80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar en buyuk kacak geldi. 2 gundur yoktum. Evin onunde su borusu patlamis 2 gun sular kesildi. Esimde hepimiz appar topar topladi yazliga goturdu ee orda da net olmayinca giremedim gelince de camasir at derken saat bu saat oldu. Ben bugun normal yemek yedim ama fazla kacirmadim. Ayrica yazligi temizledim. Bahcede ot temizledim, alisverise yuruyerek gittim kisaca sanirim sporumu da yapmis oldum. Neyse ki evde de sular gelmis. Kizlar ben bunu hic dusunmemistim. Yazin gunduz girecegim ama aksamlari giremem yazlikta internet yok.. Of ya nasil ne yedigimi yazacagim ben..Simdiden tasasi tuttu.. Neyse yarin gorusuruz.. Herkese iyi aksamlar

kızlar artık düzenli bir yoklama yapıcam aşağıda ismlerini yazdıklarım günlük düzenli girenler girmeyenler 1 hafta süre vericem yoksa listeden çıkıcak kuralları kimsenin taktığı yokkk
alnağme
lavita
selma12
ceren16
flatliners
eflatun
nidam
handerya
yenigelenleri şimdilik yazmadım 2 hafta deneme diyee ama bebek 83 aramızda hep neyse arkadaşalar benim sık sık gördüklerim bunlar valla kimse kırılmasın öyle canı isteyince gelip canı istemeyince gelmemek olmazzzzzzzzz bizimde hevesimizi kaçırmaya hakkı yok kimseninnn

Son düzenleme:

sorun değil handeryacım .ben geçen hafta cuma giremeyeceğim için kilomu perşembeden bildirmiştim o hafta verememiştiim.guruba katıldığım ilk haftada yani bundan 3 hafta önce pazartesi başlamıştım.yine cumaya kadar 1.5 kilo vermiştim ama o hafta sıfır gözüktü.ama önemli olan sonuç.( 6 kilo vermiş olmam)

lavita canım fotolarına baktımda yaa gerçekten çok iyi görünüyorsun hangi arada aldın bu kilolarıı yaa

canim benim sorma 2006 da üniv kazandim, kilo almaya basladim 85 falan oldum
daha sonra spor ve diyet yaptim 2007 kisinda 79 kiloya düstüm
ondan snra olanlar oldu
2007 kis 79
2008 kis 89 oldum ve
2009 subat gibide artik 94 ü gördüm

düzensiz beslenme, gece yemeler, uyku düzensizligi, spor yok sonuc felaketsenağlama

KizLar ßen ßuqun fena yoqurta dayandim... Sanirim ReJim SınırLarimi aştim.. yedikLerimi yazmak istiorm..
yemeklerden yarım saat önce ac karna Lahana Suyu
Saßah : Domates , Salatalik 1er tane, 1 kk peynir yarim diLim ekmek
Ara : Keten Tohumlu 3 y.k. Yoqurt
OqLen : 2 kaşık makarna , 3 kücük köfte (yaqsiz ) Salata
Ara : 1 Su ßardaqi Ayran , 2 ince cilekli gofret
Aksam : yoqurtLu Semizotu Salatasi , Salata , 1 diLim kepek ekmeqi
Gece : Sekersiz Türk Kahvesi
3.5 litre su

guzucuklarim, maci izlemeye gitmicektim ama bende davetliymisim ve gittim :)
ama cok mutluyum, alkol vardi, cola fanta vardi, bir sürü cerez chips vardi
hic birinden ne yedim ne ictim sadece su ictim :) holeeey

sabah: domatesli et kavurmasi + 2 dilim kepek ekmek
ara: -
ögle: yine et kavurmasi kalmisti ondan yedim + 1 kepek ekmek
ara: 4 cilek
aksam : lasagne yedim bir porsion, az yagli yapmaya calistim
ara: bisi yemedim evde olmadimdam ayrica lasagne dengelesin die :)

3 litre suyumu ictim ve 5in1 cayimi ictim

spor olarakta yarim saat paten kaydim:)

kızlar vakit geç oldu yazdıklarınızı okuyamıycam.şidilik yediklerimi yazayım yarın okurum artık sizinkileri..
sabah
1dilim kepekli ekmek,yumurta,1kk peynir,3 zeytin,dom,salatlk,1 çay kaşığı reçel
ara
çilek
öğle
2 kaşık p pilavı,küçük parça ızgara tavuk(dünkü),yoğurt
ara
2ceviz,4 kuru üzüm
akşam
davetteydim-4kaşık tavuklu pilav,salata,ayran,karnıyarıkın ucundan aldım
ara
1kk peynirli kadayıf,yeşil elma
gittiğim yerde kendime böyle hakim olmaya çalıştım.fazla kaçırmadım hiç.değilmi??hepinize iyi geceler....yerimseniben

