80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın
al bendende okadar ortim
kafayı yiycem artık ya
geçen hafta:81.5
bu hafta:81.5
giden:0

yaa şuna bakarmısın okadar diyet spor nerde acaba
şok diyetlermi yapsam acabaa

ya...canım sen spora başladın yağdan kasa dönüşüm oldu bence ondan spora başlayınca sıkılaşıyorsun ama kilo kaybı olmuyor ne yazıkki :gitme::gitme:

benim sorunumsa incir kürü 15 incirin suyunu içtim hergün-incir kürü hamilelik için- ama meyve yerine ara öğünlerde..o yaptı nasıl dengelesem acaba :bbo: meyve zaten yemedim demekki öğünlerden de azaltmam gerekecek yerimseniben çünkü her öğün aç karnına 1 bardak içiliyor :1no2:

gelelim bana valla artık sizden ve tülaydan utanıyorum yazarken yok anacım inat etti şubattan beri kilolarım çok zor gidiyor.ilaç kullanıyorum diyetisyenim demiştiki bu ilacı kullanıp,kilo almayıp bide üzerine verebilmek büyük başarı demişti.tek tesellim bu.gerçi bu hafta sadece 1 gün yürüyebildim kızım ve benim hastalıgımdan dolayı evin işini bile zor yaptım kızlar :sinifsinif:

başlangıç kilo : 85,900

geçen hafta :75,200

bu hafta :75,100

giden :100 gr.cın. avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum artıkkkk delikafadulden

nisan hedefi :73 ne yüzle yazıyorsam bu rakamı bende bilmiyorumm :kedi:

ya varya şimdi sinirden oturup 1 dilim tavuk gögsü yedimmm
ne salagım yaa ama napim sinirleniyorum ya tut tut kendini 1 hafta
sonuç kocaman bir 0
hayır ya...bak ölçülerini al inceldiğini göreceksin kilo vermesen bile bunu her spora başlayan yaşadı ben de dahil hatırlasana..izloş tülay hep aynı oldu.sakın bırakma

:teselli: üzülme canım haftaya bunun acısını çıkarırsın sen
sakın haaa ben ne zaman şok diyet yapsam verdiğimin fazlasını aldım canım :1ninca:

sen ne yaptın canım...gerçi bu hafta hastalıkla boğuştun

canım boşer yavaş yavaş gitsin gelmesin bi dahaaaa...

cnm ben başındna beri spor yapıyorum ama
birde bu hafta sadece 3 gün yürüdüm ama anlamıyorum nedenini
hep bölemi olur peki moloşum yani zor mu gidecek artık kilolarr

cnm ya 15 incirin suyu kaç meyve ederki acaba
fazlaymış

çörek otu bal tarçın denesen

canım boşer yavaş yavaş gitsin gelmesin bi dahaaaa...

inşallah aslında pazartesi tartıldıgımda 74,900 düm ama hastalıktı falan derken hareketsizleştim ondanmıdır ne anlamadım 75,100 çıktım bu sabah.melocum ben bi karar aldım akşamları sadece 1 tabak sebze yemeğiyle salata yiyeceğim bakalım birde öyle deneyeyim.birde sana bişey soracagım sence ben sabahları uyanınca mı yürüyüş yapayım akşamları yemekten 1 saat sonramı ne dersin hangii daha etkili olur :uhm:

kızlar birşey sormak isityorum şimdi ben 45 dk yürüyorum ya
bisiklet ve ts yapmama gerek varmı onlarıda yapayımmı yarım saat

kızlar birşey sormak isityorum şimdi ben 45 dk yürüyorum ya
bisiklet ve ts yapmama gerek varmı onlarıda yapayımmı yarım saat

banucum benim dr. haftanın 3 günü 1 saat yürüyüş vermişti sen hergün mü 45 dakika yüryüyorsun haftanın her güü yürüyorsan bence yeter .sen diyetisyene gitmiyormuydun canım ben öyle hatırlıyorum sanki

