80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülaycım evet cnm ayaklarım taraklıymış bend eyeni ögrendimm
ama o nasılsızlama görsenn ayaklarım hala acıyor birde ayakkabımnın kalıbı çok darmış

klasik kahvaltıdan sıkıldım bende bu sabah yarım muz .1 kase müsliyi azyaglı sütle yedim.epeyde tok tuttu.yarın annemim günü var tamda tartı gününden 1 gün önce akannehir

ayyy ben çizelgemi değiştirmeyi unutmuşum yeni farkettim büyük bir zevkle değiştiriyimm zemuszemus

izlem özlettin kendini tatilin bitince sıksık görüşürüz inşallah.anladıgım kadarıyla herkes kaptanlıgın için onay verdi hayırlı olsun kaptanlık görevin canımmm a.s.

izlem özlettin kendini tatilin bitince sıksık görüşürüz inşallah.anladıgım kadarıyla herkes kaptanlıgın için onay verdi hayırlı olsun kaptanlık görevin canımmm a.s.

ewet canım hem diyetimi biraz rolantiye aldım hemde burdan uzak kaldım ama kilo olarak ya sabittim yada azda olsa verdim ihanet etmedim hiç KENDİME guclubacismile KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM... zemuszemus 1 aylık tatil bana çok iyi geldi olumunekankayizsmile

merakla bekliyoruz canım delikafadulden

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dün misafirliğe gitmiştik sigara böreği filan yedim, bişiyler yedim 4 gibi, akşam yemeği yemedim artık, ara olarak 1 elma ve süt içtim, regl oldum 3 gün önce, bayaa bir başım döndü, kötü oldum ama yemedim genede, sütü tercih ettim...

annemin günü var gene, biraz sonra gidicez, akşam yemeğini minimuma indiririm gene bugün, akşamları ırmak kenarına çıkıp 2 saat yürüyoruz, çok iyi geliyor yaa, silifkeyi seviyorum...
zemuszemus

Son düzenleme:
herkes geçmişi okuyor sanırım hepinizi öpüyorum, yeni katılan arkadaşlarımıza tekrar hoşgeldiniz diyorum iyi güzel faydalı paylaşımlar diliyorum...

akşama görüşürüz kızlarrrr opuyorumnanaktan

izlemmm valla .çok iradelesin ark tebrik ederimmm

ben hla regli olamadım ama

gayet güzel canım alkisalkisalkis

tşk canım dikkat edince gerçekten oluyorr.dün kalori harcamak için bahar temizliğine başladım.ve mutfaktan başladım mutfak dolabını pırıl pırıl yaptımzemuszemus ve bu sabah tartıldım 800gr gitmiş.oyüzden çoooook mutluyum bu arada belki yanlış ama ben hergün tartılıyorum ve bunları liste yaptım yazıyorum.beni motive ediyor dikkat etmediğimde nasıl hemen kilo aldığımıda fark etmiş oluyorum.hihoyyyt

arkadaşlar önceki sayfalarda metabolizma hızlandıran çay tarifi gördüm.ben bu çayı daha önce yapmıştım diyetisyenim vermişti gerçekten işe yarıyor.en azından bende yaramıştıyerimseniben

bende dünden beri kendime geldim nihalcigimin dediği gibi aynı hataları yapmak ahmaklara mahsustur.kendime hep bunu söylüyorum.biraz sonra şirkette baklava ikramı olacak işçilere motivasyon amaçlı ara ara böyle şeyler yapılıyor mangal partisiymiş baklavaymış gibi.ben asla tadına bile bakmayacagım çünkü anladımki ben tadmakla kalamıyorum illa devamı geliyor :umursamaz:

arkadaşlar önceki sayfalarda metabolizma hızlandıran çay tarifi gördüm.ben bu çayı daha önce yapmıştım diyetisyenim vermişti gerçekten işe yarıyor.en azından bende yaramıştıyerimseniben

canım ben yazdım inşallah bendede işe yarar metobolizmam çok yavaş çalışıyor.dün akşamdan beri yemeklerden sonra içiyorum bakalım ne olacak .sendede tansiyon düşüklüğü yapmışmıydı canım .nihal arkadaşımızda yapmışta

bir ark la görüştüm boşanıyormuşşşş
1 yaşında çocugu varmafoldumben

bir ark la görüştüm boşanıyormuşşşş
1 yaşında çocugu varmafoldumben

:teselli: üzülmemek elde değil.herşeyde bir hikmet vardır.hiçbirşey sebepsiz değildir.Arkadaşın için Mevlam hakkında hayırlısını versin hayırsız olanlarıda hakkında hayırlıya çevirsin inşallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…