım?sen hiç geldin mi buralara
pardon bir yanlış anlama oldu yani ben kaendi yazdıgımı yamlış anladım eflatun canım bende senin kardeşin burda sannetim kendi yazdıgımı okudum kardeşim orda antebimn en iyi semtindeyiz abla diyor ama bilmiiyorum neresi oldugunu
kızlar k k da gezinirken buldum sizleri bende sizinle beraber kilo vermek istiyorumm...yaşım 30 kilom 84 hedefim 65 boyum 165 ve bunden itibaren başlıyorum bende bakalım haftaya cumaya kadar ne kadar verebilcez ama size sormam gereken bişey var bu elma sirkeli suyu yatmadan önce ılık suya katıp içmek gerekiyo sanırı değil mi
lavitacığım sanada tünaydın... hiçkimseler yok malesef sadece ikimiz varız sanırım..
ne güzel kilo veriyosun tebrikler valla... bende bugün dayanamayıp tartıldım 89 çıktım ama onu kaale almıyorum. haftaya cumaya tartılıp kilomu yazacağım ve çizelgemi değiştireceğim hihoyyyt
hepimiz yaza incecik giricez inş.
lavita canım nasılsın inşalah yaza iiiiistedigin kg ye geliiiiiir istediiiiigini giyersiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?