gecmis olsun canim asimavi sanada tam olarak ne hastaligi bu?selam kızlar kayınvaldemler geldi yemek yiyip gittiler benim kuşlar biraz üşütmüş ilaç verdim onlara şimdide oturcam birazz hava çok kötü buradaa
asimaviii bende pol,kistikoverim
kızlar sanırım kekimde bir sorun var yanar dag gibi patlamış hamur fışkırmışşşşşşşohaoldumsmile
hhheeeeeeee at kocisinin ogluslarin üstüne canim cekti napim demede:jeyyar:ama napimmm kociş ve ogluşlarım var severler kekii pastayı cumarteside elmalı pasta yaptım meselaa
bitanem senin neden olmuyor bebeginn
canim kalibi ters cevir acele etme o öyle beklesin 15 dak falan sonrada bicakla yada tebsini cizmiycak birseyle kenarlarini kes o zaman düsmesi lazim tabaga
neyse öbür konu
simdilik bende bir sorun gözükmüyor esimin sperm sayisi yetersiz stres ve sigaradan büyük ihtimal yumurtaya yerlesemden ölüyorlarmis. simdi doktorum bir merkeze gönderdi orda kari koca tekrar muayeneden geciyoz ama ha demye olmuyor sürekli randevu veriyolar. eger doktorlarin düsündügü seyse, yani sadece sperm sayisinin azligiysa kolay mis siringa yöntemi yapiyorlarmis. yani sperm sayisi azligi demiyeyimde gücleri yüzde 40 mis doktor cokta kötü demiyor ama süre uzuyor iste bir sene denedik ondan sonra bu merkeze gönderdiler daha önce gitmek gerekmiyormus falan fisman iste bekliycez iste
anladım cnm hadi hayırlısı bakalımm umarım en kısa zmanda olur daha dogrusu hayırlı zmanda benimde 1 yıl bekldik olmadı sonra yumurta takibi ile hemile kaldım 1. ayda
benim bir ark eşi sperm sayısı çok az hatta 0 dı neredeyse ve beklenmedik bir anda hamile kaldı kız allahın işi işte bir damladan oluyor bebek dediginn
ama anne olmak çok zor eger hakkını veriyorsan anneligin
ben diyorumki iiki biraz geç olmuş çünkü bazen boguldugumu hissediyorum
bu arda kalıptan çıkardım kekimi çok güsle olmuş minik bir dilimin yarısını yedim
kalan yarısını yarın yiycemm
ayy maşşallah size ya sen kaç yaşındasın bitanemm
ayy cnm yaşın küçükmüş ama bende daha büyüksün sandımm
16 yaş ii cesaret valla ama ozman insanın gözüne hiç bişey görünmüyorr
ewet cnm ya maklesef heycan ve aşk bitiyor alında biraz erkekler bitiriyorr
selam kızlar masum bitanenm nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?