80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama napimmm kociş ve ogluşlarım var severler kekii pastayı cumarteside elmalı pasta yaptım meselaa

selam kızlar kayınvaldemler geldi yemek yiyip gittiler benim kuşlar biraz üşütmüş ilaç verdim onlara şimdide oturcam birazz hava çok kötü buradaa
asimaviii bende pol,kistikoverim
gecmis olsun canim asimavi sanada tam olarak ne hastaligi bu?

kızlar sanırım kekimde bir sorun var yanar dag gibi patlamış hamur fışkırmışşşşşşşohaoldumsmile

allah iyiligini versin ya güle güle öldüm:roflol::roflol::roflol: eee bizsiz yersen böyle olu iste ay allahim ya:roflol::roflol::roflol:

ama napimmm kociş ve ogluşlarım var severler kekii pastayı cumarteside elmalı pasta yaptım meselaa
hhheeeeeeee at kocisinin ogluslarin üstüne canim cekti napim demede:jeyyar:

ya aslinda ben acayip cok alinti yaptim benim laptpo arada bir aklina esince kendi kendine kapaniyor ve cevap yazamadan pat diye kapandi
o yüzden aklimda kalanlari yazacam

asimavi ne güzel canim dünyayi geziyon bu genc yasta benimde öyle imkanim olsa bende gezerdim vallah ben gezmeyi cok severim

lego cum benim daha malesef daha bebisim yok yaa arkadas dün dogum yapmis bugün bebek sevdim allahimya ne kadar tatli özndim ya kucagima alip sevdim falan hatta iki arkadas daha vardi onlarin cocuklari var bana bakim önce sen al dediler acidilarmiki acaba.
onlara bebegimizi olmuyor demedim kimseye demedim tedavi falan olucaz diye sizler haric, daha benim okulum var istemiyoz falan diyom ama artik istedigimi anliyolarmiki acaba. acidilarmi bana yoksa daha bebgim yok diye yoksa fisfisfisfisfisfis

vallah daha aklima birsey gelmiyor gelince yazarim halbuki o kadar cok alinti yapmistimki

geldim cnm geldim
şimdiide kalıptan çıkmayyyyyy:sinifsinif:

polikistik over hastalıgını ben anlatayım sana cnm
adet düzensizligi en belirgin nedneleri

kiloda buna etken oluyor tabii ve çatlamayan yumurtalar yumurtalıkta kistik bir görüntü oluşturuyor bunada pko yani polikistikover diyoruzz

efendim açıklayıcı bir açıklama oldu sanırsam heralde galibaaakaydirigubbakcemile5

ha ha ha pek bir geyik gördüm kendimiii

bitanem senin neden olmuyor bebeginn

canim kalibi ters cevir acele etme o öyle beklesin 15 dak falan sonrada bicakla yada tebsini cizmiycak birseyle kenarlarini kes o zaman düsmesi lazim tabaga
neyse öbür konu

simdilik bende bir sorun gözükmüyor esimin sperm sayisi yetersiz stres ve sigaradan büyük ihtimal yumurtaya yerlesemden ölüyorlarmis. simdi doktorum bir merkeze gönderdi orda kari koca tekrar muayeneden geciyoz ama ha demye olmuyor sürekli randevu veriyolar. eger doktorlarin düsündügü seyse, yani sadece sperm sayisinin azligiysa kolay mis siringa yöntemi yapiyorlarmis. yani sperm sayisi azligi demiyeyimde gücleri yüzde 40 mis doktor cokta kötü demiyor ama süre uzuyor iste bir sene denedik ondan sonra bu merkeze gönderdiler daha önce gitmek gerekmiyormus falan fisman iste bekliycez iste

anladım cnm hadi hayırlısı bakalımm umarım en kısa zmanda olur daha dogrusu hayırlı zmanda benimde 1 yıl bekldik olmadı sonra yumurta takibi ile hemile kaldım 1. ayda

benim bir ark eşi sperm sayısı çok az hatta 0 dı neredeyse ve beklenmedik bir anda hamile kaldı kız allahın işi işte bir damladan oluyor bebek dediginn

ama anne olmak çok zor eger hakkını veriyorsan anneligin
ben diyorumki iiki biraz geç olmuş çünkü bazen boguldugumu hissediyorum

bu arda kalıptan çıkardım kekimi çok güsle olmuş minik bir dilimin yarısını yedim
kalan yarısını yarın yiycemm

evet bende öyle düsünüyorum allah bana onu hayirli zamanda verecek insallah
öyle canim bencede evlendikten hemen sonra cocuk iyi degil ama biz 11. ayda 10.cu senemizi dolduracagiz artik zamani degilmi sencedeyerimseniben

ayy maşşallah size ya sen kaç yaşındasın bitanemm

25 yasindayim 16 yasinda evlendim (kacarak) ne yapim seviyorumopuyorumnanaktan halada degismedi ne onun tarafindan nede benim tamam ilk günki heyecan yok ama sevgi hala ayni hala bibirimizi görmesek özleriz ayri kalamiyoruz. belkide bebis yok ya 10 senedir dahami bagllandik ne, gerci bebgi 1 senedir istiyoz ama.

ayy cnm yaşın küçükmüş ama bende daha büyüksün sandımm
16 yaş ii cesaret valla ama ozman insanın gözüne hiç bişey görünmüyorr

ewet cnm ya maklesef heycan ve aşk bitiyor alında biraz erkekler bitiriyorr

evet ya cahil cesareti digelim, simdiki aklim olsa ne yapip edip ailemi razi ederdim malatyali olduklari icin istememislerdi kürt alevi falan sanmislardi ama degiller. olsada önemli olan benim icin müslüman olmasi.

almanya gibi biryerde ayni memleketli biriyle evlenmek zor bide ben bursaliyim burlarda az var en cok zonguldakli var. ama ask degil heyecan azaliyor.

sen kac yasindaydin kac sene oldu evleneli

bitanemcim bence hiç sıkma canını çocuk konusunda ne güzel bak mutlu mesut bi yuvan varmışş kimininde işte çocuğu var huzuru yok rabbim o mutlu yuvanızı daha da mutlu kılacak bi hayırlı evlat verir inşallah tez zamanda a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…