80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin benimde temizliiiiik günüm ütüyü bende bitirdim kurtuldum cünkii en sevmediiiiiiiigiim iş

iyiyim canım ... sana kolay gelsin öncelikle
sen yazlık şort almışsın,benimde yeğenimin 10-11 temmuzda düğünü var. o zamana kadar zayıflamak ve istediğim kıyafeti alıp giymek istiyorum :Saruboceq:
beni uzun zamandır görmeyenler şaşırıp kalsın istiyorum :teytey:
inşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın ve diğer arkadaşlarda tabiki ve bende :Saruboceq:
açım ama mutluyum kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
selmam canim ya ben senin evini basdan asaga temizleyim sende ütümü yap olurmu:)))

ben ck skliorum ütü yaparken

bebgm cnm insallah zayiflicaz:) cok da ac kalma, dikkat et cnm birden yemege saldirisin kan sekern cikar:)
benimde arkadasin dügün var o zamana kadar ara hedefim var 72 :) haziran 26 da insallah ulsacam

lavitacım meraba iyiyim ben canım.kilo verdikçe daha iyi oluyorum.kendime güvenim artıyor mutlu oluyorum.sen nasılsın.temizlik yapmışsın.ah bi de benim şu ütüleri yapan olsa.ben de nefret ediyorum ütü yapmaktan....en kötüsü de erkek pantolonu..

cnm daha ütü yapamadim:s etrafi toplarladim süpürdüm
iki kisi nasil kireltio bu kadar cok, bide cocuk olsa herhalde her gün temizlik yaparim:)

simdi ütüye baslicam canim, canim ailemi izliyememistim sali onuda actim simdi i.netten :) izliyerek yapcam.)

lavita tamam canım ben ev iiiiiiiiiiiiişiiiiiiiiiinden korkmam yaparım yemekte yaparım sen ögrencin cünkiiiiiiiiii

selam kızlar, az evvel ab rocket alıp geldik eşimle, hemen kurdum yapmaya başladım, epey işe yarayacak gibi, karın kaslarımda yanma hissediyorum, 50 mekik çektim şimdilik. Günde 100 mekik çekmeyi planlıyorum, bakalım ne olacak?

hayırlı olsun canım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

slm kızlar diyorum ama kimse yok şu an...
lavitacım önerilerin için sağol ama çok aç kalmıyorum canım.. sık yemeliyiz ki metabolizmamız çalışsın ve hızlansın demi ama?
ben şimdiden bugünkü listemi yazıyorum. bugünlük bir daha giremeyebilirim.
sabah : 1 dilim kepek ekmek, 1 kk beyaz peynir, domates,salatalık,yeşil çay
ara : 1 portakal
öğle : 3-4 yemek kaşığı pırasa (akşamdan kalmıştı :) ) yarım dilim kepek ekmeği
ara : -
akşam : 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase mercimek çorbası ,salata, yoğurt (birazdan yicem)

lavitacım listeme baksana hiç çok aç kalmış gibimi? :roflol:
herkese iyi akşamlar şimdiden

sağol selmacım, kızlar ben de yediklerimi yazayım:
sabah: 1 kepekli simit, 1 kk light dil peyniri, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 3 haşlanmış kokteyl sosis
ara: bir elmalı soda
öğle: 1 kase tarhana, 1 dilim kepek ekmeği
ara: yok
akşam: 1 domates, 1 biber ve 1 yumurtadan menemen, 2 yk yoğurt
bugün çilek yiycem, 3lt. suyumu da bitiririm, yeşil çayımı da henüz içmedim, onu da içerim.
hepinizi öpüyorum.

herkese sLm : )
ßen de qaza qeldim yazim ßari yedikLerimi..
Saßah : 1 kk beyaz peynir yarim salatalik 2 dilim domates Sekersiz Cay
Ara - SodaLi tuzsuz ayran
OqLen : 1 kase corba , 5 kaşık Salata
Ara : 1 kivi
Aksam : 1 hasLanmış yumurta, 1 domates, 1 Salatalik ve Sivri biber - Funda Cayı
Gece de nasipse 1 portakal düsünüorm

ben de yazayım yediklerimi
sabah
2 kaşık menemen,1 dilim kepekli ekmek,1kk peynir,1 tatlı kaşığı reçel,2 dilim sucuk
ara
yarım elma yarım portakal
öğle
3 kaşık bulgur pilavı,1 kepçe şehriyeli sebze çorbası
ara
siyah çay ve biraz çerez
akşam
yağsız ızgara tavuk,bol salata 2 yudum kola
sabah 10 dak egzersiz yaptım.birzdan yine yapıcam.ya ben fazla su içemiyoruuummm.2lti bulmadı bugün de.hepinize iyi akşamlar....

kızlar bugün foruma bir daha giremem diyordum ama 2 saattir burdayım kimseler yok ortalıkta :1rolleyes:

kızlar bugün foruma bir daha giremem diyordum ama 2 saattir burdayım kimseler yok ortalıkta :1rolleyes:

cnm ben geldim film izledim:)

ögle: iki dilim kepekli ekmek peynir ve bir yumurta

ara: üc top dondurma

aksam: sehriye corbasi ve dünnki körili patatesli tavuk

ara: kuru kayisi 3 adet

(sabah gec kalktim icin 4 ögün oldu)

bugün sporda yapamadim ama ev temizligi yeter:)

hoşgeldin lavita..
canım senin bugün için spora ihtiyacın yoktu bence . yeterince temizlik ütü yaptın zaten :teselli:

iyiyim cnm.. benim genelde monoton geçiyor günler.. haftasonu olduğundan tek farkbugün kızımı okula götürüp almaya gitmedim... ama bütün gün birlikte sayı vetoplama çıkarma çalıştım. yapboz yaptık :)))
bazı günler oturmaya vakit kalmıyor benimde ..

selam kızlar
öncelikle bu haftanın şampiyonlarını kutluyorum.(darısı benim ve diğre arkadaşların başına)
pek fazla yazamıyorum belki ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı.
yarından itibaren elma sirkesini denemeyi düşünüyorum.(inşallah tadı çok kötü değildir.)

bugün yediklerim:
sabah - 1 yumurta yarım dilim ç.ekmeği.domates,salatalık
öğlen - 1 simit ve çay(dışardaydım ,kaçamak yapmamak için simit yedim)
akşam - 1 küçük ttabak karalahana dolması,çok az makarna
aslında akşam dolma yemesem daha iyi olacaktı ama,tam iki saat uğraşıp sardım gözüm kalırdı herhalde :)

şimdilik benden bu kadar.
hepinize iyi geceler....

neyse kızlar ben çıkıyorum artık... koca bebeğim ben yanına yatmadan uyuyamaz
yarın da pazar hangi ara girebilirim bilmiyorum ama ya spordan döndüğümde bi girerim yada akşam üzeri listemi yazmaya uğrarım... zaten gördüğüm kadarıyla en sık girip yazanlardan olmaya mı başladım ne sositososito bu istikrarımı cumaya kilo listesinde de göstericm inş. herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…