selam arkadaşlar

öncelikle bugün yediklerim:

sabah - 1 porsy.k-flakes

öğlen - (dışardaydım)1 lahmacun ((

akşam - 1/2 tabak taze fasulye , 1 dilim ç.ekmeği

biraz önce - 1 kivi,yarım portakal

arkadaşlar şu sık sık giremeyenlerin çıkarılma konusu beni biraz rahatsız ediyor.ben çok sık giremiyorum ama fırsat buldukça girip yediklerimi yazıyorum.eğer sizin için yeterli değilse bilgilendirin lütfen.ben burda olmaktan mutluyum.tüm yazdıklarınızı okuyorum hepsine yorum ve cevap yazmasamda.
neyse şimdilik bu kadar.
herkese iyi geceler...

serracım yazdıklarından ""yenigelenleri şimdilik yazmadım 2 hafta deneme diyee ama bebek 83 aramızda hep "" kısmını ilk okuduğumda yeni geldim ama acaba fazla mı yazıyorum fln gibibişey düşündüm açıkçası :1no2: ama şimdi tekrar okuduğumda aramızda demen bundan memnun olduğunuzu ifade etti bana.. farklı düşünüyorsam beni uyar lütfen... ama düşündüğüm şekildeyse teşekkürler.... ben günde en azından 2-3 kere girmeye ve bişeyler yazmaya çalışıyorum... ilk gün kurallarımız var denilmişti bana... okuduğumda da günde en azından 1 kere girip yazmak şart olmalı fln deniyordu... aranızda mutluyum ve burda kalmak istiyorum o yüzden sık girmeye çalışıyorum.. neyse iyi akşamlar

Canım cuma günü verilen değerlere göre yaptığım için gözden kaçırmışım demekki,neyse önemli olan kilo vermek zaten,ayrıca ne güzel kilo vermişsin o zaman bu hafta da yarışa devam..:hooray:

Bu düzensizlikler hep adamı kendine bile yabancı hale getiriyor canım,çok oynamış kilon gerçekten ama önemli olan şu an bu grupta ve kilo veriyor olman ve gördüğüm kadarıyla iyi gidiyorsun..
Öğrencilikte diyet hem zordur hem de kolaydır yani çevreye uyar dışarda yersen zor ama hareketlilik açısından ya da kimi zaman koşuşturmacadan yemeği unuttuğun anlar oluyorsa kolay! Ben mesela senin yerinde olsam her yere yürüyerek giderdim ki eskişehirdeyken öyle yapıyordum gecenin üçünde yapılıp yenen ve hemen sonrasında yatılan makarnalar da yüzden kilo olarak birikmiyordu o zamanlar..
Spor yok yazmışsın orada bir çok yer var git iki zıpla tepin :dance:kurtlarını dök hem stresini atarsın hem hareket olur,hatta benim yerimedeeeee çok ösledimmm! :)

iyi geceler kizlar benide listeye alin onceden vardim ama bazi sebeplerden dolayi cikmak zorunda kaldimsebebi hamile kaldim ve dis gebelik oldugunu ogrendim kendim dusuk yaptim zor zamanlardihazirana kadar 10 kilo vermem sart izin zamani yinede hedefim 65 ben 84 kiloyum lahana kapsulum var ona basliyim diyorum yanindada diyetle daha hizlanir sanirim kilo verimi

[ımg]http://img27.imageshack.us/img27/9361/yen8089copyc.jpg[/ımg]
Bir haftasonu daha geçtiiii cumartesi misafirim vardı öğlen geldiler gece gittiler ve bende bi yandan çocuk bi yandan hazırlıklar,ev işleri vs kendime özel yemek yapıp yiyecek zaman bulamadım kızlar ve malesef cumartesi kaçamaklar oldu ( bir daha misafir istemiyorum ya hala dolapta pasta vs var eşimde yemiyor,bitemedi)bugün de dışardaydık çok diyet gibi olmadı yani haftasonu diyet açısından çok kötü geçti anlayacağınız ama pazartesiler hep ünlüdür ya yarından itibaren acısını çıkaracağım ,tatil bitti diyete devam!
Umarım yürüyüş yapabilirim bu hafta kesin kilo vermem lazım bugün ne denediysem olmadı ve acayip kızdım kendime nolmuşum ben diye..yazın bu kilolarda olduğumu düşünmek bile istemiyorum offf hiç bir şey yakışmıyor hatta kendimi eşime bile yakıştıramaz oldum,psikolojim bozuldu bu yüzden resmen diyete tam gaz devammmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…