80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım.aramıza hoşgeldin..

canim 2008 eylül den beri heryere yürüyerek gidiyorum, o spor yok olayida kilo aldim zamanlar yoktu canim simdi spor salonuna gidiyorum canim:) hatta ne kadar spor yaptimida yaziorum bazen, yemek listemle beraber:)

arkadaşlar diğer gruplara bakındım biraz can sıkıntısından... birinde 7kişli birinde 9 kişi online... sürekli paylaşım içindeler... neyse ben spora gidiyorum. herkese günaydın ve iyi bir gün diliyorum şimdiden..

şu dakika itibariyle gidemicem canm... aynı rahatsızlık bende de var.. :teselli:
bugünlük gidemicem sanırım.. ilk gün problemli olur benimde... bugünlük sporu asıcam, kızımın okul saatine kadar burdayım sanırım. tekrar geçmiş olsun cnm

ya sabahdan beri onu düsünüyorum bu bile cok canimi yakiyor
dogum sancisi nasil bisidir yaa
saol canim sanada gecmis olsun
aksama dogru düzeliriz belki
düzelirsem ben biraz yürüyüse cikarim
yada evde
holuhup ceviririm mekik cekerim sopa cevirim falan
sende evde yaparasin bunlari canim hic spor yapmamaktan iyidir

günaydın selmacım. evhanımları ve kısmen ev hanımı sayılanlar kaydirigubbakcemile3 birer birer gelmeye başladı :içelim:

Evet bebek canım ama cok ıŞım var bu gÜn malum hafta baŞı temızlık yapacagım dÜn sızın oralardaydık pıknıkte botanıkte

lavitacım eminim doğum sancısı bundan kat kat fazla ağrılı bişeydir. çekenler öyle söylüyo. ama ben hiç yaşamadım cnm. benim bebiş nazlı çıktı. 40 haftayı doldurdu çıkmak istemeyince zorla çıkardılar sezeryanla :roflol: canmm zaten evde kendimiiyihissedersem yapıcam hem okula git gel 20 dk. o da bi yürüyüş :)))

selmacım ne güzel .. bizde istiyorduk dün gitmeyi ama bir türlü fırsat olmadı.benim evime 10 dk. yok arası.. geçerken uğrayıp bi yeşil çayımı içseydiniz canm... (kahve değil yalnız yeşil çay kaydirigubbakcemile3 )

bursa da ikea ya ugrayip kardesimi görüp döncem:) uzun kalsam bursalilar toplansin derdim
ay bende calisma odamini sinema odasina cevircektim bugün, artik bakalim yataktan ne zaman kalkarsam yaparim:)

ee bizim kücük hatun bilior demekki anne karninin daha güvenli oldunu bebegm:)

canmm iyi olurdu ama benim perşembeye günüm var sizde gelin beraber gidelim... birlikten güç doğar .o güzelim hamurişi pasta böreğin önünde irademe hakim olmaya çalışırken bana destek olursunuz kaydirigubbakcemile5
lavitacım bazen acaba orda mı kalsaydı dışarı çıkarmak için bu kadar uğraşmasamıydık diyorum :)))
bunlar işin şakası tabiki. öyle düşünsem 2.bebeğimibu kadar istermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…