80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simdiden guzel bir hafta diliyorum hepinize...
Ada kiziniz dugun telasinda son 2 haftaya girdigi icin iyice yogunlasan gunlerinden dolayi pek paylasimda bulunamiyor ama akli sizlerde bunu bilin...
kaptanim iyi bir karar almis tebrikler,bencede bu cok iyi olacaktir...
bir de melocum ne oldu neden boyle bir karar aldin canim??? ((

günaydınnnnnnn

meloşum ortim gel hadi bak alışmışım senin yazılarına sabahlarııı

kızlar selam ..herkese iyi hafalar diliyorum..ben haftasonu tekirdağdaydım..kardeşimin topçu gecesi vardı çok eğlenceli dolu dolu geçti sonra çılgınlık yapıp yeğeni ve annesini de alıp geldik..annem de bizde şimdi benden mutlusu yok kızlar..
annem tekirdağdaydı zaten enginar dolmaları,sarmalar,kadayıflı sakızlı muhallebiler mozaik pastalar mis gibi poğaçalar oo neler neler vardı ama ben naptım ye-me-dim..
annem de dedi zaten sen eğer enginar dolması yemiyorsan tamamdır bu iş dedi..
ama tabi düzneim bozuldu biraz sabah kalkış saatlerim,öğün saatlerim kaydı..Bir gün ara yapamadım..diğer gün öğleni bile yiyemedim kendime göre yicek bişi bulamadım taze fındık bulamadım(çünkü derken şiş hissediyorum kendimi..bugün de dr a gidiyorum bakalım kaç çıkcam..işallah vermişimdir..

kızlar geçmişe bakamadım ama melocum nereye yaa gitme lütfen sensiz olmaz buralar senden güç alıyoruz hepimiz...gel sorun neyse konuşup anlaşalım canım ya..

İşte kızlar bu haftanın komik tablosu en iyimiz 900gr vermişiz ne yavaş bi haftaymış..oysaki yaz geldi biz hala kaplumbağa hızındayız sanki..
tebrikler applecherry!

deryacım ellerine sağlık..gerçekten içler acısı bir tablo hemen kendimize gelelim diyorum..
benim nisan hedef:85
hedeflenen kg:65
canım yazmayı unutfmuşum sanırım kusura bakma tatlım..hedefi geriye çektim malum ayı ortaladık..

günaydın fıstıklar...hayırlı haftalar herkese...
masum ) seni görüyorum..) nasılsın?
nihalcim ) hoşgeldin..güzel geçmesine sevindim..
melocum ) neden böyle bir karar aldın canım...bırakma bizi..((

selam selmacım naıslsın tatlım?
sabah kahvaltımda fındık yiyemedim açım aççççççç çok sinir olmuş durumdayım resmen tok tutan fındıkmış valla..

çok geçmiş olsun tatlım inşallah bir an önce eski saglıklarına kavuşur yavrucukların

geçmiş olsun yakışıklına izlem.tatlkım inşallah korktugun gibi bahar alerjisi değildir

sevgili kaptancıgım öncelikle liste için ellerine saglık.kırmızı biber hapını kardeşim kullandı bir hafta mahvetti abla dedi resmen yan etkilerinden öldüm öldüm dirildim dedi.ikinci hafta regliyken kullanmamış etkilemesin diye bırakıncada aynen yemeye devam dedi.yani bence o hapın etkisi yan etkilerinden dolayı bir şey yiyememektir diyor.

kızlar topikten ayrılıyorum kkdan tabiki vazgeçemem ...ama topiğe girmeyeceğim.
banucum özür dilerim seni yalnız bıraktığım için

tatlım neden böyle bir karar aldın.çok özel değilse eger ögrenebilirmiyiz.gerçekten senin yoklugunda seni çok özleriz biz bizi bırakma melocum :gitme:

selam selmacım naıslsın tatlım?
sabah kahvaltımda fındık yiyemedim açım aççççççç çok sinir olmuş durumdayım resmen tok tutan fındıkmış valla..

ahh canım yaa kıyamam...ben haftaya iyi başladım sayılır...hafta sonu ağrılarla geçti...benim arada olur bilmem bilirmisiniz? göbek kaçması sorunum var..tam düzelmişte değil idare ediyorum...güzelim..mademki fındık bu kadar önemli diyetinde fazla fazla bulundur canım..yakın olsan 1 avuç vereyim diyecem..uzat elini...:)))))

nihall senin yöntemin tatlım şeker hastalarına uygulanabiliyor mu acaba.benim annem şeker hastası ve tansiyonda var.105 kg. ve vücudu çok dengesiz kilo alıyor.bacakları çok ince fakat göbek ve mide resmen patlıyacak gibi duruyor.eger gerçekten işe yararsa ve sen memnun kalırsan annemde düşünüyor bu yöntemi bilgilendirebilirmisin beni tatlım

haftasonu sapıtmış bir halde herşeye saldırmamın nedeni regli olacagımmış meger.k...dan haberim yok resmen delikafadulden dün sabah regli oldum bakalım cumaya kadar biter mi ?

semacım yanımda fındık var ama sabah yemem gerekiyordu aceleden de dişimle kıramadım çeyizime fındık kıracağı almamışım hiç de gerek kalmmaıştı hiç bulamayınca eşim kabuklu almış..neyse bugün halletcem..
denizcim dr a bugün gidicem sorarım tatlım..annen ist da mı oturuyor?

ALLAH iyiliğini versin..öldürdün beni..:roflol::roflol::roflol:

öyle valla abla.bide benim adam akşam demezmi ne çabuk oldun sen 16 sında oluyordun erken değil mi diye ? ayy oracıkta kadınlıgımdan utandım kocamın bile regli günümün tam tarihinden haberi var akannehir bende hiç çaktırmadım yaa evet 16 sıydı değil mi hastalıktı falan derken erken oldum hayatım dedim delikafadulden

hayır canım ist. değil bursada oturuyor.senden bahsettim ona moral bozuklugundan şuanki enerjinden bu yönteme çok güvendiğinden falan.çok umutlandı.şuan resmen depresyonda kendi için bişiyler yapmak istiyor.menopozada girecek onunda sıkıntısı var.herseans için ist. gelip gitmeye bile razı düşün kendisi söyledi deniz bana ayrıntısıyla ögren ben istanbula gider gelirim dedi.bende tamam dedim.sana zahmet olmazsa sorarmısın doktoruna canım yada bana özel mesajla numarasını ver kliniğin ben arayayım

haftasonu sapıtmış bir halde herşeye saldırmamın nedeni regli olacagımmış meger.k...dan haberim yok resmen delikafadulden dün sabah regli oldum bakalım cumaya kadar biter mi ?

:sm_cool::sm_cool:deli kız güldürdün beni de...canım reglin 3. gününden itibaren şişlik gidiyor sorun olmaz cumaya normal çıkarsın..

:sm_cool::sm_cool:deli kız güldürdün beni de...canım reglin 3. gününden itibaren şişlik gidiyor sorun olmaz cumaya normal çıkarsın..

gülüncek kadar var valla sempatiksalakcinni inşallah normal çıkarım bu haftasonu deyim yerindeyse bir faciaydı :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…