ıyı akşamlar kızlar masumcum ben 37yaşındayım ıkı cocugum var biri kız esra oglum eren kız liseye oglanda 8. sınıfa gidıyor tabıkı en büyügü oldugum için buranın abla dıyorlar
bencede sence cnm yapmak istedikten sonra çocuk bahane suratına bişiy sürmek
bi saç taramak kaç dk en fazla 10 dk çocukla bir alaksı yok ha şu var çoccuk olunca biraz daha fazla efor kaybediyorsun ve yoruluyorsun ama ben iki çocukla bile eşim gelecegi zaman süslenirim giyinirimm
ama biraz erkekler bitiryor aşkı yani ben bugün olsa canlandırmaya hazırım
ama karşı taraf böyle olmuyor ee hepte sen yapmak istemiyorsunn
ama bir evlilikte kadın büyük etkendir
içimde acaip bir yeme istegi var hemde tartı gününden önceeeki akşam
of yaaaa
o zman yarın başlıyorum diyete:) gerçi nasıl bir diyet yapacağımıda bilmiyorum.siz ne yapıyosuz daha dogrusu nasıl bir diyet yapıyonuz?
geçmişi okuyup hemen geliyorummm
bitanem bursanın neresinde annenler canım
kızlar valla ben cumayı iple çekiyorum tartılmak için zi neden istemiyorsunuz
ben p.tesi 80 i gördüm
çarşamba 80.6 yı gördüm yani sık tartılıyorum bende
adette olmadım çok ii bir sonuç beklemiyorum ben yarın için
iyi aksamlar kizlar gerci aksam bitti gece geldi
görümceme gittim okadar yedimki kendimi kötü hissediyorum ama herkez masa basi önüm dolu dayanamiyorum o zaman, ben yiyip kalkmam lazim sofradan
bos manti vardi bol yogurtlu kisirda yedim birde ufak 1 yufkanin icine beyaz peynir tavada yagda kizartilmis onu yedim
bunlar yetmiyor birde bir dilim kek yanina cay
birden cok yiyince migdem catlicak gibi hissettim
yarinda tartiliyoruz bravo yani bana, ama ertesi gün degil 2 gün sonra belli ediyormus kendini demistinizy ah ahhhhh gitti bi hafta yaptigim rejim
canim daha önce yazmistim sana uzaklarmis kanlboyunun oralari botanik parkina falan yakin.
ayy bende daha temin bir tartilayim dedim cok ciktim, yarina kadar ne olur bilmem. sütlaci cok kacirdim galiba geldim gittim yedim. tam üc bucuk kase, ama porsuyon kücüktü.
yok cnmm kız abartmışsın yaaa
valla bende kendimi zor tutuyorum
yarın zin vwerdim kendime izinliyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim daha önce yazmistim sana uzaklarmis kanlboyunun oralari botanik parkina falan yakin.
ayy bende daha temin bir tartilayim dedim cok ciktim, yarina kadar ne olur bilmem. sütlaci cok kacirdim galiba geldim gittim yedim. tam üc bucuk kase, ama porsuyon kücüktü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?