80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gidenler cok özletmeyin kendinizi cabucak gelin:)

beeebiiikim biz kazancaz bu zaferi :) eski bi kotun yada icine girmek istedin bi kiyafetin varsa onu duvara cak :) baslangic tarihini yaz :) reklamdaki gibi ben öle yaptim gördükce hirslaniorum her 5 kiloda da bi onu denicem :)

sanada günaydın canm. yadığını ilk olkuduğumda farklı anlamıştım. birkaçkez okuyunca ne demek istediğini anlayabildim sanırım... şu an problem yok o konuda kaydirigubbakcemile5

ay dostluk arkadaslik gibi güzel birsey yok ya:) mutluyum burda olmaktan

bide arkadasimi aradim agri kesicim bitmis getircek sagolsun yaaa

kızlar sanırım serracım demişti bana ilk katıldığım gün 1 hafta gir bak bi daha ayrılamazsın diye.. ne bir haftası ilk günden bağımlılık yapıyor burası ve sizlerrr tabiki sırnaşık şey
benim de işlerim var ama çıkamıyorum.. bence 1 2 3 deyip aynı anda çıkalım :roflol:

hadi hooop bir iki üc :)
yalniz bu sizin icin gecerli
ben yataktan kalka bilcemi sanmiorum
noldu ya ilk defa bu kadar sancili oldum...

hadi kizlar isleri aksatmak yok
bir iki üc

burayi merak etmeyin ben, gardiyan burdayim:)

meraba kızlar ben de burdayım ama ancak yazdıklarınızı okumakla yetinebiliyorum.kızım tepemde dolanıp duruyo.onu uyutucam birsürü iş beni bekliyor.siz burda kaynatırken işlere de konsantre olamıyoruuuummmmm....

selam kızlar
kalktığımdan beri iş yapıyorum,öğlenden sonra dışarı çıkıcam.işlerimi bitirmem gerekiyor.ancak akşama girebilirim tekrar.

bugün,
kahvaltı :1 porsy.k-flakes

öğlen:meçhul(dikkatli olucam inşallah)

akşam : büyük bir tabak salata

şimdilik kaçıyorum.bu arada aklıma gelmişken elma sirkeli suyun tadı çok kötü ama başladım.umarım devam edebilirim.
şimdilik hoşçakalın.

ben de kaçıyorum kızlar... benim küçük cadıyı hazırlayıp okula götürmem lazım. öğleden sonra bi yere takılmayıp eve gelebilirsem girmeye çalışıcam.. şimdilik byy

Günaydin KızLar... VizeLerim ßasLadi.. ßuqun de dahiL oLmak üzere tüm hafta ici herqün 4er Sınavim var.. hem bedensel hem zihinsel yorqunLuk... off Off.. ama pes etmek yok Allahin izniyLe..Dua edin bana nolur..
qeLeLim yedikLerim ve yicekLerime ;
her öqünden yarim saat önce Lahana Suyu
Saßah : 4 y.k Mısır Gevreqi 1.5 Su bardaqi yarim yaqli süt
Ara : Keten tohumLu 2 yk Yoqurt
OqLen : 1 kase Corßa SaLata 1 diLim kepek ekmeqi
Ara : 1 kivi
Aksam : 300 qr kadar ızqara ßaLik Salata.
gece : Yarım kivi
SimdiLik 1.5 litre su ictim Aksama kadar 3.5 Litre olacak insallah..
Sınavlara dayanaßiLmek icin Sanirim Aßartiyor qißiyim insaLLah toparLarim
SaqLikLi ve zayif qünLer : )

kızlar herkese günaydın. eylülce canım vallahi unuttu bu kız bizi diyordum, bir baktım gelmişsin, pek sevindim. kızlar buraya üye olurken insan bir üyeyi kendine çok yakın hissedip giriyor, ya da en çok onun yazdıklarından etkileniyor, ben de eylülce ve handerya sayesinde girdim bu gruba, çok da mutluyum. tabii yanlış anlaşılmasın bu gruptaki herke benim için çok değerli kaydirigubbakcemile3. Serracım da Pazartesi azarını çekmiş, oh iyi de yapmış diycem ama çalışanlar alınmasın kaydirigubbakcemile. Neyse kızlar ben de yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım, çamaşır atıcam makinaya ama sayfa hep açık, tabii 15.00'a kadar. Hepinizi öpüyorum.
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk light dil peyniri, 5 siyah zeytin, 1 domates, 3 kokteyl sosis
ara: 1 avuç leblebi
öğle: tavuk suyuna şehriye çorbası
ara: 1 ayran
akşam: 1 kase susuz cacık, 1 su bardağı haşlanmış makarna, 1 su bardağı haşlanmış, tiftilmiş tavuk
3 lt. su ve 2 fincan yeşil çay.

ya çok kaynatmışsınız malum haftasonundan cıktık oyüzden bugün çok işm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…