80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa kimse verememiş bu hafta ne oldu ayolll
valla bende akşam yemegimi mi kıssam acaba diye düşünüyorum
çorba
sebze yemegi yiyorum akşamları
çorbayı kaldırsam sadece yemek mi yesem ki

canım çorba ve sebze yemeği normal hatta yanına salata yada yoğurt ekleyebilirsin.. bunun nesi çokki????azaltırsan gece acıkırsın...

ahh canım yaa senindemi ödem sorunun var..bende aynı bacaklarım acayip ağırlaştı...ayakkabılarım olmuyor ayağıma...:gitme::gitme::gitme:

Diyet Kemiklerinizi Değil, Kilonuzu Eritsin!

Uyguladığınız diyetin, kemikleriniz üzerinde önemli etkisi vardır. Kilo verirken kemik sağlığınızı korumaya önem vermelisiniz!

Kemiklerinizin sağlıklı olması için, hangi yiyecekleri tüketeceğinize önem vermelisiniz. Kemikleriniz için kalsiyum, D vitamini, fosfor, K vitamini ve magnezyum çok gereklidir. Peki, bunlar hangi besinlerde bulunur?

Magnezyum: Tam tahıllı ürünlerde, koyu renkli sebzelerde, fındık ve bezelyede

D vitamini: Özellikle güneş ışığı ve yağlı balık

Fosfor: Balık, yumurta, süt, yağsız et, tavuk ve hindi

Kalsiyum: Yağ oranı az olan süt, yoğurt ve peynirde; ayrıca lahana, brokoli, soya sütü, badem, somon ve tahıllı yiyecekler

Özellikle çocukluk ve gençlik dönemi, kemik oluşumunun sürecidir. Kalsiyumla birlikte pek çok vitaminin alınması gerekir.

30 yaşından itibaren kemikler daha hassaslaşır. Çabuk kırılmasını önlemek için, kalsiyum almaya önem vermelisiniz.. Ayrıca fiziksel aktiviteler de kemik sağlığı için bu yaşlardan itibaren daha çok önem kazanır.

Kemikler, vücudumuzun temel omurgasını oluşturur. Bunun yanı sıra kandaki kalsiyum seviyesini sağlıklı düzeyde tutmaya yardımcı olur.

Kemik gücü, kadın ve erkekte değişiktir. Bazı kişilerin kemik yapısı daha güçlüdür. Ancak aklınızda tutmanız gereken, yağın kemik yoğunluğunu azalttığıdır.

Düzenli olarak spor yapmak kemikler açısından büyük önem taşır. Kemikleriniz için, hiçbir şey yapamıyorsanız, yürüyün!

Sigara ve alkol bağımlılığı, kemik sağlığını olumsuz yönde etkiler.

Düzenli ve sağlıklı beslenmek, sadece kilo kontrolünüz açısından değil, kemikleriniz açısından da önemlidir. Öğün atlamadan ve gerekli vitaminleri eksik almadan yeme biçimi geliştirmelisiniz.

Yiyeceklerin dışında alınan multivitamin takviyeleri, kemikler açısından olumlu etki yapar. Ancak kullanmadan önce bir uzmana danışmanız tavsiye edilir.

semacım sen benim kusuruma bakma ben unuttum senin kilo bildiriminde bulunmayacagını ne durumdasın diye soruyorum birde :sinifsinif: gribim iyice agırlaştı beynimide etkiliyor algılama seviyem düştü yaaa :bbo:

merhaba arkadaşlar....
gördüğüm kadarıyla topiğimiz de bir enerji eksikliği oluştu son zamanlarda,paylaşım yapamaz olduk ya da az yapar olduk...ben düğün telaşından boş vakitlerimi buraya ayıramaz oldum...
tabi buranın eksikliği de hemen kilo durumumuza yansıyor bu bir gerçek...
bu arada benim tavuklar bana geri döndü kaydirigubbakcemile3
yine gram gram vermeye başladım...

başlangıç : 83
geçen hafta : 74.8
bu hafta : 74:5
giden : 300 gr.

merhaba arkadaşlar.iki gündür giremedim iş nedeniyle Adanada'ydım.aman Allah'ım ne yağmur ne dolu yağdı anlatamam size.
ben bu hafta yeni katıldım aranıza.o yüzden başlangıç kilomu 86.100 olarak yazarsanız sevinirim.

canım...
evim temizlendi,eşyalarım yerleşti,çeyizim gitti...
doğalgazım açıldı,sıcak suyum bile akıyor yani...
evimin tamamen yerleşmiş halinin fotolarını da ekleyeceğim en kısa zamanda

bu hafta herkes oldugu yerde sayıyor sanırım
izlem ve tülayy kaldı
onlar nasıl acaba inşş
onlar vermiştir

kızlar ortim aylin hep kendi diyordu şimdi o ortada yok
acaba gelmiyeceğim diye bildirdi de ben mi göremedim...

herkese merhaba,

Ben 2 hafta önce 78.5 bildirim yapmıştım. geçen hafta çok kötüydü 79.3'tüm (ama rahatsızlığımdan kaynaklanabileceğini düşünüyorum)
Bu hafta 78.8 im hemen hemen hiç bi kayıp yok gibi. bide özel günüm yaklaşıyor onunda sıkıntısı şişi var bende. İnşallah haftaya 78.00 olarak bildirim yapabilirim.
Ama kızlar yürüyüş ve leslie yapıyorum fırsatım oldukça. epey bi faydasını gördüm, sıkılaşıyorum. arkadaşlarımda farketmeye başladı. biraz da kilo kaybım olsa süper olacak. ama sabrediyorum , herşeyin güzel olacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…