80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

FLATLİNERS canım ya çok duygulandım sizi hiç bırakırmıyım hep beraber incecik olucaz pes etmek yok ben kaplumbağa hızıylada olsa illa ki zayıflıycam sizin de yakanızı bırakmıycam:1hug:

lavitam neyin var canım geçmiş olsun kendine iyi bak eşyalar biraz dursun iylaşene kadar

cerenim regl oldum yataktan kalkamadim simdi iyiym canim, yok yormuoyrum kendimi etrafi toparladim sadece, sevgilim gelsin ona evi süpürtcem:)
sen nasilsin canim, nasil gidiyor saglikli yasam

kızlar yaa benim bir sorunum var...
önümde patlıcan ve kabak ne yapsam diye düşünüyorum... netten baktım hafif bişeyler olsun diye ama tatminedicibişey bulamadım. fikri olan varsa acele tarafından yazarsa.. yoksa imam bayıldı yapıcam,cumaya da tartı da ben bayılırım artık...
bu arada lavitacım hoşgeldin.. biraz daha iyi olmana sevindim cnm.

tavuk gögsünü dogruyorum cok kücük olmucak sekilde
icine bir orta boy patates dogruorum
bir sogan halka hakla
bide tabikide kapakli 4-5 tane kapak dogruyorum

hepsini bi kapta bahartalarini ve salcasini koyp karistiorum
daha sonra tencereye koyup bir bardakta (bazen bir bucuk) salcali su yapiyorum ve pismeye birakiorum:)

2 kisie iki gün falan yetior bu yemek:)

uy caniim cekti ama bugün makarna yicem:)

bebek cım bız cerenle basladık ıkı cay bardagı pırıncı hasla ama bıraz sulu olsun sabah kahvaltını yap yanı kılasık kahvaltı sonra aralarda bırer porsıyon meyva pırıncıde ıkıye böl bırazı oglen bırazı aksam yanında salata yada yogurt yıyebılırsın ama az

kızlar ya ben acayıp üşüyorum sankı dondum acaba dıyettenmı yoksa hastamı olacagım battanıye ve elektırıklı soba yanıyor ama banamısın demıyor dondum

canım evde kesin soğan vardır eğer dometeste varsa hepsini halka halka doğra teflon tencereye en alta soğan sonra patlıcan kabak ve domates sırasıyla yerleştir 2 kaşık zeytinyağı tuz koy kapağını kapat ve pişir çok lezzetli oluyor istersen sarımsakta koyabilirsin ya da sarımsaklı yoğurtla yersim kızartma gibi süper olur cokacimcoook

kızlar ya ben acayıp üşüyorum sankı dondum acaba dıyettenmı yoksa hastamı olacagım battanıye ve elektırıklı soba yanıyor ama banamısın demıyor dondum

canim dikkat et kendine eger acsan birseyler ya
kansizlik varmi canim? varsa dikkat et diyette canim

boncukoyunu
ne güzel bi sürü yeni arkadaş katılmış aramıza bi canlılık gelmiş:) hoşgeldiniz kızlar..
lavitacım sanada geçmiş olsun

canim cok tsk ederim, nasilsin? nasil gidiyor diyet?

lavitacım tarif için çok teşekkürler,denicem .. güzel olacağından eminim... benim de canım çekti valla şimdi.. cokacimcoook normalde olsa tarif bol da diyetteyiz ya hafif olsun dedim... çok saol..

selmacım sende saol canm.. sabah kalvaltısı olayına takılmıştım biraz.. yarın başlıcam bende..sabah kahvaltı yapamam zaten. doktora gidicem açkarna gitmeliyim. öğlen yapar pirinci yerim artık...cumayı merak ediyorum. tartı da nolcak bakalım.. ilk sonucumu bildircem sonuçta... kaydirigubbakcemile2

ay cok merak ettim, ama bugün pazar vardi cikamam.
haftaya alirim insallah yaparim canim:)
kesinlikle sarimsakli yogurtla cok güzel olur
ayirca porteinimizde almis oluruz:teytey:

canmm sende saol..ben bu tarifi bi arkadaşımdan duymuştum adı da sandal sefasıydı..yalnız onda patlıcanlar soğanların hemen üstüne yerleştiriliyo. ve uzunlamasına kesiliyolardı .. sanırım o yüzden ismi böyle... ikisini de denicem. ama tabiki birini başka bi gün.. yerimseniben

canim sey sorcam su koycakmiyiz

ay cok merak ettim, ama bugün pazar vardi cikamam.
haftaya alirim insallah yaparim canim:)
kesinlikle sarimsakli yogurtla cok güzel olur
ayirca porteinimizde almis oluruz:teytey:

canmm sende saol..ben bu tarifi bi arkadaşımdan duymuştum adı da sandal sefasıydı..yalnız onda patlıcanlar soğanların hemen üstüne yerleştiriliyo. ve uzunlamasına kesiliyolardı .. sanırım o yüzden ismi böyle... ikisini de denicem. ama tabiki birini başka bi gün..
Bugün 16:09

afiyet olsun kızlar yeşil biberde ekleyebilirsiniz tavsiye ederim

selmacım bencede sen en iyisi bi ıhlamur kaynat.. sıcacık iyi gelir.. içine de elma labuğu koy bi de limon.. hemen ısıtır.. ben kırıklık hissettiğimde ve üşüdüğümde yaparım iyigelir.. dikkat et kendine canm.. diyette vücut direncin azalıyo ondan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…