80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa benimde acemi olduğum herhalimden belli orda kocaman çizelge var ben hala kaç kilosun diye soruyorum.mafoldumben

yaaa benimde acemi olduğum herhalimden belli orda kocaman çizelge var ben hala kaç kilosun diye soruyorum.mafoldumben

hehe olsun canim lafimi olur. zaten daha bir haftayi doldurmadigim icin güncellemedim onu

ben simdi bi mekik cekeyim bir iki tane öyle arkadaslar gibi 100 falan filan yapmam valla guclubacismile

aslında 5-6gün tam gaz dikkat ettim yediklerime hafta sonu biraz kaçırdım.dikkat etmezsen kilolar geri geliyor hemen

aslında 5-6gün tam gaz dikkat ettim yediklerime hafta sonu biraz kaçırdım.dikkat etmezsen kilolar geri geliyor hemen

aynen bende öyle ama zorla yediriyorlar yaaa yani yemicem demiyorum ama öyle yagli sekerli seylere ne gerek var

benim bu günki menümü paylasim

sabah
iki dilim ekmek cok az peynir

ara övün olmadi okuldaydim firsatim olmadi cikip birsey yemege

ikindi
iki tabak hazir yayla corbasi ben icine yag margarin koymuyorum pisirince
tavugun gögüs etinden

ara
3 tane havuc
yesil cay

az sonra 1 dilim kepekli ekmek üstüne pastirma yiyecem ac degilim ama canim cekti valla :)

offff gerçekten öyle aman 3yiyceğine 2ye bundan bişey olmaz.evinde yap diyetini gibi şeylerle sürekli yediriyorlar sonrada toparlak bişey olup çıkıyoruzzzlmaz:

selam kızlarrr

adacım bana yazmışsın ama ben sayfada gibi görünüyorum sayfam hep açık ama başka yerd eoluyorum

nasılsınız kızlarr

bende menümü yazayım

sabah
3 kaysı yb süt
45dk yürüyüş

kahvaltı
peynir
som.sal.
yeşil biber
2 ekmek
şekersiz çay

öglen
çorba
2yk fasulye
1 elma

ara
yogurt
1 salatalık
4 çubuk kraker

akşam
1 tabak ıspanak

ara
1 bardak süt
(çilekli neguikli)
1 incir

2lt su
3 fincan bitki çayı

cok güzel olmus menün, aksam inciri öylesinemi yiyorsun cünki cok kalorili diye okumustum, yoksa bir faysasi fonsyonu varmi?

seyhan ne yaptın yedinmi?pastırma:kedi:

yiyorum canim su an :) üc dilim cok az kepekli ekmekle, mekik falanda cektim bir kac hareket yaptim hak ettim hemencik, birde yesil cay iciyorum
selam kızlarrr

adacım bana yazmışsın ama ben sayfada gibi görünüyorum sayfam hep açık ama başka yerd eoluyorum

nasılsınız kızlarr
iyiyiz seni sormali

ohhh ne güzel seyhancım afiyet olsun incecik olursun inşallah bişey sorcam yeşil çayı poşet çay olarakmı?tüketiyorsun yoksa demlememi?

adacımmben 5 ocakta başladım diyete yani 3.5 ay oldu
9 kilo verebildim biraz az aslında ama yinede ii
ben kabızlık sorunu çok yaşadım onu hallettim şu aralar ve daha ii kio verebiliyorumm

seyhanakşam incir yedigimi sormuşsun
cnm benim kabızlık sorunum var ve onu ancak kuru meyve ile çözüyorum
sabah 3 kaysı ve süt içip yürümeye gidiyorum
akşamda 1 bardak süt ile incir yiyorum cnmm

iyimis canim, ayrica 3,5 ayda 9 kilo gayet iyi yani rejim yapmasan bu 3,5 ay sonucu yine ayni kilonda olacaktin oysaki simdi nekadar daha hafifledin, insallah bende zayiflarim en az o kadar.

bazen düsünüyorumda 20 kiloluk birsey kaldirinca nekadar agir geliyor oysa biz bu bunu devamli hic indirmeksinizin tasiyoruz, kemiklere yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…