80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sema , nihal melocum neden ayrıldı aranızda bilen var mı? çok üzüldüm ben yaaa gerçekten .nasılda alışıyoruz burda birbirimize keşke bi açıklama yapsaydı mafoldumben

sema , nihal melocum neden ayrıldı aranızda bilen var mı? çok üzüldüm ben yaaa gerçekten .nasılda alışıyoruz burda birbirimize keşke bi açıklama yapsaydı mafoldumben

bilmiyorum gülüm yaa..özel mesaj attım cevap vermedi henüz..çok üzüldüm..neden kk dan değilde sadece bu topiğe girmeyecem dedi onu anlamaya çalışıyorum...demekki bizden sıkıldı..:gitme::gitme::gitme:

selam kızlarrr melocum un gdiş sebebini açıklayım ben size
bana kızma olurmu ortimmmm

biliyorsunuz ki bu birincilik işini geçen hafta konuşmuştuk
kıryılın başı yazan biri birinci oluyor diye
bu hafta yine o kişi birinci oldu ben nikini bile unuttum yanii okadar silik bir karekter topikte
melocmda diyorki haksızlık bence izlem birinci olmalıydı deid
bencede haklı aslında

birinci olan arkadaşımız yazmaz yazmaz cuma günü birinci olur
sebep olarakta iş yogunlu vs ye yazar

bence bu sebep degil
ben iki çocukla girebiliyorsam sizler hep çalışıp hem evle ugraşırken girebiliyorsanız
kaptanımız gece 4 te liste yapıyorsa bize
vee izlemcim okjadar yogunluktaa yazıyorsaaa

bence bu ark yazabiliri paylaşımda bulunabilir degilmii

melocumda bunu kızıp giti ama inşş geri gelicekkk

yani bizim burdaki amacımız kilo verpi sadece birinci olmak degilki aynı zmanda paylaşımda bulunup motive olmaksaa
topicte paylaşımda bulunmayana ark birincide olmasın madem öyleee

son konuşmamıza baktım acaba istemeden ters bişiymi söyledim falan diye herşey normal görünüyor konuşmalarımızda.bende anlayamadım açıkçası inşallah bize bi açıklama yapar.halledilemeyecek bi sorun yoktur inşallah

bence haklı ama biz burda bir bütün olduk..bir aile gibi olduk..bu pireye kızıp yorgan yakmak oluyor..bunu defalarca gündeme getirdiler... arkadaşlarımız yeni gelenler en az 2 hafta paylaşım yapsınlar sonra listeye alınsın denildi...ama havada kaldı...lmaz:

yerden göge kadar haklı melocum.hatta geçen hafta bu konuyla ilgili ortaya bir fikir atmıştım ve herkestende onay almıştı.ama bu olay gitmesini gerektirmez ki.kaptancıgımızla derya ile konuşuruz hallederiz inşallah .melocum dön lütfen canım olumunekankayizsmile

bencede çok haklı kızlar

bakın o arkadaşımız sadece cuma günleri geliyor bildirim yapıyor
hop birinci oluyorrr

melocum bizi bırakmaz tabi gönlünnü alırız biz onunda
kapata nasıl ulaşcazzz

kızlar derya tüm hafta ne oluyor ne bitiyor çok fazla takip edemeyebilir.küçük bir çocugu var mazereti var.
bu yüzden son gün olan cuma gününü baz alıyor olabilir liste yaparken .aramızdan düzenli olarak paylaşımda bulunan bir kişiyi seçelim o listede kimler olmalı bunu kimler hakediyor diye bir liste yapıp kaptanımız deryaya mesaj atabilirse deryada böylece listeyi bu kişilere göre yapar böylece sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.siz ne dersiniz

çok haklı melocum bence de ama bunun için ayrılmasına gerek yokki semacımın da dediği gibi pire için yorgan yakılmaz geçen hafta da gündeme gelmişti aynı olay herkesten de onay aldı konuşulur halledilir bunlar önemli olan arada kırgınlık dargınlık olmasın.
melocum en kısa zamanda seni yeninden aramızda görmek istiyoruz kuzum opuyorumnanaktan

mantıklı bir yaklaşım zaman zaman hepiz yoğun olabiliyoruz günlerce giremediğimiz oluyor deryacımın bir yardımcıya ihtiyacı var bencede
aslında melocum bu göreve talip olmuştu geçen hafta ama gözden kaçtı herhalde

haftasonu sapıtmış bir halde herşeye saldırmamın nedeni regli olacagımmış meger.k...dan haberim yok resmen delikafadulden dün sabah regli oldum bakalım cumaya kadar biter mi ?

