canmm iyi olurdu ama benim perşembeye günüm var sizde gelin beraber gidelim... birlikten güç doğar .o güzelim hamurişi pasta böreğin önünde irademe hakim olmaya çalışırken bana destek olursunuz kaydirigubbakcemile5
lavitacım bazen acaba orda mı kalsaydı dışarı çıkarmak için bu kadar uğraşmasamıydık diyorum :)))
bunlar işin şakası tabiki. öyle düşünsem 2.bebeğimibu kadar istermiyim
herkese günaydın kızlar ancak okuyup geldim. Nasılsınız bebek, jeonil, lavita,selma,serra. 2 gün ayrı kalınca özledim valla sizi.. Kızlar dünkü hareketlerden sonra hadi bakayım bir tartılayım dedim.Ne göreyim 500 gr gitmiş havalarda ucuyorum.. Cuma verememiştim. Ama şimdi kendime daha çok dikkat edeyim kı cumaya kadar onu 1 kıloya tamamlayayım değil mi?
günaydın arkadaşlarrr
alnağme jeonil size de günaydın cnm. hoşgeldiniz.. ay kızlar ne dicem size.. dün kocicimin isteği üzerine (ki ben bunun bir komplo girişimi olduğunu düşünüyorum) kazandibi yaptım. sadece 1 çatal aldım.. o kadar da olsun ama demi? ama kendileri 1 tepsi tatlının altından girip üstünden çıktı dünden beri.. bi de gözümüniçine bakıpta yemez mi... 4 dilim kaldı.. akşama onları da yedireyim de her buzdolabını açtığımda gözümün önünde bari olmasınlar... ama iredeme hakim olmaya başladım sanırım bakınnnhihoyyyt
serraaam da gelmisss
hosgeldin canim
valla kapışmasına kapışalım canım benım ama. Benim 1 kilo 1 kilo gidiyor. Sanırım yaşla alakası var. Eskiden ben de çok hızlı kilo verirdim ancak yaş 34 olunca metabolizma yavaşlıyor sanırım. 1, 1 gitmeye başladı olsun biz kapışalım sen kazan önemli değil canım benim.
jeeeyhuu biz kesin basarcaz bu isi bebegm:)ben herhalde en kilolusuydum basladim 94 kiloydum
ayrica en son o kiloda gördü müstakbel kayinvalidem beni
simdi 23 nisan haftasindan tekrar görüscez insallah o zaman 84 e inmis olurum:)
HERKESLEREEEEE GÜNAYDINLARRRR CANLARIMMMMMMMakşamki yazdıklarımımdan kimse memnun olmamış galiba bebek canım senin burda olmandan çok memnunuzzz bunu bil tamamm lavitaa geçmişş olsunnn canımm bende bekliyorummm oyüzden bakalım verebilicemmi kilo bu haftaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?