80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin arkadaşım

merhaba...ben yeni keşfettim bu siteyi..şu anda 89 kiloyum..diyete başladım 4 gün önce ve 91 den 89 a düşmüşüm...muhtemelen su attım vücudumdan. ..benim için de kilo vermek hayat memak meselesine dönüştü..erkek arkadaşım spor hocası ve artık çok şikayetçi kilolarımdan...sizlerden destek ve tavsiyelerinizi bekliyorum..sevgiler.

bu arada hollywood diyetine başladım. 2 gün boyunca sadece meyva suyu ve su içiliyor. yarın normal menüye geçiyorum menü ise;

BU DıYETıN GÜNLÜK MENÜLERı
1. GÜN
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı
Öğle : Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam : 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli

2. GÜN
Sabah : 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle : Bol yeşil salata.
Akşam : 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

3. GÜN
Sabah : 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam : 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

4. GÜN
Sabah : 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam : 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

5. GÜN
Sabah : 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam : 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

erkek arkadaşım bu diyetin güzel olduğunu söyledi. siz ne dersiniz. tabii bu diyetle beraber hergün düzenli 30'ar dakika yürüyüş yapmak gerekiyormuş.

selma bitirdinmi temizliğii benim bitti sayılır ama daha öğle yemeğimi yemedim şimdi yiycem bide ben şeyi düşünüyom lahanakürünü denemek istiyorum deneyen varmı aranızda yada beraber deneyelim haa nedersiinz?

Hoşgeldin canım,ne şanslısın yani erkek arkadaşının mesleği konusunda sonuna kadar bu şansını kullan derim ne güzel bak sana destek de oluyormuş..benim eşim hiç acımadan yanımda neler yiyor gözümün önünde çıldırıyorum..klava:

selam kizlar sabah kaynatmis gitmissiniz valla ben tatildeyim yarin ama isbasi yapiyorum saat 15.00 civari girebilirim topike daha bisey yemedim cunku baya gec kalktim ilik suyumu ictim sadece bende basliycam hollywood diyetine onceden yapmistim 1 hafta dayanmistim ilk iki gunu cok zor geciyo calistigim icin hafta sonuna denk getirmistim meyvesuyu gunlerini cok zor oluyo hele gezinirken evde olmak sart ama belki bugun 1. gunune baslarim henuz agzima lokma girmedi cokacimcoook

Canım farkında olmadan ne güzel bişeye sebep olmuşum o zaman o kuyunca çok mutlu oldum,hislerimiz karşılıklı bende senin verdiğin kiloları okuyup hırslanıyorum ve takdir ediyorum (gerçi hırsım çabuk sönüyor :) ) yok dediğim gibi bugün iyi başladım bu hafta öyle bitecek inşallah!

canım çok geç kalmışsın erkenden bir şeyler yemen lazımki metebolizman çalışsın

gunaydın fıstıklar nabersınız..uzun bır hafta sonundan sonra yıne sızle beraberım..

sabah elma sırekesı ıctım..oluyorum sandım..allah askına onu nasıl ıcıyorsunuz..ac karnına ya..

canım çok geç kalmışsın erkenden bir şeyler yemen lazımki metebolizman çalışsın

evet tatlim farkindayim ama cok gec kalktik gece evde biraz insaatimiz vardi onunla ugrastik cok yoruldum simdi sirkeli su icmeye calisiyorumkafamçokkarıştı bal yoktu evde cok azkoydum sirke iste boyle:1hug:

şu prinç lapasını bana anlatabilirmisiniz
sera cım öğle yemeğini yemediysen sende hemen 3çay bardağı pirin her bir bardağa 2çay bardağı suyla pişiriyorsun azıcık tuz acıktıkça üstüne baharat ve 2kaşık yoğurt döküp yiyiyorsun sadece 2gün yapıyorsun 1.5 kilo veriyormuşsun bakalım sende başla istersen canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…