sabah elma sırekesı ıctım..oluyorum sandım..allah askına onu nasıl ıcıyorsunuz..ac karnına ya..
Nidacım içine bal da koy ve sanırım markası da önemli elma sirkesinin ben kühne marka içiyorum tadı çok güzel öyle rahatsız edici bir kokusu yada mideyi rahatsız edici bir tadı yok (ayrıca ben içine tarçın ve biraz çörek otuda ekliyorum onların da çok faydası varmış hep beraber etkili olsunlar diye)
moonsıne canım bencede guzel bır lıse ama o sadece meyva suyu kısmını anlamadım
simdi bende pirinc lapasi yapiyorum vucudumda acayip odem var hic degilde onu atarim biraz rahatlarim
Hoşgeldin canım,ne şanslısın yani erkek arkadaşının mesleği konusunda sonuna kadar bu şansını kullan derim ne güzel bak sana destek de oluyormuş..benim eşim hiç acımadan yanımda neler yiyor gözümün önünde çıldırıyorum..klava:
bu tabloları nasıl ekliyorsunuz..yardımcı olabilir misiniz..
yap canım biz selmayla bugün başladık bakalım hangimiz kaçkilo verecezkaydirigubbakcemile5simdi bende pirinc lapasi yapiyorum vucudumda acayip odem var hic degilde onu atarim biraz rahatlarim
canim buradan bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
çok teşekkür edera.sm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?