80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese slmlar
ben 86 kilodaydım ve akapunktura başaladım ve cok sıkı bir diet ve spor programıyla 1 bucuk ayda 14 kilo verdim. bu aralarda bi arkadasımın biber hapı sayesinde aynı sürede 14 kilo verdiğini duydum gercekten mucizevi bişey gibi görünüyor

arkadaşlar merhaba... yemek,bulaşık derken ancak girebildim.
bugünkü listemi yazayım hemen..
sabah : yarım dilim kepek ekmeği, 1 kk yağsızpeynir,domates,salatalık,yeşilçay
ara : -
öğlen : yarım dilim kepek ekmek, yarım kk beyaz peynir
ara : 1 fincan türk kahvesi (arkadaşım khveye gelmişti)
akşam : 1 servis kaşığı zeytinyağlı pırasa, yarım servis kaşığı haşlanmış makarna,3-4 kaşık cacık
ara : 4 tane çilek

bu arada kızlar sizden bir ricam var.. yediklerim listemde bir fazlalık varsa yada uyarmanız tavsiye edeceğiniz bir şey falan lütfen.. memnun olurum... paylaştıkça öğreneceğim.. paylaşıkça zayıflayacağız...kaydirigubbakcemile5

evet selmacım kimse yok bu akşam. ben giremediğim zamanlar sayfalar dolusu birikiyor , bekliyorum birileri gelirmi diye kimsecikler yok kaydirigubbakcemile3
neyse bende çıkıyorum

kızlaaaarrr ben geldiiiim....ama kimse yok malesef.ben bugün evde değildim.kilomu yazamadım çok özür diliyorum.kızlar bu hafta 1 kg veririm diye düşünmüştüm ama 1,5 kg vermişim..:sm_cool: çok mutluyum gerçekten.ben bile kendime inanamaz oldum yaa..kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.vermeyenler üzülmesinler.haftaya daha sıkı tutsunlar lütfen.biz de motivasyonumuzu kaybetmeyelim.d mi ama??kaçamaklara bi son verin artık kızlar.hiç kimse için değil sadece kendiniz için.sonra sevinen siz olacaksınız.benim her hafta görüştüğüm bi arkadaş grubum var.bugün şaşırdılar.bu kadar kısa zamanda nasıl böyle inceldin dediler.öyle mutluyum ki anlatamam size.3 hafta oldu buraya başlayalı.ilk hafta 84 tüm.sonra 82 sonra 80 ve bu hafta 78,5 olduuuuuuuuuummmm:teytey:
kızlar artık 8li rakamlardan kurtuldum ve yetmişlerdeyim...elma sirkesinin payı da var bunda galiba...

bugün yediklerim
sabah
sirkeli su+1 dilim kepekli ekmek,peynir,5 zeytin,domates,1 tatlı kaşığı reçel
ara
1elma
öğle
3 kaşık p pilavı,3 kaşık fırında patates,yoğurt
ara
3 kaşık haşlanmış buğday(kızımın diş hediğinden kalan)
ara
elma
akşam
2 kaşık makarna,1 tabak ot kavurması,yoğurt
ara
çilek
bugün yürüyüş yapamadım dün yürüyüşte tırnağım batmış ayağım yara oldu.

selmacım sen de üzülme veremedim diye bu hafta dikkat et yalnız değilsin bunu herzaman düşün.hepimiz aynı durumdayız burada.ben açım ama mutluyum.diyetten önce bişeyler yemek bana çok mutluluk veriyodu ama artık kendimi tartıda eksik görmenin yemekten daha fazla mutluluk verdiğini farkettim.bunu düşün ve yemekleri ağzına götürürken cuma günü tartıda göreceğin rakamları hayal et canım.ben çıkıyorum iyi geceler

