80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende geyik yapiorum zaten yoksa bende cok istiyorum su okulum bi bitsin hayirlisiyla :)
hos devamida var yüksek lisans falan ama olsun ya kismet:)

yaa sen bi dur bakim:) destek olma konusuna gelince
aklina sadece burayi getir ve o yedin bi hamur isi icin ne kadar yürümen gerektini düsün
bide eli sopali lavitayi düsünklava: yemesin valla

ayirca persembe ayni havayi solcaz :) hemen gelirim kizmaya sana:)

herkese günaydın kızlar ancak okuyup geldim. Nasılsınız bebek, jeonil, lavita,selma,serra. 2 gün ayrı kalınca özledim valla sizi.. Kızlar dünkü hareketlerden sonra hadi bakayım bir tartılayım dedim.Ne göreyim 500 gr gitmiş havalarda ucuyorum.. Cuma verememiştim. Ama şimdi kendime daha çok dikkat edeyim kı cumaya kadar onu 1 kıloya tamamlayayım değil mi?

jeonil de geldi cnm 5 oldukkk... lavitam yermiyim hiç.. ben ki geçen haftanın listesine bakıpta bu gurubun en kilolusu benim diye hırslanıyorum.. bu kadar kararlıyken börek kek görmez gözüm.. kilo olarak geri döneceğini düşünüyorum..

jeeeyhuu biz kesin basarcaz bu isi bebegm:)ben herhalde en kilolusuydum basladim 94 kiloydum

ayrica en son o kiloda gördü müstakbel kayinvalidem beni
simdi 23 nisan haftasindan tekrar görüscez insallah o zaman 84 e inmis olurum:)

guzum bende cuma verememistim
haftaya cuma birincilge oynucam :) gel kapisalim:)

alnağme jeonil size de günaydın cnm. hoşgeldiniz.. ay kızlar ne dicem size.. dün kocicimin isteği üzerine (ki ben bunun bir komplo girişimi olduğunu düşünüyorum) kazandibi yaptım. sadece 1 çatal aldım.. o kadar da olsun ama demi? ama kendileri 1 tepsi tatlının altından girip üstünden çıktı dünden beri.. bi de gözümüniçine bakıpta yemez mi... 4 dilim kaldı.. akşama onları da yedireyim de her buzdolabını açtığımda gözümün önünde bari olmasınlar... ama iredeme hakim olmaya başladım sanırım bakınnnhihoyyyt

canim yapacaksin arada alacaksinda öle herseyden kesmekde olmaz
mesela bizimkide durmdan chips yiyor ve pudding cok seviyor bende yapiyorum ama mesela 4 kase cikacaksa ben 4,5 kase yapiorum bucugunu ben yapiorum
ama genelde biter cikolatali yapiorum hem daha saglikli hem daha az kalorili:)ama sonuc olarak pudding her ikimizin dedi oluorcokacimcoook

valla kapışmasına kapışalım canım benım ama. Benim 1 kilo 1 kilo gidiyor. Sanırım yaşla alakası var. Eskiden ben de çok hızlı kilo verirdim ancak yaş 34 olunca metabolizma yavaşlıyor sanırım. 1, 1 gitmeye başladı olsun biz kapışalım sen kazan önemli değil canım benim.

HERKESLEREEEEE GÜNAYDINLARRRR CANLARIMMMMMMMakşamki yazdıklarımımdan kimse memnun olmamış galiba bebek canım senin burda olmandan çok memnunuzzz bunu bil tamamm lavitaa geçmişş olsunnn canımm bende bekliyorummm oyüzden bakalım verebilicemmi kilo bu haftaa

ay canim benim yaaa
bisi dicem benim diyetsiyen dediydi zaten haftada 200 - 900 gr en sagliklisiymis
ben sey diye düsünüyorum daha bu hizli gidenler tam oturmayan kilolarim
direnc noktasindan sonra bendede azar azar gider

jeeeyhuu biz kesin basarcaz bu isi bebegm:)ben herhalde en kilolusuydum basladim 94 kiloydum

ayrica en son o kiloda gördü müstakbel kayinvalidem beni
simdi 23 nisan haftasindan tekrar görüscez insallah o zaman 84 e inmis olurum:)

inşallah istediğin kiloya inmiş olursun cnm o zamana kadar. ben inanıyorum...
bu zayıflama azmime gülenlere sadece gülüyorum size ama asıl güleceğim günler uzakta değil. en son ben güleceğim:. çünkü son gülen iyi güler diyorum...:teytey:

canim sen en iyisini yaptin onu yazmaklar
her yeni gelen bebegm gibi olsa... burasi neselenir... ya da bizim gibi:)
tabiki mazertelerimiz olcak giremicez ama gire bildim sürelerde buraya ne kadar sadik kaldimizi göstersek hic bi sorun yasanmaz ben mesela 23 nisan haftasindan memlekete gitcem buyük bi ihtimal giremicem kilomu falan da yazamaicam o yüzden bos yere handeryami yormaya gerek yok :) bi kisi eksik yazar :)

aslinda bende yardimci olmak isterim liste nasil hazirlancani ögrensem bi hafta ben yaparim bi hafta hand yapar

canim cok sagol gececek insallaaah yatiorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…