- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
günaydın
al bendende okadar ortim
kafayı yiycem artık ya
geçen hafta:81.5
bu hafta:81.5
giden:0
yaa şuna bakarmısın okadar diyet spor nerde acaba
şok diyetlermi yapsam acabaa
hayır ya...bak ölçülerini al inceldiğini göreceksin kilo vermesen bile bunu her spora başlayan yaşadı ben de dahil hatırlasana..izloş tülay hep aynı oldu.sakın bırakmaya varya şimdi sinirden oturup 1 dilim tavuk gögsü yedimmm
ne salagım yaa ama napim sinirleniyorum ya tut tut kendini 1 hafta
sonuç kocaman bir 0
:teselli: üzülme canım haftaya bunun acısını çıkarırsın sen
sakın haaa ben ne zaman şok diyet yapsam verdiğimin fazlasını aldım canım :1ninca:
başlangıç kilo : 85,900
geçen hafta :75,200
bu hafta :75,100
giden :100 gr.cın. avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum artıkkkk delikafadulden
nisan hedefi :73 ne yüzle yazıyorsam bu rakamı bende bilmiyorumm :kedi:
ya...canım sen spora başladın yağdan kasa dönüşüm oldu bence ondan spora başlayınca sıkılaşıyorsun ama kilo kaybı olmuyor ne yazıkki :gitme::gitme:
benim sorunumsa incir kürü 15 incirin suyunu içtim hergün-incir kürü hamilelik için- ama meyve yerine ara öğünlerde..o yaptı nasıl dengelesem acaba :bbo: meyve zaten yemedim demekki öğünlerden de azaltmam gerekecek yerimseniben çünkü her öğün aç karnına 1 bardak içiliyor :1no2:
canım boşer yavaş yavaş gitsin gelmesin bi dahaaaa...
kızlar birşey sormak isityorum şimdi ben 45 dk yürüyorum ya
bisiklet ve ts yapmama gerek varmı onlarıda yapayımmı yarım saat
banucum benim dr. haftanın 3 günü 1 saat yürüyüş vermişti sen hergün mü 45 dakika yüryüyorsun haftanın her güü yürüyorsan bence yeter .sen diyetisyene gitmiyormuydun canım ben öyle hatırlıyorum sanki
deniz gidiyordum evet ama 1 kez gittim bir dahada gitmiyccem snaırım aslında dün gitmem gerekiyordu
beni kasıyor diyetisyen
gitsem kaloriyi düşürürmü bilmiyorum ama kasıyor beni diyetisyen
:roflol::roflol::roflol:Adam akşamdan kalma büyük bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gözlerini açarak, yatağından doğrularak şöyle bir etrafına bakmış komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri ütülenmiş durumda aspirinleri içerken komodindeki not dikkatini çekmiş "sevgilim, günaydın. kahvaltın mutfakta. ben alışverişe gidiyorum. erken dönerim seni seviyorum." kalkıp giyinmiş ve mutfağa gitmiş bakmış oğlu kahvaltı ediyor ve kendi servisi ve gazeteleride masanın üstünde duruyormuş oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş "evlat dün gece neler oldu biliyor musun?" oğlu; dün gece sarhoş olarak eve geldiğinde saat üçü geçiyordu. önce koridordaki sandalyeyi devirdin ve ardından kustun, daha sonrada yüzünü odanın kapısına çarptın ve bir gözün morardı. adam şaşırmış vaziyette: anlayamadım. neden o zaman her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetelerim alınmış? Çocuk: onu mu soruyorsun? annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında; bayan, beni yanlız bırakın "BEN EVLİ BİR ADAMIM" dedin.
canım üzülme haftaya telafi edersin...şişlik incirdenmi acaba?? bende çilek yiyince şişiyorum..ve gaz problemi yaşıyorum...günaydın kilo bildirimi beklenen gibi hatta daha kötü
geçen hafta 66
bu hafta 67
nisan sonu hedef 64
sonuç +1000
şişim ya aşırı derecede şişim ve gaz var ha bire gaz çıkarıyorum ne yapayım bekliyorudum
ya varya şimdi sinirden oturup 1 dilim tavuk gögsü yedimmm
ne salagım yaa ama napim sinirleniyorum ya tut tut kendini 1 hafta
sonuç kocaman bir 0
hayırlı cumalar güzelim..günaydıngünaydııınn kızlar opuyorumnanaktan cumanız mübarek olsun inşallah
başlangıç kilo : 85,900
geçen hafta :75,200
bu hafta :75,100
giden :100 gr.cın. avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum artıkkkk delikafadulden
nisan hedefi :73 ne yüzle yazıyorsam bu rakamı bende bilmiyorumm :kedi:
:
canım almamış olmak bile büyük başarı bizim için..üzülme gr da olsa gitmiş...olumunekankayizsmile
aaa kimse verememiş bu hafta ne oldu ayolll
valla bende akşam yemegimi mi kıssam acaba diye düşünüyorum
çorba
sebze yemegi yiyorum akşamları
çorbayı kaldırsam sadece yemek mi yesem ki
günaydınlarrrr
bu hafta hemen hemen hiç giremedim internete. bu hafta nası geçti anlamadım. sanırım hava değişikliği herkesde şişkinlik yaratmış. benimde bacaklarımda ödem var. ve bu hafta ben de verememişim. bence bahar tam gelince biz de ödemleri atıp devam edicez. kimse moralini bozmasın.
geçen hafta:85
bu hafta:85
slm kızlar bu hafta ne oldu bize yaaa bir türlü kilo veremedik ben bu hafta sabitim..bunada şükür,,pastalar kekler yinede şükür yani...
geçen hafta:72
bu hafta:72
nisan sonu hedef:69
kilo veren herkezi tebrik ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?