Slmmmm ben geldimmmm wampirellanızzz! Erkeklerimi uyuttum ancak gelebildim...kızmayın bana girmiyorum diye bende gün içerisinde sürekli girip okuyorum yazılanları ama çoğu zaman tam yazacakken küçük ördeğim rahat vermiyor yada yazacak bişeyim olmuyor (genelde kaçamak yapınca utanıyorum yazmaya,korkuyorum sizden) Bugün sizin yazdıklarınızı okudum birde veremeyince iyice gaza geldim doğrusunu söylemek gerekirse kıskandım valla oğlumu da koydum pusete onunla 4,5 km falan yürüdük artık böyle yapcam başka çaresi yok çünkü çoğu zaman inanın odadan bile zor çıkıyorum,çıkartmıyo sıpa (çok mu şımarttım ne! )o yüzden kilo veremiyorum hareket çok az yani.. Bir de geçenlerde ibrahim saraçoğlu bölgesel zayıflamak için biberiye yağını önermişti benim de malüm doğumdan sonra göbek duruyor sürdüm öyle yürüdüm bakalım etkisi olacak mı?

Kıslarrr neredeyse yakında bu grup isim değiştirecek 70-79 olacak çoğunuz 70li rakamlara inmişsiniz ne güzel valla tebrikler hepinize,darısı başında 8 olan bizlere...
Bu arada tabloyu yapcam birazdan ama nasıl olcek bilmiyorum 4 kişi 1500gr vermiş bari biriniz 1600 verseydiniz ya:) yani 4 birinci var :hooray::hooray::hooray::hooray:nasıl sığcak tabloya bilmem!:uhm:

Kızlar çok kişi var o ceeeee diyip kaçan napalım yaaa, şimdi silcem 2 gün sonra ben geri geldim olcak sil,yaz gerçekten zorlanıyorum ,şu an düzenli giren taş çatlasa 15 kişiyiz gerisi hava civa,bi bakıyım duruma göre sığmazsa silerim artık..bundan sonra dediğiniz gibi 1 hafta deneme süreci verelim yenilere..neyse saat daha da geçmeden ve uykum gelmeden tabloya başlıyım ben..

Son düzenleme:

Evettttttt işte beklenen yeni üç birincili tablomuzzzzz! İstikrarlı arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum,devamı haftaya olsun inşallahhh!a.s.:hooray:
Fatenecim sen geçen hafta girmediğin için ve 2 haftaki önceki kilona göre 1500gr olduğundan diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye birinciler arasına yazmadım canım..
Kıslar listede askıda olan 3-4 kişi var yani ben gelcem silmeyin diyen,Yumukum başka gruplara geçtin sanırım sileyimmi karar veremedim zaten yazmamışsın bu hafta kilonu...
Listede biraz bahar temizliği yaptım kızlar,artık dediğimiz gibi yeni girenler kararlı olmadıkça aramıza girmesinler,bakın bu saat oldu yeni bitti çok uğraştırıyor gir-çıklar!klava:

handerya cım beni de almışsın listeye canım... teşekkürler.. layık olup bol kilo vermeye çalışıcam kaydirigubbakcemile2
şimdiye kadar başarısızlıkla sonuçlanan o kadar çok diyet girişimim varki anlatamam... şimdi soruyorum kendime neden daha önce gelmedim buraya diye.. kadınlar kulübü süper.. siz süpersiniz... hihoyyyt :enbuyukkk:

handeryacım tablomuzu da değiştirmişsin eline sağlık canım.flatliners ve cerencim sizleri de tebrik ediyorum.tabi bi de kendimi kızlar öyle mutluyum ki yaaa...inanın hayatıma bi renk geldi buraya girince.bi heyecan girdi.yoksa çoluk çocuk unutmuştum kendimi..artık sizler benim değerli arkadaşlarım arasındasınız.hepinizi öpüyorum...:1hug:

gunaydın kıslar bırıncılerı kutluyorum..

eflatun canım sen rejıme baslayalı ne kadar oldu..cok gusel kılo verıyorsun..işin sırrı ne?

ee kımse yokmu

kızlar bır tek bız boyleyız valla baska gruplar catır catır kılko verıyor..kendıme cok kızgıım zaten

günaydın kızlar, handeryacım ellerine sağlık, eflatun+ceren tebrik ederim. Eflatun maaşallah her hafta istikrarlı kilo verme konusunda, ben 3 hafta verip 1 hafta duruyorum, bakalım bir ay sonra neler olacak.
hepinizi öpüyorum kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…