iyi geceler kizlar benide listeye alin onceden vardim ama bazi sebeplerden dolayi cikmak zorunda kaldimsebebi hamile kaldim ve dis gebelik oldugunu ogrendim kendim dusuk yaptim zor zamanlardihazirana kadar 10 kilo vermem sart izin zamani yinede hedefim 65 ben 84 kiloyum lahana kapsulum var ona basliyim diyorum yanindada diyetle daha hizlanir sanirim kilo verimi
Bu düzensizlikler hep adamı kendine bile yabancı hale getiriyor canım,çok oynamış kilon gerçekten ama önemli olan şu an bu grupta ve kilo veriyor olman ve gördüğüm kadarıyla iyi gidiyorsun..
Öğrencilikte diyet hem zordur hem de kolaydır yani çevreye uyar dışarda yersen zor ama hareketlilik açısından ya da kimi zaman koşuşturmacadan yemeği unuttuğun anlar oluyorsa kolay! Ben mesela senin yerinde olsam her yere yürüyerek giderdim ki eskişehirdeyken öyle yapıyordum gecenin üçünde yapılıp yenen ve hemen sonrasında yatılan makarnalar da yüzden kilo olarak birikmiyordu o zamanlar..
Spor yok yazmışsın orada bir çok yer var git iki zıpla tepin :dance:kurtlarını dök hem stresini atarsın hem hareket olur,hatta benim yerimedeeeee çok ösledimmm! :)
sanada günaydın lavitacımm.. geçmiş olsun hayırdır neyin var canım?
şu dakika itibariyle gidemicem canm... aynı rahatsızlık bende de var.. :teselli:
bugünlük gidemicem sanırım.. ilk gün problemli olur benimde... bugünlük sporu asıcam, kızımın okul saatine kadar burdayım sanırım. tekrar geçmiş olsun cnm
:1hug:lavita sanada gecmiş olsun a.s.
günaydın selmacım. evhanımları ve kısmen ev hanımı sayılanlar kaydirigubbakcemile3 birer birer gelmeye başladı :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?