deniz gidiyordum evet ama 1 kez gittim bir dahada gitmiyccem snaırım aslında dün gitmem gerekiyordu
beni kasıyor diyetisyen
gitsem kaloriyi düşürürmü bilmiyorum ama kasıyor beni diyetisyen

deniz gidiyordum evet ama 1 kez gittim bir dahada gitmiyccem snaırım aslında dün gitmem gerekiyordu
beni kasıyor diyetisyen
gitsem kaloriyi düşürürmü bilmiyorum ama kasıyor beni diyetisyen

aynen bende senin gibiyim buyüzden bıraktım diyetisyeni. diyetisyenen giderken çok kaçamak yapıyordum ve çok stresliydim şuan çok az kaçamak yapıyorum ve psikolojik olarakta daha rahatım.

slm kızlar bu hafta ne oldu bize yaaa bir türlü kilo veremedik ben bu hafta sabitim..bunada şükür,,pastalar kekler yinede şükür yani...
geçen hafta:72
bu hafta:72
nisan sonu hedef:69

kilo veren herkezi tebrik ederimmm

günaydınlarrrr
bu hafta hemen hemen hiç giremedim internete. bu hafta nası geçti anlamadım. sanırım hava değişikliği herkesde şişkinlik yaratmış. benimde bacaklarımda ödem var. ve bu hafta ben de verememişim. bence bahar tam gelince biz de ödemleri atıp devam edicez. kimse moralini bozmasın.

geçen hafta:85
bu hafta:85

bu arada benim bugünkü menüm:

sabah kalkınca ballı-sirkeli sıcak su

kahvaltı
2 kk peynir
2 ekmek
1 haşlanmış yumurta

öğlen
2 kıymalı biber dolması
6 kaşık bakla
6 kaşık yoğurt
1 ekmek

ara
1 ekmek
1 kk peynir

akşam
6 kaşık bakla
6 kaşık yoğurt
2 ekmek

gece
1 muz
1 mandalina

yatarken
1 bardak süt

:roflol::roflol::roflol:
canım üzülme haftaya telafi edersin...şişlik incirdenmi acaba?? bende çilek yiyince şişiyorum..ve gaz problemi yaşıyorum...
ya varya şimdi sinirden oturup 1 dilim tavuk gögsü yedimmm
ne salagım yaa ama napim sinirleniyorum ya tut tut kendini 1 hafta
sonuç kocaman bir 0
klava:klava:klava:
günaydııınn kızlar opuyorumnanaktan cumanız mübarek olsun inşallah
hayırlı cumalar güzelim..günaydın

canım almamış olmak bile büyük başarı bizim için..üzülme gr da olsa gitmiş...olumunekankayizsmile

ben çıkıyorum arkadaşlar. hoş, kimsenin de yazdığı yok zaten :) kendi kendine gelin güvey olmak böyle bir şey sanırım. öğleden sonra yine girerim belki.
kilo veren herkesi tebrik ederim.

aaa kimse verememiş bu hafta ne oldu ayolll
valla bende akşam yemegimi mi kıssam acaba diye düşünüyorum
çorba
sebze yemegi yiyorum akşamları
çorbayı kaldırsam sadece yemek mi yesem ki

aaa kimse verememiş bu hafta ne oldu ayolll
valla bende akşam yemegimi mi kıssam acaba diye düşünüyorum
çorba
sebze yemegi yiyorum akşamları
çorbayı kaldırsam sadece yemek mi yesem ki

banucum bende senin gibi düşünüyorum kahvaltı ve ögle yemegimde bi sorun yok çünkü.bundan sonra bende akşam yemeğini engeç 19:00 da ve mutlaka sebze yemeği ve salata ile yapacagım bakalım değişen ne olacak

:teselli:

:teselli: genel durum bu galibaa inşallah haftaya hep beraber verecegiz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…