[ımg]http://img27.imageshack.us/img27/9361/yen8089copyc.jpg[/ımg]
[sıze="2"]evettttttt işte beklenen yeni üç birincili tablomuzzzzz! Istikrarlı arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum,devamı haftaya olsun inşallahhh!a.s.:hooray:
Fatenecim sen geçen hafta girmediğin için ve 2 haftaki önceki kilona göre 1500gr olduğundan diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye birinciler arasına yazmadım canım..
Kıslar listede askıda olan 3-4 kişi var yani ben gelcem silmeyin diyen,yumukum başka gruplara geçtin sanırım sileyimmi karar veremedim zaten yazmamışsın bu hafta kilonu...
Listede biraz bahar temizliği yaptım kızlar,artık dediğimiz gibi yeni girenler kararlı olmadıkça aramıza girmesinler,bakın bu saat oldu yeni bitti çok uğraştırıyor gir-çıklar!klava:[/sıze]
canim benimlavita canım yapa bilirsen lahanayı sende yap bitanem gelirsen görüşürüzhihoyyyt
lavita canım fotolarına baktımda yaa gerçekten çok iyi görünüyorsun hangi arada aldın bu kilolarıı yaa
kızlar artık düzenli bir yoklama yapıcam aşağıda ismlerini yazdıklarım günlük düzenli girenler girmeyenler 1 hafta süre vericem yoksa listeden çıkıcak kuralları kimsenin taktığı yokkk
alnağme
lavita
selma12
ceren16
flatliners
eflatun
nidam
handerya
yenigelenleri şimdilik yazmadım 2 hafta deneme diyee ama bebek 83 aramızda hep neyse arkadaşalar benim sık sık gördüklerim bunlar valla kimse kırılmasın öyle canı isteyince gelip canı istemeyince gelmemek olmazzzzzzzzz bizimde hevesimizi kaçırmaya hakkı yok kimseninnn
sorun değil handeryacım .ben geçen hafta cuma giremeyeceğim için kilomu perşembeden bildirmiştim o hafta verememiştiim.guruba katıldığım ilk haftada yani bundan 3 hafta önce pazartesi başlamıştım.yine cumaya kadar 1.5 kilo vermiştim ama o hafta sıfır gözüktü.ama önemli olan sonuç.( 6 kilo vermiş olmam)
kızlar listeyi öne alyım dedimmm
canim benim sorma 2006 da üniv kazandim, kilo almaya basladim 85 falan oldum
daha sonra spor ve diyet yaptim 2007 kisinda 79 kiloya düstüm
ondan snra olanlar oldu
2007 kis 79
2008 kis 89 oldum ve
2009 subat gibide artik 94 ü gördüm
düzensiz beslenme, gece yemeler, uyku düzensizligi, spor yok sonuc felaketsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?