kızlar topikten ayrılıyorum kkdan tabiki vazgeçemem ...ama topiğe girmeyeceğim.
banucum özür dilerim seni yalnız bıraktığım için
canım bende kaç gündr giremedim hatta bu hafta kilo bildirimi bile yapamadım.benimkiler hasta.çarşamba günü büyük oglum okuldan mide bulantısı ile geldi.o geceyi hastanede geçirdik sayılır.mide bulantısı ve kusma.ertesi gün ishal başladı.2 tane serum yedi.2 gündr daha ii ama mide bulantısı devam ediyor.çok halsiz.bugünde ufaklık ne yese çıkartıyor.ne dokundu acaba.sudan şüphelendik.bugün degiştirdik.iyişallah daha çogalmaz.çocuklar uyudu ama beni uyku tutmuyor.senin ki iyidir iyişallahopuyorumnanaktan
ayyy kıyamam yaaa allahım yarabbim, çok çok geçmiş olsun sevdacım walla onlar olacağına biz olsak hasta daha iyidir, benimkide iyi sayılır 2 gündür burnuu akıyor gözleri sulanıyor ama kusma ishal ateş filan yok allaha şükür maşallah bol bol hapşırıyor kabul etmek istemiyorum aslında kayınvalidemde bahar alerjisi var acaba benim oğlanda da varmı, ama daha öncesinde de dışarı çıkarıyordum hiç bişiy yoktu banyo yaptırmıştık ertesi günü burnu filan aktı öle işte biraz huysuzlaştı onunla uğraşıyrum bende, allah kolaylık versin canım hepimize yaa :Saruboceq:
Bir de dün gittiğim yerde bi arkadaşım vardı en son geçen sene görmüştüm irice bi kızdı dün bi gördüm şok oldum ufacık kalmış 2.5 ayda 15 kilo vermiş ama şu acı biber hapıyla bi yandan özendim çok gaza geldim bende mi, denesem diye sonra vazgeçtim sağlıksız diye zaten emzirmeyi kesmem lazım böyle şeyler için bir de bu tür haplar bırakınc ageri aldırıyordur dimi..en iyisi sporla ve azcık kısarak sağlıklı yiyerek zayıflamak yaaa..
selam selmacım naıslsın tatlım?
sabah kahvaltımda fındık yiyemedim açım aççççççç çok sinir olmuş durumdayım resmen tok tutan fındıkmış valla..
haftasonu sapıtmış bir halde herşeye saldırmamın nedeni regli olacagımmış meger.k...dan haberim yok resmen delikafadulden dün sabah regli oldum bakalım cumaya kadar biter mi ?
ahh canım yaa kıyamam...ben haftaya iyi başladım sayılır...hafta sonu ağrılarla geçti...benim arada olur bilmem bilirmisiniz? göbek kaçması sorunum var..tam düzelmişte değil idare ediyorum...güzelim..mademki fındık bu kadar önemli diyetinde fazla fazla bulundur canım..yakın olsan 1 avuç vereyim diyecem..uzat elini...:)))))
nihall senin yöntemin tatlım şeker hastalarına uygulanabiliyor mu acaba.benim annem şeker hastası ve tansiyonda var.105 kg. ve vücudu çok dengesiz kilo alıyor.bacakları çok ince fakat göbek ve mide resmen patlıyacak gibi duruyor.eger gerçekten işe yararsa ve sen memnun kalırsan annemde düşünüyor bu yöntemi bilgilendirebilirmisin beni tatlım
ALLAH iyiliğini versin..öldürdün beni..:roflol::roflol::roflol:
semacım yanımda fındık var ama sabah yemem gerekiyordu aceleden de dişimle kıramadım çeyizime fındık kıracağı almamışım hiç de gerek kalmmaıştı hiç bulamayınca eşim kabuklu almış..neyse bugün halletcem..
denizcim dr a bugün gidicem sorarım tatlım..annen ist da mı oturuyor?
haftasonu sapıtmış bir halde herşeye saldırmamın nedeni regli olacagımmış meger.k...dan haberim yok resmen delikafadulden dün sabah regli oldum bakalım cumaya kadar biter mi ?
:sm_cool::sm_cool:deli kız güldürdün beni de...canım reglin 3. gününden itibaren şişlik gidiyor sorun olmaz cumaya normal çıkarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?