herkese iyi pazarlar,listede yokum ama ellerine sağlık handerya kaptan :)
Kızlar şu hedef işini sıkı tutun başlangıçta bu hedefleri tutturamaynları liste dışı yapmak için koymuştuk yani iki ileri bir geri olayı olmasın diye..aylık 2 kilodan az verenlere güle güle diyelim ne dersiniz?
Kızlar şu hedef işini sıkı tutun başlangıçta bu hedefleri tutturamaynları liste dışı yapmak için koymuştuk yani iki ileri bir geri olayı olmasın diye..aylık 2 kilodan az verenlere güle güle diyelim ne dersiniz?
handerya eline sağlık liste için ama üç haftadır merak ediyorum. niye beni mezunlar arasında gösteriyorsun. oysa ben daha yeni çıktım ringe zemuszemus
bence de 2 kilodan az verenlere güle güle olsun aklinialirimsmile
vallah handerya cim haklisin
ya ben birden acayip oldum ayda iki kilodan fazla veremeyene güle güle falan degince
birden dislanmis gibi hissettim kendimi yapamassam atilcam falan
anaaaa acayip oldum ya
aslinda gaz vermek icin ama ginede ne bileyim
kötü oldum sanki simdiden atilmis gibi falan:çok üzgünüm::tomato:
sorma bitanem bende senin gibi hissettim tabi böyle hissetmemde geçmişe şöyle bi bakmam etkili oldu temmuzdan beri 87 80 arasın yo yo gibi gidip geliyorum
Az önce 1 saat hızlı hızlı yürüdüm 400kalori yakmışım alet öyle diyor..bu hafta sporumu her gün yapmaya çalışcam.. karnıma biberiye yağı sürüp streçle sardım biraz etkisi oldu sanırım bi kaç kere yaptım bu hafta o koca göbek indi sanki biraz..
dün biraz kaçırdım güne gittim o yüzden bugün cezalıyım..
Bir de dün gittiğim yerde bi arkadaşım vardı en son geçen sene görmüştüm irice bi kızdı dün bi gördüm şok oldum ufacık kalmış 2.5 ayda 15 kilo vermiş ama şu acı biber hapıyla bi yandan özendim çok gaza geldim bende mi, denesem diye sonra vazgeçtim sağlıksız diye zaten emzirmeyi kesmem lazım böyle şeyler için bir de bu tür haplar bırakınc ageri aldırıyordur dimi..en iyisi sporla ve azcık kısarak sağlıklı yiyerek zayıflamak yaaa..
bencede iyi düsünmüssün icinde ne oldugunu bilmedigin seyleri hele hic kullanma
ben onu besi bilmem su bogazi kesmedikten sonra ne yaparsan yap zayiflanmiyor.
test edilmistiropuyorumnanaktan ve kendi tarafimdan onaylanmistiryerimseniben
kızlar topikten ayrılıyorum kkdan tabiki vazgeçemem ...ama topiğe girmeyeceğim.
banucum özür dilerim seni yalnız bıraktığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?