80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyı akşamlar kızlar masumcum ben 37yaşındayım ıkı cocugum var biri kız esra oglum eren kız liseye oglanda 8. sınıfa gidıyor tabıkı en büyügü oldugum için buranın abla dıyorlar

allah bagışlasın maşşalah valla erken evlendin sanırımm

içimde acaip bir yeme istegi var hemde tartı gününden önceeeki akşam
of yaaaa

yok ya cok erken degıldı o zamanlar 19 yaşındaydım amin hepimizin evladını alllah bagışlasın canım

o zman yarın başlıyorum diyete:) gerçi nasıl bir diyet yapacağımıda bilmiyorum.siz ne yapıyosuz daha dogrusu nasıl bir diyet yapıyonuz?

canim kusura bakma hemen yazamadim annem türkiyeden tel acti onunla konustum yarim saat. bayadir görüsmemistik.

Son düzenleme:
içimde acaip bir yeme istegi var hemde tartı gününden önceeeki akşam
of yaaaa

klava:
klava:klava:
o zman yarın başlıyorum diyete:) gerçi nasıl bir diyet yapacağımıda bilmiyorum.siz ne yapıyosuz daha dogrusu nasıl bir diyet yapıyonuz?

canim söyle 50 60 sayfa kadar geri git orda yaziyor asagi yukari kimin nasil diyet yaptigi herkesin kendince bir kac förmülü var yapabildigini alirsin.
ama hepimizin ortak yaptigi sey az ve slk yemek.
ac kalmamak, cünki ac kalarak zayiflanmiyor.lmaz:lmaz:

tülaycım valla bende bu hafta tartılmak hiç istemiyorum. zaten listede yok.bugünde annemim günüydü ögle ve akşam yemeği yemedim hamur işi yediğim için inşallah dengelenmiştir.

kızlar valla ben cumayı iple çekiyorum tartılmak için zi neden istemiyorsunuz

ben p.tesi 80 i gördüm
çarşamba 80.6 yı gördüm yani sık tartılıyorum bende

adette olmadım çok ii bir sonuç beklemiyorum ben yarın için

iyi aksamlar kizlar gerci aksam bitti gece geldi

görümceme gittim okadar yedimki kendimi kötü hissediyorum ama herkez masa basi önüm dolu dayanamiyorum o zaman, ben yiyip kalkmam lazim sofradan

bos manti vardi bol yogurtlu kisirda yedim birde ufak 1 yufkanin icine beyaz peynir tavada yagda kizartilmis onu yedim

bunlar yetmiyor birde bir dilim kek yanina cay

birden cok yiyince migdem catlicak gibi hissettim

yarinda tartiliyoruz bravo yani bana, ama ertesi gün degil 2 gün sonra belli ediyormus kendini demistinizy ah ahhhhh gitti bi hafta yaptigim rejim

bitanem bursanın neresinde annenler canım

canim daha önce yazmistim sana uzaklarmis kanlboyunun oralari botanik parkina falan yakin.

ayy bende daha temin bir tartilayim dedim cok ciktim, yarina kadar ne olur bilmem. sütlaci cok kacirdim galiba geldim gittim yedim. tam üc bucuk kase, ama porsuyon kücüktü.

vallah gitmis gibi, sanki ben cok iyiyimde:umursamaz:

yok cnmm kız abartmışsın yaaa
valla bende kendimi zor tutuyorum

bana yollicaktin hani hepsini kendin indirdin bak ben zaten bozmusum senin rejime bari birsey olmasaydi canim yaa

nettik biz tarti öncesi, ama benim sucum degil görümcem etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…