Denizcim ben sorarım da biraz daha bekleyip sonuçları görelim istersen ne bileyim sonra belki memnun kalmaz falan neden olmak istemem..bu yöntemle veremeyen de var çünkü..bugün gittiğimde sorarım dr un teli de 212 5438319 canım netten dr dream yazarsan da ayrıntılı videoları falan görebilirsiniz belki annen izlemek ister..
bu arada ben yemekteydim yazıp gitti sandım kuusra bakma canım..annene de geçmiş olsun diyorum işallah kendini çok iyi hissetmeye başlar..moral bozukluğu insnaın tüm yaşam kalitesini aşağıya çeken birşey..

ya ben bile ilk okudugumda hemen üzerime cektim benden mi kaynaklaniyor diye
hicbirsey demden ayrilmak istedigini söyleyince sonra düsündüm öyle kirici falan bir konusma gecmedi aramizda

hastaligindan dolayi antibiotik kullandiyasan olabilir agir ilaclar oldugundan

aslinda hakli ben bile listeyi gördüm ve bir kac gün sonra tekrar baktim birinci kimdi ya diye. pek katilimda bulunmadigi icin adi aklimda kalmamis, aslinda nedenini biraz tahmin ettim, cünki liste ciktiktan sonra böyle bir karar aldi. ama basta üzerime cekmistim ne yalan söyliyeyim, allah var simdi.

ya aslinda bence deryanin da direk olarak bir hatasi yok, kadin ne yapsin simdi. her zaman takip edemiyor oda sonucta elinden geleni yapiyor. ama melocum un dedigi gibi iki haftadan önce listeye kimse alinmasin. zaten ilk hafta 2 yada 3 kilo veriyorlar, ondan sonra söyle yaptim böyle yaptim diye akil veriyorlar. haftayada fis ortada kimse yok tabi vucut duruyo, katilimda fis oluyor.
bide ilk gelen hemen bende bir orti falan istiyom diyo topigi aya kaldiriyor ondan sonra ne gelen var ne giden. yok ya melocum hakli ya bak simdi bende iyice bir düsünüyomda ama suclu kim????

ayy bitanem çok hoşsun valla suçlu kimmm

neyse melocum gelsinde akşama haleriz deryaa keisnlikle suçsuz tabikide lafımız ona degil yaniii

ama bu haftanın birincidsi yine gelip bikaç laf yazıp gider burayaa

kızlar bizim kaptanımız 8. takımda düzenli paylaşımda bulunmayanları da listeden çıkarabiliyor diskalifiye de ediyordu zamanında..ama bu topikte bence gerek yok..bu listede birinci olmak için kg vermek+paylaşımda bulunma şartını getirmek bence de uygun olur..bu arada o arkadaşımız da şahsına almasın bunu derdimiz kişiselleştirmek değil..emeğin karşılığını vermek..
deryanın bunu takibi zor o konuda gelen öneri de çok yerinde bence..bir kişi bunun takibini yapsın ve deryaya bildirsin..

eger melocum geri dönerse ki inşallah döneceğini umut ediyorum.bence bu paylaşım konusunda sürekliliği olanların ve listeye girmeyi hak kazananların listesini yapıp handeryaya yardımcı olmak görevini o üstlenebilir tabiki bunu kendiside isterse olumunekankayizsmile

nihalcim çok sagol verdiğin bilgiler için canım.bursada bunu yapan varmı diye araştırıyorum son çare olarak istanbulu düşüneceğiz artık inşallah bursada buluruzda gerek kalmaz git gellere

banucum eğer sorun buysa gerçekten melocum haklı..ben bu hafta birinci olan arkadaşı çoooook uzun zamandır görmüyorum.hemen hemen hepinizin adını biliyorum o arkadaşı hiç tanımadım bile..çünkü gelipte bişeyler yazma zahmetinde bulunmuyor...neyse..
MELOCUM GERİ GEL YAAAAAAAAAAA...
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…