süpersin arkadaşım
lavitam neyin var canım geçmiş olsun kendine iyi bak eşyalar biraz dursun iylaşene kadar
kızlar ya ben acayıp üşüyorum sankı dondum acaba dıyettenmı yoksa hastamı olacagım battanıye ve elektırıklı soba yanıyor ama banamısın demıyor dondum
kızlar yaa benim bir sorunum var...
önümde patlıcan ve kabak ne yapsam diye düşünüyorum... netten baktım hafif bişeyler olsun diye ama tatminedicibişey bulamadım. fikri olan varsa acele tarafından yazarsa.. yoksa imam bayıldı yapıcam,cumaya da tartı da ben bayılırım artık...
bu arada lavitacım hoşgeldin.. biraz daha iyi olmana sevindim cnm.
kızlar ya ben acayıp üşüyorum sankı dondum acaba dıyettenmı yoksa hastamı olacagım battanıye ve elektırıklı soba yanıyor ama banamısın demıyor dondum
boncukoyunu
ne güzel bi sürü yeni arkadaş katılmış aramıza bi canlılık gelmiş:) hoşgeldiniz kızlar..
lavitacım sanada geçmiş olsun
canım evde kesin soğan vardır eğer dometeste varsa hepsini halka halka doğra teflon tencereye en alta soğan sonra patlıcan kabak ve domates sırasıyla yerleştir 2 kaşık zeytinyağı tuz koy kapağını kapat ve pişir çok lezzetli oluyor istersen sarımsakta koyabilirsin ya da sarımsaklı yoğurtla yersim kızartma gibi süper olur cokacimcoook
canım evde kesin soğan vardır eğer dometeste varsa hepsini halka halka doğra teflon tencereye en alta soğan sonra patlıcan kabak ve domates sırasıyla yerleştir 2 kaşık zeytinyağı tuz koy kapağını kapat ve pişir çok lezzetli oluyor istersen sarımsakta koyabilirsin ya da sarımsaklı yoğurtla yersim kızartma gibi süper olur cokacimcoook
ay cok merak ettim, ama bugün pazar vardi cikamam.
haftaya alirim insallah yaparim canim:)
kesinlikle sarimsakli yogurtla cok güzel olur
ayirca porteinimizde almis oluruz:teytey:
canim sey sorcam su koycakmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?