kizlar biz dün kolumu ölcdük 33 cm die 30 a düsmüs:)
daha yenide göbüsümü bir ölcüm dedim ilk basladimda 110 du spor salonunda bi ay sonra ölcdük 103 olmus
simdi ben bi daha ölctüm 102 olmusum
spor salonunda ölcüleli bir hafta oldu galiba:) hollleeey
jeonil selam cnm nasilsin
serram temizlik nasil gidior
lavitam neyin var canım geçmiş olsun kendine iyi bak eşyalar biraz dursun iylaşene kadarkizlar ben bi agri kesici aldim azcik ayakladim evi toparladim biraz simdi esyalarin yelerin degistircam:)
merhaba canım hoş geldin iyiyim canım temizlik yapıyorumslmm
a.s.
merhaba...ben yeni keşfettim bu siteyi..şu anda 89 kiloyum..diyete başladım 4 gün önce ve 91 den 89 a düşmüşüm...muhtemelen su attım vücudumdan. ..benim için de kilo vermek hayat memak meselesine dönüştü..erkek arkadaşım spor hocası ve artık çok şikayetçi kilolarımdan...sizlerden destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum..sevgiler.
kızlar herkese günaydın. eylülce canım vallahi unuttu bu kız bizi diyordum, bir baktım gelmişsin, pek sevindim. kızlar buraya üye olurken insan bir üyeyi kendine çok yakın hissedip giriyor, ya da en çok onun yazdıklarından etkileniyor, ben de eylülce ve handerya sayesinde girdim bu gruba, çok da mutluyum. tabii yanlış anlaşılmasın bu gruptaki herke benim için çok değerli kaydirigubbakcemile3.
selam kizlar sabah kaynatmis gitmissiniz valla ben tatildeyim yarin ama isbasi yapiyorum saat 15.00 civari girebilirim topike daha bisey yemedim cunku baya gec kalktim ilik suyumu ictim sadece bende basliycam hollywood diyetine onceden yapmistim 1 hafta dayanmistim ilk iki gunu cok zor geciyo calistigim icin hafta sonuna denk getirmistim meyvesuyu gunlerini cok zor oluyo hele gezinirken evde olmak sart ama belki bugun 1. gunune baslarim henuz agzima lokma girmedi cokacimcoook
canım çok geç kalmışsın erkenden bir şeyler yemen lazımki metebolizman çalışsın
sera cım öğle yemeğini yemediysen sende hemen 3çay bardağı pirin her bir bardağa 2çay bardağı suyla pişiriyorsun azıcık tuz acıktıkça üstüne baharat ve 2kaşık yoğurt döküp yiyiyorsun sadece 2gün yapıyorsun 1.5 kilo veriyormuşsun bakalım sende başla istersen canımkaydirigubbakcemile5şu prinç lapasını bana anlatabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?