80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah elma sırekesı ıctım..oluyorum sandım..allah askına onu nasıl ıcıyorsunuz..ac karnına ya..

Nidacım içine bal da koy ve sanırım markası da önemli elma sirkesinin ben kühne marka içiyorum tadı çok güzel öyle rahatsız edici bir kokusu yada mideyi rahatsız edici bir tadı yok (ayrıca ben içine tarçın ve biraz çörek otuda ekliyorum onların da çok faydası varmış hep beraber etkili olsunlar diye)

seracım yalnız eksik yazmışım pirinci pişirip soğuduktan sonra heryediğin zaman üstüne yoğurt ve baharat ekliyorsun

simdi bende pirinc lapasi yapiyorum vucudumda acayip odem var hic degilde onu atarim biraz rahatlarim

Son düzenleme:

saol canım..ama mıdem ne bıcım oldu sabah sabah..aglıyacaktım nerdeysesenağlama..o nebıcım bır tad..onerıne uyacagım bıde oyle denıycem canım

selma ilk iki gün sadece taze sıkılmış meyva suyu ve 8 bardak su içiyorsun. vücudu toksinlerden arındırıyorsun. böylelikle vücuduna giren besinler toksinler olmadığı için daha çabuk vucütta sindirilmeye başlıyormuş.

moonsıne canım bencede guzel bır lıse ama o sadece meyva suyu kısmını anlamadım

selma ilk iki gün sadece taze sıkılmış meyva suyu ve 8 bardak su içiyorsun. vücudu toksinlerden arındırıyorsun. böylelikle vücuduna giren besinler toksinler olmadığı için daha çabuk vucütta sindirilmeye başlıyormuş.:lepi:

merhaba arkadaşlar..3 gündür gelemiyorum.evde hata yattım serumlar vs..neyseki döndüm aranıza.kilo bildirimimide yapamamıştım cuma günü liste çıkmışıt bakamadım ama ben yinede yazayım 86 yani kötü bu arada serum vs de iice gözüm korktu umarım kilo olarak dönmez..hepinize az kalorili bir hafta dilerim :)

hoşbulduk. sevecen karşılamanız için teşekkürler...aslında iyi olmuyor spordan anlaması...iradem konusunda çok zorluyor beni...dediğin gibi aksine yanımda yemediği şey kalmıyor... :1no2:
ama şöyle bir avantajı var onun çalıştığı spor klubünde spor yapabilirim fakat..ben kapalı yerde spor yapmaktan hiç hoşlanmıyorum.. birde böle doksan altmış doksan hatunlar gelince iyice moralim bozuluyor...hihoyyyt

simdi pirinc lapami yiyorum tadi fena degil dusundugum gibi muhallabi kivanima gelmedi benim pirinc yasmin pirinci baldo degil yani

u donusuyle hollywood diyetinden pirinc lapasina dondum bakalim nasil olacak ceren16 ve selmacim insallah carsamba sabah ise gitmeden tartilir yazarim tabi dayanabilirsemsenağlama

slm kızlarrr...
cerencim yada selmacım ikinizden biri bana pirinç lapasıyla ilgili bilgi verirse bende katılırım size ama ancak yarın :)))
acıktıkça yiyosun demişsin cnmm ama sabah kalvaltı ara öğlen ara akşam hepsi için pirinç lapası demi?
tüm gün acıktıkça 2 gün boyunca sadece pirinç lapası ve su demi güzelim? yanlış uygulamıyayım da CADIARZU

bu arada kızlar burda okunacak çok şey biriktirmişsiniz.. 4 sayfa olmuş. önce okuyup sonra yazayım dedim... bir girdim 10 kişi var açık... ne güzell...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…